Boyum çok kısa:(:(

ortaokkula giderken birden bire boyum uzadi ve cok zayifladim herkes hayretle bakiyodu boyumun cok uzadigini soyluyolardi ..bende uzuluyordum boyum cok uzadi diye turkiyede ortalama boy uzunlugu oyle cok degil benm boyum 1.73 ama cevremde cogu insan 1.60 165 civari oldugu icin pekde kisa gelmesin insnlarn gozunde .. benm bircok tanidiigm kiz arkadslrm boyu seninki kadr esleride hep uzun dert eden yok topukluyu giyip geziyolar bende onlara imreniyorum hic topuklu giyemiyorum diye :1: ben fazla sut icmezdim ama peynir yogurt cok tukedirdim doktora gittim bana asiri kalsiyumun var dedi ..canim boyun uzamasini istiyorsan bol spor et agaclara asil jimlastik haraketleri yap saabah aksam bol sut ic yogurt peynir balik kalsiyumlu yiyecekler tuket ..Birde balik yagi ic .hap olarak satiliyorr.onunda faydasini gorenler varr.. ama cok dert etme Rabbime sukur et elin ayagin saglaam hayata ne halde ne durumda yasayan inslar var..Saglik olsun hersey..

sorun yapılcak bir durum değil 22 yaşındayım 1,58 boyundayım giyince topukluları uzuyorm uzamasada no problem allah başka dert vermesin :27:

Boyum 167... hayatım boyunca hep bnden kısa arkadaslarım oıldu... çok uzun bir boy değil biliyorum ama nedense buralarda bnm boyumda fazla kişi yok...bi yere gitsem dikkat çekerim... topuklu ayakkabılara çok özenirim ama giyemem...:(( bnce boyun 7-8 cm daha uzar o da sana yeter... belki uzun bayanlara özeniyosun ama dediğim gbi bnm boyum çok uzun değil ama bn hep kendimi rahatsz hisssettim...:(( keşke 167 yerine 157 olsaydım...:((

Boyum 1.65 kendim ölçtüğümde böyle çıkıyor eczane de falan ölçtürsem bir kaç santim oynayacağını düşünüyorum genelde öyle oluyormuş arkadaşlarım da 1.68 durduğumu söylüyorlardı . Çok fazla sorun etmiyorum boy konusunu . Ama bir şeyden çok şikayetçiyim ki uzun boylu bazı kızlar sırf boyları uzun 1.70-1.80 arasında diye kendilerini baya bir yükseklerde görüyorlar . Bir tanesini gördüm 1.72 boyuyla ben uzunum havaları atıyor idi . Anlamıyorum devede de boy amaa :31: Kısasın ya da uzunsun ne önemi var sen ""insan"" olabilmişsen geri kalan her şey sıfırdır zaten . Boyu uzatmak içinde bol bol süt ve süt ürünleri tüketmek etkili oluyor . Tabi belirli bir yaşı geçmemiş iseniz .

Boy o kadar mühim değil, önemli olan orantı bence. Bak Shakira 1.50 ama fıstık gibi kadın, çünkü vücudu orantılı. Sevgilisi Pique ondan uzun ama bak ne kadar yakışıyorlar. :69:

shakira-pique.jpg
shakira-pique-birlikteligi_132667.jpg

Ben de 1.56yım. Ergenlik dönemlerim hariç hiç özenmedim uzun boya. Hatta inanır mısın boyu 1.50 olan minyon, ufak tefek, biblo gibi kızlara çok imreniyorum. Annemin boyu 1.48 ve gençliğinde biblo gibiymiş, yüzü Belgin Doruk'un kopyası gibi, eller ayaklar minik, ufak tefek, hem şirin hem çekici :1:. Geçenlerde arkadaş ortamında kendimden kısa bir kızla tanıştım, kız bildiğin bebek, yanındaki uzun boylu kızlardan daha çok dikkat çekiyordu o derece.
Benim için kısa boylu, minyon, güzel yüzlü bir kadın; uzun boylu, güzel yüz hatları olan bir kadından daha çekicidir. Hani kimisi der ya 'aynı güzellikte olan iki kadından uzun boylu olan her zaman bir adım öndedir' diye, bana göre bu durum tam tersi. :1:

Bir de ben oldum olası hep uzun boylu erkekleri beğenmişimdir. :23: Bu da etkili boyumu dert etmemem konusunda. :16:

Konu sahibi banlanmış ama olsun, ziyaretçi olarak görür yazdıklarımı, hem aynı dertten muzdarip bir çok kadın var. Onlara faydası dokunur yazdıklarımın. Kimisi 'sağlıklısın ya ona şükret' diye tesellide bulunmuş, kimisi boyunu uzatman için tavsiyelerde bulunmuş. Ne güzel... :16: Ama bir de bu açıdan bak; kısa boyluları da beğenen var. Ülkemizin boy ortalaması kısa olduğu için, kısalar pek ilgi görmüyor ama boy ortalaması uzun ülkelerde durum tam tersi. :1:

Güdük tavuk hep taze piliç tir:34:üzülme kadının minyonu güzeldir, hep küçük gösterir,şirin olur ve uzun boylu erkekler daha çok hoşlanır.Yeri geldimi bavula bile sığar mekan yer sıkıntınız yoktur.Her zaman minyon kadınları beğenmişimdir uzun boylu olmak sıkıntı asıl .Bir arkadaşın dediği gibi orantı,güleryüz,zevkli ve vücuda göre giyinişle süper olunur.Kısalığa çözüm var topuklu giyersin tabii fazla abartmadan uzun olsan budunu bacağını kestiremezsin yani çözümlü şeyleri sorun etmemek lazım.Hoş çözümsüzüde sorun etmemeye çalışmalı güzel rabbimiz hepimizi özenerek yaratmış kusur bulmak ne haddimize dimii?:31:

boyun kısa olması iyi bence. 174 boyundayım. tanıdığım çoğu kızdan uzunum ama bir topuklu giyince de dik durmaya çekiniyorum :D yani demek istediğim, kısa olmak da iyidir. önemli olan fiziğin güzel olması.

size bakış açısını boy, kilo vb değil, kişilik, eğitim, kültür, iletişim vb faktörler belirler. Çevrenizde bulunan insanlar da sizi bu şekilde değerlendirecek insanlar olmalıdır. Sizi fiziksel özelliklerle değerlendirecek insanlar uzak dursun zaten:) En büyük yatırım kendinize yaptığınız yatırımdır. aldırmayın böyle detaylara. Kendinizi olduğunuz gibi öncelikle siz kabul edeceksiniz ki, sonra başkaları da kabul edebilsin.

boyun kısa olması iyi bence. 174 boyundayım. tanıdığım çoğu kızdan uzunum ama bir topuklu giyince de dik durmaya çekiniyorum :D yani demek istediğim, kısa olmak da iyidir. önemli olan fiziğin güzel olması.

Neden çekiniyorsun ki dik durmaya... Çevrendeki arkadaşların topuklu giydiğinde senden rahatsız olurlar diye mi ? Bence gönül rahatlığıyla dik durmalısın...Utanılacak,çekinilecek bir şey yapmıyorsun topuklu giyince....:34:

Neden çekiniyorsun ki dik durmaya... Çevrendeki arkadaşların topuklu giydiğinde senden rahatsız olurlar diye mi ? Bence gönül rahatlığıyla dik durmalısın...Utanılacak,çekinilecek bir şey yapmıyorsun topuklu giyince....:34:

bende takmam giyerim topukluyu:16: hem topuklu giymeden olurmu hic alısınca hele duz ayakkabıyla bir garip oluyor insan:9:

Son düzenleme:
Ben 16 yaşındayım boyum 150 :( Doktora gittik genetik dedi birşey yapmadı. Hiçbirşey kar etmiyor. Acabaa sürekli dua etsemm kabul olurmu buna çok ümitlendim çok içten edilen dualar kabul olurmuş buda olur belki sadece 155 hatta 154 falan bile olsaa yeter tek ümidim bu sizde birşey söyleyin lütfen:43: Duayla uzama ihtimali olurmu yada başka ne beni 3-4 cm uzatabilirr ilerde araba sürmek istesem ayağım arabanın pedalına yetişirmi acaba:1:

Genetik demiş demek...:) Bizim aile de de uzun yoktur ortalama 1.60 -70 falan sadece bi kuzenim boyu uzun o da 1.85 ti sanırım. :) Ben 22 yaşındayım. Benim de boyum kısadır. 1.57 idi :) Yalnız 21 yaşında ne olduysa artık 1 cm uzamışım şimdi 1. 58' im. :) Kafana çokta takma derim. Tamam uzun boylu bi hatunun yanında insan kendini kötü hissediyor hele ki fiziği de güzelse... :1: Ama dediğim gibi kafana çok takma bu durumu. Kısa boylu olmanında güzellikleri vardır. ;) :)

Ben de 172yim ve daha uzun olmayı isterdimm<3Tercih meselesi tabii ve bi tavsiye dik durmaya özen gösterin daima çok fena bi görüntü oluyor aksi takdirde...

bende takmam giyerim topukluyu:16: hem topuklu giymeden olurmu hic alısınca hele duz ayakkabıyla bir garip oluyor insan:9:

Boyum uzun diye çevresinde daha kısa boylu arkadaşları olan genç kızlarımızın topuklu giymekten,dik durmaktan çekinmelerinin nedenini çevrelerindeki arkadaşları o topuklu giydiğinde rahatsız olmasınlar,üzülmesinler diye düşündüğünden oluyor.....Uzun boyluların ilerde kambur duruşa müsait olmaları bu sebeptendir...Kısa boylular da daha uzun görünmek için olabildiğince dik durmaya çalışırlar...Her seven ,kendine yakıştıran topuklu giysin bence :)

Boyum uzun diye çevresinde daha kısa boylu arkadaşları olan genç kızlarımızın topuklu giymekten,dik durmaktan çekinmelerinin nedenini çevrelerindeki arkadaşları o topuklu giydiğinde rahatsız olmasınlar,üzülmesinler diye düşündüğünden oluyor.....Uzun boyluların ilerde kambur duruşa müsait olmaları bu sebeptendir...Kısa boylular da daha uzun görünmek için olabildiğince dik durmaya çalışırlar...Her seven ,kendine yakıştıran topuklu giysin bence :)

evet benimde kuzenim var lise bitti catpat daha yeni yeni topuklu giymeye basladı arkadası ondan kısa surekli babet giy diye ısrar ediyormus oda giymiyor hic topuklu:31:
topuklu ayakkabı askı bir baska ya her kadın sever bide gencken giymek lazım yas ilerleyince ayaklar kaldırmıyor uzun kısa her kadına yakısır topuklu

Back
X