• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyu 1.57 olanlar derneği

Siz bakmissini, iyi de yapmissiniz fakat genelde begenmiyorlar bu da bir gercek
Bir insanın boyunu,ne bileyim goz rengini begenmemek bana cok abes geliyor.
Dil öğrenmemesi, tembelligi, kulturel olarak kendini gelistirmemesi, kitap okumamasi vs begenilmez bana gore.
Yani yaradilis ozellikleri degil, sonradan kendi gayretiyle edinilen özellikleri.. Yaratılanı kim neye gore begeniyor, beğenmiyor

Dil öğrenmemesi, tembelligi, kulturel olarak kendini gelistirmemesi, kitap okumamasi vs begenilmez bana gore.
Yani yaradilis ozellikleri degil, sonradan kendi gayretiyle edinilen özellikleri.. Yaratılanı kim neye gore begeniyor, beğenmiyor
Beğenmemek değil de insani çekici gelen /gelmeyen bağzı fiziksel özellikler vardır ya...ben de benden kısa olan erkekleri hiçbir zaman çekici bulmamışımdır

Bak yaa :KK70: benim hayattaki en buyuk takintim boydu. Kriterim de şuydu, düğünümde 5 cm topuklu giysem, sac baş duvak derken yanimda benden uzun dursun. En az 15 cm yani. O da 190 eder. Bir sevgilim böyleydi, birbirimize cok yakıştırırlardı, benim de hosuma giderdi. Guya uzunum ya, uzunu hak ediyorum aklimca jsksjdksk
Sonra eşimle evlendim ❤ Allahim boydan aldi, geri kalan her yerden verdi bin şükür. Ama cocugumuz babaya çekti jsjsjdk beni goren herkes diyor ki neden bu cocuk minyon 🤣 ben de ogluma kendinden uzun gelin alcam, bana ne bana ne bizim aile gelenegimiz de bu olsun 🤣
Ahsjdjdjdjd boyum 175. Beyim de 176 falan. Topuklu botlarımı/ayakkabılarımı sattım hep dolaptan. Cünkü 8-10 cm topuklu giyer süzülürdüm hep. Aglamıyorum no no. 🥺

Öyle olsa, karakteri düzgün, kendini yetiştirmiş herhangi biriyle evlebilir bir insan.

Dış görünüşü bu kadar yok sayamayiz bence yav :)

Bir şekilde gözüne hoş gelen bir tarafı vardır, boyu olmaz, gözü kaşı olur, gülüşü olur ama diğerlerinden farklı gelen birşeyi olur yani.

Yemin ederim boyum 160 felan olsun isterdim eşim zaten 171 aynı boydayız ne topuklu sundan bahsediyorsunuz spor ayakkabı bile hafif yukarıda alamıyorum niye o benden kisa duruyor üstelik bide zayıfımda. Bende minyon kızlar çok tatli:KK24::KK68::KK37:

Bana da sizin düşünceniz çok abes geliyo çünkü sallıyorum adam sana çirkin geliyo begenmiyosun ama kitap okuyo kendini gelistiriyo diye yuzune bakmadan evleniyosun sonra o adamdan cocugun olcak ve cocuga genetiğini vercek

Ben kendi boyumu şahsen çözemedim
Her metrede farklı çıkıyor
Bir 1.53 çıkıyorum bir aralar 1.58 mi neydi.
Çektim mi naptım anlamadım ki

Hiiiçç dert etmedim boyumu.
Sınıf fotoğraflarında her zaman en öndeydim mesela.:KK45:
Beden derslerinde boy sıralaması yapın denilince hiç "acaba kimin arkasında durmam gerek" diye düşünmek zorunda kalmadım.
Koro gibi etkinliklerde de her zaman ön planda olduğumu bilmem söylememe gerek var mı.

Büyüdüm yine dert etmedim.
Yüksek raflardan bir şey alamadığımda gülerek yardım istemekten çekinmedim.
Uzun boylu insanların yanında pıtı pıtı yürümek hoşuma gitti. Çünkü sevimli görünüyor.
Ufacık tefecik görünüp bir ton yemek yiyebilmek zaten efsane bir şey.
Tüylü panduflar hırkalar komik çoraplar ekstra yakışıyor.

Bence kısa boylu olmayı sevin çünkü çok keyifli bir şey.

Bana da sizin düşünceniz çok abes geliyo çünkü sallıyorum adam sana çirkin geliyo begenmiyosun ama kitap okuyo kendini gelistiriyo diye yuzune bakmadan evleniyosun sonra o adamdan cocugun olcak ve cocuga genetiğini vercek
Sana cirkin gelen adamla evlenme :D cocuga gelene kadar, bir omur nasil yuzune bakacaksin?

Back
X