Boyu 1.57 olanlar derneği

Boyumuz aynı sayılır, bende kendimi kısa buluyorum ama o kadar da kısa değiliz bence, çok rahatsız oluyorsanız platform ayakkabı giyebilirsiniz ben bazen öyle yapıyorum

Ya ben 46 kiloyum boyum 1. 57 yanıma hangi erkek gelse aşırı uzun duruyor sanki yanımda zürafa var boynum tutuluyor komik gibi ama bu boy takıntımdan nasıl vazgeçerim? Kendimi bazen fare gibi hissediyorum
Ben 1.53 üm, eşim 1.70. O kadar da değil be.

Boyumuz aynı sayılır, bende kendimi kısa buluyorum ama o kadar da kısa değiliz bence, çok rahatsız oluyorsanız platform ayakkabı giyebilirsiniz ben bazen öyle yapıyorum

Ben de 1.58im erkek arkadasimda 1.80 eger boyum uzun olsaydi o muhtesem topuklu ayakkabıları giyemezdim diye düşün
Erkek arkadaşın baya uzunmuş. Dogru söylüyorsun o açıdan baksam iyi olacak 😁

Ben de bi benim kocam kısa heralde dedim 😅😅

valla ben 50 erkekle ayni siniftaydim unide,
toplasan ancak 10 tanesi 180 ustudur,

yuvarlayip kadin 160 desek, erkek 180 desek zaten cok buyuk bir fark degil ki 180 bile ortalama degildir bence.
belki yeni nesil biraz daha uzundur da ortalama olsa olsa 2 3 cm degismistir.

Oralarda herkes uzun boylu tabii

Biz parmakla gösteriliriz kısaaaaa diye

he ya,
esim benle dalga gecerdi kisayim diye, simdi kendisi 190 ortalamasi olan irk karsisinda kisa kaldi garibim
ben aliskinim zaten, sorun deel, tek kiyafet bulmakta sorun yasiyorum :bicak:

Boyum 175, eşim benden kısa. Ikimiz icin de zerre kadar problem degil. Ozel günlerde topuklu giysem bile rahatsiz olmayız.
Gönül isterdi aynı kişi 190 olsun ama boydan daha degerli seyler var bu hayatta.
Bir topukluyla çözebilirsiniz bence. Kilonuz da cok guzel citi piti minyonsunuz ben bayılırım şahsen

Back
X