• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boyu 1.80 ve üstü olan bayanlar buraya :)

canım ben kiloalrımın hepsini 3.5-4 ayda vermiştim bide normal doğum yaptığım için hemen spora başladım vücudum eski haline dönmüştü ama gömlekler dönmedi göğüsler yüzünden:27: emzirmeyi bıraktım 2. ye hamile kaldım göğüslerin inmeye vakti olmadı yine şişler
:52:

Bende kısa sürede verdim kilolarımı normal doğum gerçekten kolaylaştırıyo herşeyi..

Siz emzirmeyi bırakmışsınız ama tekrar hamile oldugunuz için gögüslerinizin şiş olması normal..

uzunlarda kemik erimesi daha z olurmuş aslında..daha çok bel fıtığı meydana gelirmiş.duruşa dikkat etmek lazım

bide başından itibaren okudum herkes çevresinde boyu yüzünden kıskanıldığını yazmış.
ben 5 yılımı 1.55 boyunda arkadaşımla geçirdim..bir an bile ayrılmazdık ve hiçbir zaman laf duymadım ondan..ünide yine arkadaşlarım genelde 1.60 tı hiç onlardanda kötü şeyler duymadım..hep ideal olduğumu söylerlerdi..

Kendi adıma söyleyecek olursam yakın çevremden bahsetmedim.Bir arada olmak zorunda olduğum kişilerden,ya da sokakta haset haset bakan tiplerden bahsediyorum.Evet kıskanıyorlar.Herkes uzun boyu sevmeyebilir,zevk meselesi,ama kalkıp da saldırırsa,abuk sabuk kelimeler kullanırlarsa o kişilerin samimiyetsizliğini siz de anlarsınız.Demek ki ortadan ikiye çatlıyor ki saldırıyor.Yoksa benim o kadar temiz kalpli arkadaşlarım var ki,keşke senin gibi olsam ,diyen,öylesine mütevazi olunur;çünkü kalbi temizdir.:27: Ben halimden çok çok memnunum,Allah'a şükrediyorum hep,teşekkür ediyorum,beni farklı kıldığı için.Herkese nasip olmuyor böyle boy ve fizik.:86:

kıskanılma oluyo tabi olmaz mıı mesela ben 1.72 1.73 civarı bişeyim uzunum ama ahım şahım bi uzunluk değil okuldaki bi hocam derslerde bana takılırdı sürekli mankenim benim diye çok iyi hatırlıyorum kızın birisi çıkıp hocam yeter artık her ders her ders alınıyoruz demişti.. ve sınıftaki kızların çoğunluğuyla konuşmuyorum başka bi topiğede yazmıştım felaket trip yaptılar bana ben naptıysam sanki aklıma geldi sinirlendim yine :47:

Kıskanmazlar mı hiç ?Hem de nasıl kıskanıyorlar...Fiziğin de yüzün de güzelse yandın.:80:

kızlar bende sitede yeniyim aynen benide kıskanan çok var her gittiğim yerde manken gibisin diyip sinsi sinsi kıskanç bakışları fark edebiliyorum kıyafet alırkende hiç zorluk çekmiyorum tam tersi gördüğüm her kıyafeti şak diye üzerime oturtuyorum vitrinden gör beğen zaten vitrindekilerde manken bedeni olduğundan zor olmuyor yani olssuunn kıskansınlar çatlasınlar ama nazar boncuksuz gezmeyelim kızlar :66: :62: :21:

Son düzenleme:
uzunlarda kemik erimesi daha z olurmuş aslında..daha çok bel fıtığı meydana gelirmiş.duruşa dikkat etmek lazım

bide başından itibaren okudum herkes çevresinde boyu yüzünden kıskanıldığını yazmış.
ben 5 yılımı 1.55 boyunda arkadaşımla geçirdim..bir an bile ayrılmazdık ve hiçbir zaman laf duymadım ondan..ünide yine arkadaşlarım genelde 1.60 tı hiç onlardanda kötü şeyler duymadım..hep ideal olduğumu söylerlerdi..
bencede duruşa dikkat etmek gerek...
ya kıskanan varsa saçmalıyo, yoksa sıkıntı yok.
benimde aynı şek,ilde hem çok beğenen hemde kıskanan arkadaşlarım çok kısalardan.
ama tabi kısa yada uzun farketmez saldırıya geçmemek gerek.
kısalarında kendilerine has güzellikleri avantajları mevcut...

Bugün yılbaşı gecesi giymek için bir elbise aldım,straplez,nar çiçeği renginde.Çok mini değil,kısa boylu biri için dizaltında olur epey...Satış müdürü kadın,manken misiniz ? harika taşıyorsunuz elbiseyi ,dedi.Birkaç müşteri üzerimde gördükleri elbiseyi istedi denemek için.Kendimi övüyormuşum ya,anlatayım ,dedim.:60::60::60: :27:

Bugün yılbaşı gecesi giymek için bir elbise aldım,straplez,nar çiçeği renginde.Çok mini değil,kısa boylu biri için dizaltında olur epey...Satış müdürü kadın,manken misiniz ? harika taşıyorsunuz elbiseyi ,dedi.Birkaç müşteri üzerimde gördükleri elbiseyi istedi denemek için.Kendimi övüyormuşum ya,anlatayım ,dedim.:60::60::60: :27:
canım zaten fotoğraftan anlaşıllıyor senin manken gibi olduğun, maşallah valla boy posa :) sen 80 in üzerindesin sanırım ?

ya birde hakikaten bunu bende çok yaşıyorum.Mağazada bi kıyafeti denediğimde etrafımda hayran gözleri görmek süper oluyor.Hep bir ağıızdan wooow sesini duymak gerçektende genelde uzun boylu ve zayıf kızlara mahsus.Bu bakımdan evet gerçekten kıskanılıyoruz :)) bu arada benimde bir dönem mankenlik ajansında kaydım vardı arkadaşlarımın yoğun isteği üzüerinede birkaç programda hosteslik yapmıştım :)

uzun boyun en büyük sıkıntısı bencede kıyafetlerde oluyor maalesef.Ben kendimi defolu olarak adlandırıyorum mesela kol boyumdan çok çekerim :( bütün uzun kollular bana dirsekte olur neredeyse.standartlardan 5-10 cm daha uzun kolum varmış :( terziye gittiğimde o söylemişti ilkkez bu kadar uzun bi kl ölçüsü alıyorum diye :( Allahtan tesettürlü filan değilim yoksa kolumu kapatabilene aşkolsun :))) keşke standart olsaydı da otobüslerde herkes yarım kalmış paltomun koluna bakmasaydı :((

Son düzenleme:
uff kızlar bu ayakkabı işini napıyosunuz.sporda 40 giyiorum ama ayagm taraklı şişko oldugu için 41 topkluda anca oluyo 40 cok sıkıo gecen deichmana gttim bir iki tane klasık ayakkabı dışındakıler berbattı numaralarıda yoktu.zaradakilerde çok topuklu nine vesttede 40 a kadar var sanırım :43:

ya birde gömleklerde bana olmuyo cok dertlıyım belden oturuo gögus ve omuzlardan daracık :58: bu ara bunalımlardayım:1:

ya birde gömleklerde bana olmuyo cok dertlıyım belden oturuo gögus ve omuzlardan daracık :58: bu ara bunalımlardayım:1:

canım zaten fotoğraftan anlaşıllıyor senin manken gibi olduğun, maşallah valla boy posa :) sen 80 in üzerindesin sanırım ?

ya birde hakikaten bunu bende çok yaşıyorum.Mağazada bi kıyafeti denediğimde etrafımda hayran gözleri görmek süper oluyor.Hep bir ağıızdan wooow sesini duymak gerçektende genelde uzun boylu ve zayıf kızlara mahsus.Bu bakımdan evet gerçekten kıskanılıyoruz :)) bu arada benimde bir dönem mankenlik ajansında kaydım vardı arkadaşlarımın yoğun isteği üzüerinede birkaç programda hosteslik yapmıştım :)

uzun boyun en büyük sıkıntısı bencede kıyafetlerde oluyor maalesef.Ben kendimi defolu olarak adlandırıyorum mesela kol boyumdan çok çekerim :( bütün uzun kollular bana dirsekte olur neredeyse.standartlardan 5-10 cm daha uzun kolum varmış :( terziye gittiğimde o söylemişti ilkkez bu kadar uzun bi kl ölçüsü alıyorum diye :( Allahtan tesettürlü filan değilim yoksa kolumu kapatabilene aşkolsun :))) keşke standart olsaydı da otobüslerde herkes yarım kalmış paltomun koluna bakmasaydı :((

Teşekkür ederim.:31:Ee,meslek olarak da yapmışsın sen canım,ne güzel işte.Yurt dışı için uygun,ama ülkemizde maalesef sıkıntılı.:28: Ben de İzmir'de kaydedilmeye çalışıldım ajansa,gerçekten de bu plajda keşfedilme işi doğru.:23: Ajans tanınmış ve düzgündü ,ama dediğim gibi bu ülkede biraz zor.:2: Sen de devam etmedin sanırım sonra ajansa...
Ben o konuları hiç takmıyorum nedense,lise çağlarından sonra atlattım,kolu kısaydı vs olaylarını.Şimdi olmasa da pek rahatım,genişim.:1: Alıyorum dikkat etmeden,biraz da ince giyinmemden kaynaklanıyor sanırım.:1:Boşver bakan baksın,sen keyfine bak,tadını çıkar.:78:

uff kızlar bu ayakkabı işini napıyosunuz.sporda 40 giyiorum ama ayagm taraklı şişko oldugu için 41 topkluda anca oluyo 40 cok sıkıo gecen deichmana gttim bir iki tane klasık ayakkabı dışındakıler berbattı numaralarıda yoktu.zaradakilerde çok topuklu nine vesttede 40 a kadar var sanırım :43:

Ayakkabı işi gerçekten zor.Deichman'da numaralar mevcut ,ama tarzı benim tarzıma uymuyor.:26:Zara'dan bazen 41 numara bulup alıyorum,aynı modelden renk renk aldığım oluyor ayağıma olunca.41giyiyorum,ama İnci'nin bazı ayakkabılarının 40 numarası bana oluyor.Geçen gün beğendiğim modelin siparişini verdim,istediğim numarayı yapacaklar.İnci'dekiler beni tanıyor,o nedenle mi bilmiyorum,ama isteyen her müşteriye yaparlar bence.Bir uğra istersen.:34:

Benim de omuzlarım geniş,birkaç düğmeyi açık bırakırsan daha rahat edersin.:40:

ay cnım inciye hep bakıorum ama 40 diye ayagıma bile gecirmedim nasılsa olmaz diye bı ara gidip begendigimi deneyeyım:1: dügmeleri acınca cok seksi oluyor amaa:):):66:

Teşekkür ederim.:31:Ee,meslek olarak da yapmışsın sen canım,ne güzel işte.Yurt dışı için uygun,ama ülkemizde maalesef sıkıntılı.:28: Ben de İzmir'de kaydedilmeye çalışıldım ajansa,gerçekten de bu plajda keşfedilme işi doğru.:23: Ajans tanınmış ve düzgündü ,ama dediğim gibi bu ülkede biraz zor.:2: Sen de devam etmedin sanırım sonra ajansa...
Ben o konuları hiç takmıyorum nedense,lise çağlarından sonra atlattım,kolu kısaydı vs olaylarını.Şimdi olmasa da pek rahatım,genişim.:1: Alıyorum dikkat etmeden,biraz da ince giyinmemden kaynaklanıyor sanırım.:1:Boşver bakan baksın,sen keyfine bak,tadını çıkar.:78:

Doğru söylüyosun canım kıyafetlere takılmadan tadını çıkarmak gerek :) ee bende alıştım artık :)

Plajlarda gerçekten çok ilgi çekiyorlar bencede.Dediğinde doğru bizim ülkemiz pek uygun değil maalesef.Uygun olsaydı değerlendirirdin eminim.Bende sonradan devam etmedim babam biraz tutucudur, çok ilgili değildim meslekle.gerçi olsaydımda babam müsade etmezdi :)

Ama gerçekten uzun boy bir ayrıcalık :)

Doğru söylüyosun canım kıyafetlere takılmadan tadını çıkarmak gerek :) ee bende alıştım artık :)

Plajlarda gerçekten çok ilgi çekiyorlar bencede.Dediğinde doğru bizim ülkemiz pek uygun değil maalesef.Uygun olsaydı değerlendirirdin eminim.Bende sonradan devam etmedim babam biraz tutucudur, çok ilgili değildim meslekle.gerçi olsaydımda babam müsade etmezdi :)

Ama gerçekten uzun boy bir ayrıcalık :)

Ayrıcalık evet ama bir de aldığım elbiseler hep mini olmasalar da işte de giyinebilsem.... :37:
Hep mini oluyorlar bu da çok ilgi çekici duruyor :97:
Dönüp dönüp bakıyorlar herkescikler, rahat edemiyorum :95:

arkadaşlar yazılmış mı bilmiyorum bütün sayfaları okumadım ama marks&spencer de baya büyük numara ayakkabılar vardı. Hatta şaşırmıştım ben, 41 numara topuklu ayakkabılar vardı. Kıyafet olarak işinizi görmez sanıyorum çünkü iri kıyafeler de var ama onlar büyük bedenler için sanırım bol gelebilir size. Ama ayakkabılarına bir bakın derim.

1 75 olmak içiin neler vermezdim:((aaaaah ah okadar takıyorumki bu boyu kafama eşim 1 85 ben 165
iğrenç bir duygu ağlıcam şimdi.bence boyunuzun kıymetini bilin.kıskanmıyorum ama imreniyorum ne güzel diye

Back
X