• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boyu 1.80 ve üstü olan bayanlar buraya :)

canımmm seni çok iyi anlıyorum benimde boyum 1.80 seviyorum bu özelliğimi ama kıyafet tam bir işkence ayakkabı için sana tavsiyen DİECHMAN ayakkabıcılık var istanbul bakırköy de mağazası var 42 numaraya kadar bayan ayakkabıları var boshayallersmile[/QUOTE
canım biliyorum orayı orda da ayakkabı bulmak tam bir şans işi çünkü büyük numarlar hemen bitiyor.Yaklaşık 15gün önce oraya gittiğimde şansım varmış ki ayakkabılar yeni gelmiş.Hemen 2 tane siyah babet kaptım aldım :) bi tanesi pullu çok cici bişey :)

kızlar benim öyle marka takıntım filan yok yeterki üzerime göre olsun isterse pazar malı olsun :) bende bugün de factodan siyah etek üstünde siyah çizgili gri kumaş bi yelek aldım 40tl ye takım yapmıs oldum kendime :) izmirde olanlar bilir carrefourda zenzen var ordan da gri bi elbise almıştım.Elbisede etekte tam dizime geliyo izmirde oturan arkadaşlar oraya bi baksın derim.

kızlar benim öyle marka takıntım filan yok yeterki üzerime göre olsun isterse pazar malı olsun :) bende bugün de factodan siyah etek üstünde siyah çizgili gri kumaş bi yelek aldım 40tl ye takım yapmıs oldum kendime :) izmirde olanlar bilir carrefourda zenzen var ordan da gri bi elbise almıştım.Elbisede etekte tam dizime geliyo izmirde oturan arkadaşlar oraya bi baksın derim.

ben şu kredi kartı borçlarımı bir kapatsam neler neler alıcam ama hazırda diyete girmişim 2,5 kilo şimdiden vermişim içim kıpır kıpır alasım var herşeyi aklinialirimsmile ama boyumu geçti borcum yaww kaydirigubbakcemile3

Kızlar aslında diyorum elinde olucak insanın imalat + satış sana ait olucak sadece uzun boylu bayanlara özel bir mağaza açıcaksın dehşet olur valla boshayallersmile

Kızlar aslında diyorum elinde olucak insanın imalat + satış sana ait olucak sadece uzun boylu bayanlara özel bir mağaza açıcaksın dehşet olur valla boshayallersmile

Süper olur burdan tekstilci arkadaşlar hemen bu fikri değerlendirsin alkisalkisalkisyasakkelime

Süper olur burdan tekstilci arkadaşlar hemen bu fikri değerlendirsin alkisalkisalkisyasakkelime

Biri bana mı seslendi?
:lepi:
Tekstilci geldi hanım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Gerçekten piyasada iyi mal sıkıntısı var...
gamyoncuiremsu
Bence her bakımdan çok kaliteli ve değişik şeyler lazım...
Bu arada, yeni sezonda bizlere de uygun son derece hoş trikolar var... Denizci stili.
olumunekankayizsmile

Biri bana mı seslendi?
:lepi:
Tekstilci geldi hanım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Gerçekten piyasada iyi mal sıkıntısı var...
gamyoncuiremsu
Bence her bakımdan çok kaliteli ve değişik şeyler lazım...
Bu arada, yeni sezonda bizlere de uygun son derece hoş trikolar var... Denizci stili.
olumunekankayizsmile

Hayyal'cim senden özgün modeller bekliyoruz.Bu konuya bir el atıver sen.hihoyyyt
Denizci modası geri mi gelmiş?Ooo,bir sürü elbisem var dolaptan çıkarılacak!..:hooray:

bende daha önce hiç etek ve elbise giymezdim.Yeni buruna yeni imaj lazım bol bol yazlık elbise alcam :)

Hayyal'cim senden özgün modeller bekliyoruz.Bu konuya bir el atıver sen.hihoyyyt
Denizci modası geri mi gelmiş?Ooo,bir sürü elbisem var dolaptan çıkarılacak!..:hooray:

Biz erkek klasik işi yapmasaydık inan bayana el atardım lirikim...
olumunekankayizsmile
Şimdilik söylemekle geçiniyoruz...
opuyorumnanaktan
Denizci modası ve çok güzel şeyler var...
zemuszemus
Mango'da özellikle Bağdat Caddesi'ne gidin...
aklinialirimsmile
Süper gerçekten indirime girsin hemen atlayacağım...
sempatiksalakcinni

boyum ne çok uzun ne de çok kısa. 165 boyundayım ama en azından 175 falan olsam fena olmazdı hani.her pantolon aldığında kestirmek zorunda kalıyorum. ama tunikleri elbise olarak da giyiyorum.benim kol boum uzun her badi uymuyor. dirsek kolluları tercih ediyorum yada yarasa kolluları. kuzenimin boyu 178 kendisi çok rahatsız oluyor sürekli ikibüklüm durmaktan kaburgası çıkacak.kızıyorum ona boyun var posun var salına salına gez diye.ayy birde kısa boylu kızlar bi çocuk onlara teklif edince bodur şeye mi bakıcam ben diyor.o tiplere de sinir oluyorum sen selvi misin sanki.allah yaratmış sonuçta.

boyum ne çok uzun ne de çok kısa. 165 boyundayım ama en azından 175 falan olsam fena olmazdı hani.her pantolon aldığında kestirmek zorunda kalıyorum. ama tunikleri elbise olarak da giyiyorum.benim kol boum uzun her badi uymuyor. dirsek kolluları tercih ediyorum yada yarasa kolluları. kuzenimin boyu 178 kendisi çok rahatsız oluyor sürekli ikibüklüm durmaktan kaburgası çıkacak.kızıyorum ona boyun var posun var salına salına gez diye.ayy birde kısa boylu kızlar bi çocuk onlara teklif edince bodur şeye mi bakıcam ben diyor.o tiplere de sinir oluyorum sen selvi misin sanki.allah yaratmış sonuçta.

canım alacağın şeyler uzun gelirse kestirip alma şansın var ama bizim uzatıp alma gibi bi şansımız yok.Aylrıca ayakkabı bulmakta da zorlanıyoruz.Bende kuzenin gibi iki büklüm dura dura sırtım ağrıyooo

canım alacağın şeyler uzun gelirse kestirip alma şansın var ama bizim uzatıp alma gibi bi şansımız yok.Aylrıca ayakkabı bulmakta da zorlanıyoruz.Bende kuzenin gibi iki büklüm dura dura sırtım ağrıyooo

salına salına gezin valla ohh ne güzel manken gibi:D
işte bazı şeyler böyle insan boyu uzun olsa az kısa olsa der kısa olsa uzun olsa deriz.

Şişştt!..Çok ayıp ,insan hiç kambur durur mu ? ohaoldumsmile
Sopa yutmuş gibi yürüyeceksiniz.ıstryene yürüyüş dersi verebilirim.sempatiksalakcinni
Kısa -uzun fark etmez.Herkes dik durmalı,güzel yürümeli.aklinialirimsmile
Yalnız bir arkadaşım vardı benim yanında ,hep 3.kata bakar gibi yürürdü.Bir gün sordum .Senin yanında çok kısa kalmayıp,uzun görünmek için ,dedi.Tabi öyle de yürümemek lazım.kaydirigubbakcemile3

Şişştt!..Çok ayıp ,insan hiç kambur durur mu ? ohaoldumsmile
Sopa yutmuş gibi yürüyeceksiniz.İstryene yürüyüş dersi verebilirim.sempatiksalakcinni
Kısa -uzun fark etmez.Herkes dik durmalı,güzel yürümeli.aklinialirimsmile
Yalnız bir arkadaşım vardı benim yanında ,hep 3.kata bakar gibi yürürdü.Bir gün sordum .Senin yanında çok kısa kalmayıp,uzun görünmek için ,dedi.Tabi öyle de yürümemek lazım.kaydirigubbakcemile3

Ben de dimdik durmaya çalışırım çok da hoş duruyor manken gibi. sempatiksalakcinni
Genelde benim arkadaşlar da komplekse girer yanımda...
guclubacismile
Bir tanesi hiç unutmuyorum HayyaL sen kendi boyunda bir erkekle çıkabildin mi hiç demişti... kaydirigubbakcemile
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Oysaki sevgililerim hep benden uzundu...
boshayallersmile boshayallersmile
175' i insanlar gözlerinde çok devleştiriyorlar...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Topuklu ayakkabıya da bayılırım giyince arkadaşlar çıkar şunları iyice sana tepeden bakıyoruz dedikçe inadına giyiyorum. Mutluyum kardeşim ben böyle... boshayallersmile

Kompleksli olanlar yapar bunu.Kendi ile barışık olan insanlar daha rahattır.
Çok samimi olmadığım bir kız benimle yolda yürümeye bile tahammül edemiyormuş.Bir yere gidecekler diyelim ben gelmeyeyim diye elinden geleni yapıyormuş.Kısmeti kapanırmış sonra.Ne küçük insanlar var.:hulya:
Ben de kimseyi takmam.Giyerim her şeyi.Topuklu da giyerim.bayanssulusmile

Babam 1.98, kardeşim 1.89 ben de 1.78 kaydirigubbakcemile3 Aile olarak iriyiz vesselam :) Hafifte toparlaklık oldu mu ben bile kendime bazen aynada bakıp "hey maşşallah 4 kapılı buzdolabı gibisin" diye bazen gaz verip bazen kınıyorum hehe. Ayaklarım 38, dert olmuyor ayakkabı ama beğendiğim elbise ve etekler bazen sorun yaratıyor; daha normal ölçüde olanlarda dizde olan elbise ben de bluz gibi durabiliyor ya da normal etekler süper mini şeklinde kalabiliyor, aldığım eşofman altları, pantolonlarr da bazen paça bakımından düdük gibi kalabiliyor.Ortalama 5 cmlik topuklularım da ayağımdan eksik olmayınca bazen yanımda yürüyen eşim de olsa bik biklenebiliyor.Ağda konusundaki yoruma katılıyorum, benim de ağdacım "x'inki çok kısa sürdü okey ıstakası kadar 2 bacağı var ama seninkiler maşallah bilardo sopaları kadar" demişti aklinialirimsmile

ben uzun oldugum için değil de koltukta bile yamuk yumuk oturduğum için alışkanlık işte kambur duruyorum.Kazak pantalon bulamıyorum ama kendime göre koca buldum :) :) :) eşimle aynı boyda olduğumuz için topuklu giymiyorummm

gündelik hayatta "devede de boy var ama..." lafıyla çok sık karşılaşıyorum ben kızlar boğasım geliyo o tür insanları ama siz nasıl cevap veriyorsunuz böyle insanlara??

bana o lafı söylen olmadı ama okuldan söyleyecek olan olursa ondan mı sen profösör oldun da ben öğretmen oldum dicem :) :) cvp hazır yanii :) :)

Back
X