• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boyu 1.80 ve üstü olan bayanlar buraya :)

İyi ki 1.80 değilim.
Bence bayanda çok uzun boy hiç hoş durmuyor.
Kazık gibi iyice.. Birde topuklu ayakkabı giyince daha çok sırıtıyor.
Bi bayan için en ideal boy bence 1.70...

İyi ki 1.80 değilim.
Bence bayanda çok uzun boy hiç hoş durmuyor.
Kazık gibi iyice.. Birde topuklu ayakkabı giyince daha çok sırıtıyor.
Bi bayan için en ideal boy bence 1.70...

kız şimdi 1.80 ve üstleri topa tutacak seni:9::26:
bende 1.74 üm öyle aman aman upuzun bir boyum yok ama çevremde uzunum..benden uzun çok az çıkıyor karşıma.ama memnunum ben boyumu seviyorum.
yalnız 1.80 üstünün topuklu giymesi olayını bende beğenmiyorum:50:

kız şimdi 1.80 ve üstleri topa tutacak seni:9::26:
bende 1.74 üm öyle aman aman upuzun bir boyum yok ama çevremde uzunum..benden uzun çok az çıkıyor karşıma.ama memnunum ben boyumu seviyorum.
yalnız 1.80 üstünün topuklu giymesi olayını bende beğenmiyorum:50:

Sorun değil canım bazen kimin ne söyleyeceğini düşünmeden aklımdan geçeni yazıyorum.
Sonuçta fikrimi söylüyorum varsın topa tutsunlar..
1.70 ideal diyorum ya mesela topukluyla falanda giyince gayet hoş duruyorl.. Ama seninde dediğin gibi 1.80 üstü bayanlar birde topuklu giyince 2 metre boyunda bi kadın pek hoş görünmüyor bence.. Yani bu benim fikrim..

Zevk meselesi.Ben de yer baklası gibi olanları beğenmiyorum.:1: Giydikleri kendini göstermiyor.Bu da benim fikrim.:86:

Zevk meselesi.Ben de yer baklası gibi olanları beğenmiyorum.:1: Giydikleri kendini göstermiyor.Bu da benim fikrim.:86:

Olabilir tabi. Çok uzun boylular beğenilmediği gibi çok kısa boylularda beğenilmeyebilir.
Bende iki türlüsünü de sevmem.Çok uzun olmayacak çok kısa da olmayacak (bana göre)

Bugüne kadar hiç tepki almadım boyumdan dolayı.:32: Hayranlık duydular hep.Bir daha dünyaya gelsem yine uzun boylu olmak isterdim,çok özel bir durum.:42:

Bugüne kadar hiç tepki almadım boyumdan dolayı.:32: Hayranlık duydular hep.Bir daha dünyaya gelsem yine uzun boylu olmak isterdim,çok özel bir durum.:42:

kusura bakmayın ama artık söylemeden edemeyeceğim..çok yerde rastladım sürekli gözüme çarpan bişey var.durmadan kendinizi övüyorsunuz.bayağı bir topikte gördüm hep çok güzel olduğunuzu,kıskanıldığınızı,fiziğinizin ne kadar güzel olduğunu,herkesin size hayran olduğunu yazıyorsunuz.tamam güzel olmak hoş bişey ne mutlu size.Allah güzel yaratmış,etrafınızdan elbette övgüler alıyorsunuzdur.ama bunu sürekli dillendirmeniz itici bir hal alıyor.biraz mütevazi olsanız daha hoş olacak bence.kendini beğenen ve bunu sürekli dillendiren kişiler itici oluyor..tekrar diyorum kusura bakmayın.söyleme ihtiyacı hissettim artık

kusura bakmayın ama artık söylemeden edemeyeceğim..çok yerde rastladım sürekli gözüme çarpan bişey var.durmadan kendinizi övüyorsunuz.bayağı bir topikte gördüm hep çok güzel olduğunuzu,kıskanıldığınızı,fiziğinizin ne kadar güzel olduğunu,herkesin size hayran olduğunu yazıyorsunuz.tamam güzel olmak hoş bişey ne mutlu size.Allah güzel yaratmış,etrafınızdan elbette övgüler alıyorsunuzdur.ama bunu sürekli dillendirmeniz itici bir hal alıyor.biraz mütevazi olsanız daha hoş olacak bence.kendini beğenen ve bunu sürekli dillendiren kişiler itici oluyor..tekrar diyorum kusura bakmayın.söyleme ihtiyacı hissettim artık

Hı..hı...Komiksiniz,eski üyelerden hangisiniz acaba?Konuyu böyle güzel saptırdığınız için bunu düşünmem normal.28 mesajla beni ne kadar da iyi tanımışsınız!..Çok güldüm. :D Bu topik konu ile alakası olanlar için açılmıştır,rahatsız oluyorsanız okumazsınız,biz sadece burada konu ile ilgili muhabbet ediyoruz.Ben kendimi övdüğümü göremedim.:1:Siz öyle algılamaya devam edin.:24:

Hı..hı...Komiksiniz,eski üyelerden hangisiniz acaba?Konuyu böyle güzel saptırdığınız için bunu düşünmem normal.28 mesajla beni ne kadar da iyi tanımışsınız!..Çok güldüm. :D Bu topik konu ile alakası olanlar için açılmıştır,rahatsız oluyorsanız okumazsınız,biz sadece burada konu ile ilgili muhabbet ediyoruz.Ben kendimi övdüğümü göremedim.:1:Siz öyle algılamaya devam edin.:24:

üyeleri tanımam için 1000 msj yazmama gerek yok;üyelik tarihime de baktınızmı acaba,genelde okumakla yetinirim...ayrıca konu beni de ilgilendirdiği için girdim.1.77 yim arada takip ediyordum ama sizin yine aynı tarz msjlarınızı görünce dayanamadım artık.ben öyle düşünmeye siz de kendinizi beğenmeye devam edin:27::32:

üyeleri tanımam için 1000 msj yazmama gerek yok;üyelik tarihime de baktınızmı acaba,genelde okumakla yetinirim...ayrıca konu beni de ilgilendirdiği için girdim.1.77 yim arada takip ediyordum ama sizin yine aynı tarz msjlarınızı görünce dayanamadım artık.ben öyle düşünmeye siz de kendinizi beğenmeye devam edin:27::32:

Hıı..hıı... :23: Sizin konu ile ilginiz yok,amacınız saldırmak.:23: Beni hedef alan mesaj yazmayın o zaman,madem 1.77 'siniz konuyla ilgili yorum yapın.Evet ,beğenilcek özelliklere sahibim,her şeyden önce art niyetli değilim.Size kolay gelsin,iyi düşünmeler.:66:

Vayy be :) helal olsun maşallah kızlar size :)
Bende kendi boyumu uzun sanarım yani :) 1,75 boyum.
ama gerçektende ne yalan söyleyim 1,80 lik hatunlara bende hastayım.
Onlarda ayrı bi hava oluyo :)
Boşverin kızlar çekemeyenler çatlasın :))
Şöyle iyi bir yanı sonuçta kısa olanlar yaşlılıkta gerçekten yer elması oluyor.
Uzunlar ise orta boya ulaşıyor.
Anneannem 1,85 boyundaymış genken, 75 yaşında ise 1,65 filandı ancak.
Tabi tek kötü yanı ise bizlerdeki kamburluk olayı daha bariz.
Ama olsun uzun boylu olmAK güzeldir bee :)))
İnş benim kızımda olursa benden uzun valla :)

171 boyum.. valla sadece yazmak için girdim..:27::27:
topuklularla 180 oluyorum..:65:

benim en sinir olduğum şey üst bulamamak..zaten aşırı uzun değilim 1.74 üm bacak boyumda uzun ama kotta 34 tam denk boy olarak.

üst bulamamın nedenide omuzlarım zaten geniş.kollar uzun ceketler düdük gibi kalıyor.
hele doğumdan sonra göğüslerim büyüdü üzerime oturan gömlek hayal oldu.o kadar da çok vardı ki..hepsi duruyorlar çok sinir oluyorum..onları kesip biçip başka şekle sokmam lazım değerlendireyim atarsam acırım çok seviyordum

Vayy be :) helal olsun maşallah kızlar size :)
Bende kendi boyumu uzun sanarım yani :) 1,75 boyum.
ama gerçektende ne yalan söyleyim 1,80 lik hatunlara bende hastayım.
Onlarda ayrı bi hava oluyo :)
Boşverin kızlar çekemeyenler çatlasın :))
Şöyle iyi bir yanı sonuçta kısa olanlar yaşlılıkta gerçekten yer elması oluyor.
Uzunlar ise orta boya ulaşıyor.
Anneannem 1,85 boyundaymış genken, 75 yaşında ise 1,65 filandı ancak.
Tabi tek kötü yanı ise bizlerdeki kamburluk olayı daha bariz.
Ama olsun uzun boylu olmAK güzeldir bee :)))
İnş benim kızımda olursa benden uzun valla :)

uzunlarda kemik erimesi daha z olurmuş aslında..daha çok bel fıtığı meydana gelirmiş.duruşa dikkat etmek lazım

bide başından itibaren okudum herkes çevresinde boyu yüzünden kıskanıldığını yazmış.
ben 5 yılımı 1.55 boyunda arkadaşımla geçirdim..bir an bile ayrılmazdık ve hiçbir zaman laf duymadım ondan..ünide yine arkadaşlarım genelde 1.60 tı hiç onlardanda kötü şeyler duymadım..hep ideal olduğumu söylerlerdi..

Bende 1.76 yım..Markadan markaya değişiomu bilmiorum ama boyda mavi 32 oluyo..Benimde omuzlarım geniş ama çok abes durmuyo gömlekler..

Gömleklere bişey yapmayın sakın dogumdan bir yıl sonra eski halinize dönersiniz zaten..Sanırım peşpeşe gelmiş bebişleriniz..Benim oğlumda 2 yaşında şuan vücudun eski haline dönmesi biraz zaman alıyo..

Bende 1.76 yım..Markadan markaya değişiomu bilmiorum ama boyda mavi 32 oluyo..Benimde omuzlarım geniş ama çok abes durmuyo gömlekler..

Gömleklere bişey yapmayın sakın dogumdan bir yıl sonra eski halinize dönersiniz zaten..Sanırım peşpeşe gelmiş bebişleriniz..Benim oğlumda 2 yaşında şuan vücudun eski haline dönmesi biraz zaman alıyo..

canım ben kiloalrımın hepsini 3.5-4 ayda vermiştim bide normal doğum yaptığım için hemen spora başladım vücudum eski haline dönmüştü ama gömlekler dönmedi göğüsler yüzünden:27: emzirmeyi bıraktım 2. ye hamile kaldım göğüslerin inmeye vakti olmadı yine şişler
:52:

bende kendimi uzun sanırdım hey maşallah selvi gibi hatunlar :nazar::23:

Back
X