Boyu 1.57 olanlar derneği

küçükken annem beni doktora götürdü bunun boyu niye uzamıyor diye
doktor da sesi güzel olur demişti
sesimde güzel bi arada 😁😂
Bunu okuyan biri olur dışardan diye buna cevap yazmak istiyorum. Boyum benim de 157. Ses tellerimde nodül vardı ameliyat oldum. 🤣 daha anlatmıyorum.

Bu konuyla birlikte bana bi aydinlanma geldi. Benim hak ettigim uzuuun boylu duzgun adamlarin hepsini, 150 lik kızlar kapmış meger dnkskkdk 🤣🤣 hepinize mutluluklar dilerim. Umarim upuzun kızlarınız olur, minyon ogluma alırım 🤣
Hak ettiğim derken? Neye gore hak oluyor. Bir kere kadin olarak kisa olmanin avantajlari var ...... 😅

boyun değil işlevin önemli 😂😂

Şaka bi yana Türk erkekleri de kadınları da öyle uzun değil ki sen nesini dert ettin

Öyle olsa, karakteri düzgün, kendini yetiştirmiş herhangi biriyle evlebilir bir insan.

Dış görünüşü bu kadar yok sayamayiz bence yav :)

Bir şekilde gözüne hoş gelen bir tarafı vardır, boyu olmaz, gözü kaşı olur, gülüşü olur ama diğerlerinden farklı gelen birşeyi olur yani.
+1000
Bence tipine bakmam önemli olan huyu diyenler tipini begenmeyip huyuyla kendini teselli ediyor. Esimin boyu kısa ama (bence) cok yakısıklı yüzünü yanaklarını mıncırır dururum. Bişeye benzemese değil evlenmek ayakkabımın tekini atmazdım. :D

benim boyum 170.
yıllar önce biriyle internetten tanışmıştım, tabi malum boy kaç mevzuu.
bana ben seni direkt arabayla alayım beni önce otururken gör demişti
fkldşsdksdşgkş
165miş boyu

sonuçta büyük ölçüde genetik bir mevzu olduğu için çok da takmamak lazım bence
herkes kendi kalbiyle güzel en çok

Hak ettiğim derken? Neye gore hak oluyor. Bir kere kadin olarak kisa olmanin avantajlari var ...... 😅
At gibi bir kadin olarak djsjjdkd kinaye yaptim alınmayın hemen 🤣 hem boyumdan memnunum ama genel olarak standarttan farkli olmayi sevmem. Genel turk kadini daha uzun olsaydı daha mutlu olabilirdim

At gibi bir kadin olarak djsjjdkd kinaye yaptim alınmayın hemen 🤣 hem boyumdan memnunum ama genel olarak standarttan farkli olmayi sevmem. Genel turk kadini daha uzun olsaydı daha mutlu olabilirdim
Uzun boylu erkek bulamamaktan yakinmissiniz 😅 standardiyla ayni oldugunuz ulkeye gitseniz de bulamazsiniz.. mesela bir oyuncu ve esi

Eklentiler

• 2020-10-27 22.35.14.webp
    2020-10-27 22.35.14.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 65
57 ne ki burda 1.53 lük ben var kocam 1.82 😂😂 ilk başlarda pikniğe bile topukluylan giderdm ama alıştım gerektiği yerde gerektiği gibi giyiyorum 😅😅

1.55 im 😎🤪 bence boyumda gayet güzel istediğimiz zaman topuklu giyip uzayabiliyoruz 😂 tabi ben genelde spor ayakkabı takılıyorum
Hiçte takılmıyorum kendimi de boyumu da çok seviyorum

Back
X