• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boyu 1.80 ve üstü olan bayanlar buraya :)

gündelik hayatta "devede de boy var ama..." lafıyla çok sık karşılaşıyorum ben kızlar boğasım geliyo o tür insanları ama siz nasıl cevap veriyorsunuz böyle insanlara??

Bunu söyleyenler çekemeyenler oluyo canım..

We kendini eşek yerine koydugu için cvp verme gereği duymyorum...

cekerım cekerım ,çekilecek kişi arıyorum zaten aklinialirimsmile[/I][/QUOTE]

stüdyon filan mı var canım :)

ben şu sıralar de factoya takmış durumdayım.ordan baya bi alışveriş yaptım.dün elbise almıştım bugünde bi etek denedim çok güzel oldu ama almadım çünkü eve hergün elimde poşetle gelince annem söyleniyoo :) :) :) siz de factonun ürünleri hakkında ne düşünüyorsunuz

Fotoğraf koyabilenler aldıklarını eklerse buraya uzun boylular için fikir olur aslında.Ben dükkan dükkan gezebilirim ,ama gezmeyi sevmeyenler hemen gidip alabilirler.kaydirigubbakcemile3

Selvi boylu hatunlar yaz için küçük çaplı bir alışveriş yaptım.Fikir olması açısından ftğ çektiğimde ekleyeceğim.Çok güzel ayakkabılar var,ama maalesef 1.cm bile değil tabanları.Dayanamadım aldım.:icecream:

kızlar başka topikte de sordum ama cevap alamadım.Birincisi yaklaşık 6yıl önce aldığım doğru düzgün giymediğim ve vermeye kıyamadığımkotumla ilgili.Dün dolapta buldum sizce nasıl?resimleri büyütmeyi başaramadım :(

teşekkürler canım düğün yaza olcak daha çok var ama şimdiden ne giysem telaşı başladı eyvahedigeldismile

valla babamın boyu 188 annemde 170 ben küçükken baya uzundum mesela ortalama 13-14 yaşlarında 170 vardım hatırlıyorum hatta almanyada gamze diye bir arkadaşım vardı onun boyuda 173 dü 13 yaşında olmasına rahmen benden biraz uzundu şimdi ben 19 yaşındayım boyum 179 buçuk ayak numaram 38-39 arası değişiyor ayakkabı sorunum yok ama boyumu görenler :D bilmiyorum komplexi olanlar kıskanıyor galiba küçükkende öyleydi okulun en uzun kızlarından biriyim zaten en fazla 10 kişi vardı uzun boylu kızlardan bir taneside bendim uzun olmak çok güzel

ayakkabi olayini internetten siparis verseniz
almanyada yasiyorum hep en güzel ayakkabilar 40 41 numara
bende 39 giyiyorum cok standart oldugu icin hepsi satilmis oluyor:)

bnde malesef ayakkabı konusunda cok skntlıym topuklu alıp gymek istiorum 40 gyıorm sporda. bershka,zarada,mangoda 41 gördum oldu tam ayagmda rahat ett(ayaklarım taraklı olmasına ragmen) ama inanlmaz topukları yuksekk ben mınık topuklu istiyorum ama bulamıyorum nerden bulabılırım kızlar

bnde malesef ayakkabı konusunda cok skntlıym topuklu alıp gymek istiorum 40 gyıorm sporda. bershka,zarada,mangoda 41 gördum oldu tam ayagmda rahat ett(ayaklarım taraklı olmasına ragmen) ama inanlmaz topukları yuksekk ben mınık topuklu istiyorum ama bulamıyorum nerden bulabılırım kızlar
Bershka'dan alamıyorum ben ayaklarımı sıkıyor.Zara'da dümdüz 1 cm bile olmayan ayakkabılar var,onları görmediniz mi acaba?O kadar ince ki tabanları,belim ağrıyor.kaydirigubbakcemile3

yok canım görmedm hep platform topuklu denk geldı sewglm bune burhan ayakbbsı gbi dio:D gecen stradivarious (umarm dgru yazmşmdır) grdum mınk topuklu ama hep 37 36 falan vardı

Sandaletler ve Gladyatörler çok Zara'da.Ben aldım 4-5 tane.İndirim olunca mı kalmadı acaba?Malum o zaman yağmalanıyor her şey.ohaoldumsmile

Back
X