• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boyu 1.80 ve üstü olan bayanlar buraya :)

1 75 olmak içiin neler vermezdim:((aaaaah ah okadar takıyorumki bu boyu kafama eşim 1 85 ben 165
iğrenç bir duygu ağlıcam şimdi.bence boyunuzun kıymetini bilin.kıskanmıyorum ama imreniyorum ne güzel diye

Benim de 1.72 boyum ama canımm ben 1.60 ve üzerini çok beğeniyorum.Kadında çok uzun boy sevmiyorum ben ya.Zariflik açısından çok hoş oluyor .

evet güzel aslında kısa durmuyorum ama eşim uzun olunca sorun oluyo.evlenmeden önce arkadaşlarımın arasında uzun bile duruyodum

arkadaşlar yazılmış mı bilmiyorum bütün sayfaları okumadım ama marks&spencer de baya büyük numara ayakkabılar vardı. Hatta şaşırmıştım ben, 41 numara topuklu ayakkabılar vardı. Kıyafet olarak işinizi görmez sanıyorum çünkü iri kıyafeler de var ama onlar büyük bedenler için sanırım bol gelebilir size. Ama ayakkabılarına bir bakın derim.

Bunu söylediğin iyi oldu.Daha önceden bu markanın ürünlerine bakmamıştım hiç.Bundan sonra bakarım..40 giyiyorum ama bazen sıktıgı oluyo..Açılana kadarda ayagımı çok acıtıyolar..

Tek sıkıntım ayakkabı.180 boyum ayaklarım 41 ( 40 diye inandırıyordum artık 41 oldugunu kabullendım)İlkbahar geldi benim babet dertlerim başladı yine.Yok arkadaş 40 numara ilk giydiğimde oluyormuş gibi oluyor ama sonradan resmen ayaklarımın her bir hücresini sızlatana kadar acıtıyor!!Parmaklarım içinde yamuk yumuk oluyor.Zaten deforme oldu ayaklarım iyice sıkı ayakkabıdan.Baş parmağımın altındaki o kıvrımlı kemik seneler geçtikçe iyice çıkıyor ve ayakkabı giymediğim zamanlarda bile sızlıyor artık.Şık durmuş,küçük göstermiş umrumda değil.Bu ayaklar bana ömür boyu lazım ve rahatlıktan öte bişey yok.Şunları bile ayaklarım sızlamasından acı içinde yazıyorum:14:..

Tek sıkıntım ayakkabı.180 boyum ayaklarım 41 ( 40 diye inandırıyordum artık 41 oldugunu kabullendım)İlkbahar geldi benim babet dertlerim başladı yine.Yok arkadaş 40 numara ilk giydiğimde oluyormuş gibi oluyor ama sonradan resmen ayaklarımın her bir hücresini sızlatana kadar acıtıyor!!Parmaklarım içinde yamuk yumuk oluyor.Zaten deforme oldu ayaklarım iyice sıkı ayakkabıdan.Baş parmağımın altındaki o kıvrımlı kemik seneler geçtikçe iyice çıkıyor ve ayakkabı giymediğim zamanlarda bile sızlıyor artık.Şık durmuş,küçük göstermiş umrumda değil.Bu ayaklar bana ömür boyu lazım ve rahatlıktan öte bişey yok.Şunları bile ayaklarım sızlamasından acı içinde yazıyorum:14:..

Nerede oturuyosun bilmiyorum ama Ümraniyeye yakınsan SESSİ diye bi mağaza var.Babet kalıpları büyük ve çok rahat bi ugra derim...

valla ne olursa olsun. 162 lik boyumun daha uzun olmasını isterdim. uzun boy harika bir askkı. giydiği kıyafeti çok güzel taşıyor.. 170 olsam iyiydide. kaldık 162de. :)

benim boyum 186 üniversite öğrencisiyim yaşım 23 ama hiç memnun değilim bu durumdan bi 10 cm kısa olmak için nelerimi vermezdim otobüslerde yolda insanların bakışlarının üzerinizde olması bakıp aralarında boyumdan bahsetmeleri kendilerini kısa gördükleri için gülüşmeleri erkeklerin laf atmaları tüm bunlar beni hayattan soğutacak kadar nefrret ttirdi herhangi bir spor yapmadım boyum Allah vergisi ama dediğim gibi keşke bana değilde isteyenlere verseymiş Allah :( Şuan yazarken bile gözlerim doldu psikolojimi bozmaya başladı artık bu konu benim boylarımda olanlarınız varmı benim sorunlarımı yaşayanlarınız? Henüz kendimden uzun bir kızla rastlaşmadım ama isteyen olursa konuşmak isterim..

benim boyum 186 üniversite öğrencisiyim yaşım 23 ama hiç memnun değilim bu durumdan bi 10 cm kısa olmak için nelerimi vermezdim otobüslerde yolda insanların bakışlarının üzerinizde olması bakıp aralarında boyumdan bahsetmeleri kendilerini kısa gördükleri için gülüşmeleri erkeklerin laf atmaları tüm bunlar beni hayattan soğutacak kadar nefrret ttirdi herhangi bir spor yapmadım boyum Allah vergisi ama dediğim gibi keşke bana değilde isteyenlere verseymiş Allah :KK43: Şuan yazarken bile gözlerim doldu psikolojimi bozmaya başladı artık bu konu benim boylarımda olanlarınız varmı benim sorunlarımı yaşayanlarınız? Henüz kendimden uzun bir kızla rastlaşmadım ama isteyen olursa konuşmak isterim..
benim boyumda 1.85 1 cm varmış aramızda

Back
X