Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annem uzunlar ahmak ,kisalar cakmak olur der(yani guzel) ha uzunlar uzerinize alinmayin ha,sozun mezlisten disari canimcim
bende kisayim, 18 yasinda 1,50lerdeyim ,benden kucuk kardesim 16 yasinda ve 1.65 her goren beni daha genc saniyo
kardesim bana kisa boysun der kizdiginda bende ona sen 10 sene sonra konus ,sen 30 gosterirsin ben 20 lik citir gosteririm derim
annem uzunlar ahmak ,kisalar cakmak olur der(yani guzel) ha uzunlar uzerinize alinmayin ha,sozun mezlisten disari canimcim
bende kisayim, 18 yasinda 1,50lerdeyim ,benden kucuk kardesim 16 yasinda ve 1.65 her goren beni daha genc saniyo
kardesim bana kisa boysun der kizdiginda bende ona sen 10 sene sonra konus ,sen 30 gosterirsin ben 20 lik citir gosteririm derim
yazmasaydın keskebende kısa boylular icin sıkca soylenen bir cumleyi soylerdim arkasından sozum meclisten dısarı diye belirtirdim ozaman laf dokundurmak gibi olmıycakmıydı
hem uzun boyluların ilerde yaslı gostermesi gibi bir durum soz konusu degil soyleyenler baya bi yanılıyor uzgunum
24 yasındayım hatta 25 olucam ama her goren 18-19 sanar keza ailemde olan uzun boylu kızların hepdi cıtırdır bunun boyla alakası yok belirtiyim
haha çok iyiydi uzun boylu hanımların kızması:)) Minyon hanımların bir tesellisi vardı onu da ellerinden alalım diyorsunuz yani:)
Görünen köy kılavuz istemez minyon tipli kimseler evet ileriki yaşlar da daha büyük oranla genç gösteriyorlar.Uzun boylu olup genç gösteren yokmudur vardır illa ki.
yok hani hep boyle bir olay vardırya ha uzulme kısa boylular daha genc gosterir niye biz 10 yas birdenmi atıyoruzkorkmaya basladım cabukmu yaslanıcam acaba
![]()
390 yaşında olduğumu bilmiyormuydun yoksa...![]()
Vardır sizde illa ki bir minyonluk farkın da değilsinizdir![]()
Hem uzun ol hem genç göster yok öyle yağma![]()
kafana bu kadar takma canım, sağlık her şeyden önemli çok şükür sağlıksın. boyun önemi yok bence her şeyin başı sağlık. yaşın daha genç uzama ihtimalin var daha ama yine de uzamasan da takma kafana ne güzel işte çıtı pıtısındır. ben 26 yaşındayım boyum 1.50 eşimin 1.93 :)) sarılırken biraz zor oluyor o kadar onu da kanepe vs denkleştiriyor :))
Boy uzunluğu ile küçük ya da büyük göstermenin pek alakası yok ama canım.. Ben uzunum,yaşım da epey var ama 10-15 yaş daha genç görünürüm..Bu tamamen vücut yapısı ve yüz şekliyle alakalı bir durum sanırım...
Allah sağlık versin de boy uzunmuş kısaymış çok da önemli değil aslında....
Ben 16 yaşındayım boyum 150Doktora gittik genetik dedi birşey yapmadı. Hiçbirşey kar etmiyor. Acabaa sürekli dua etsemm kabul olurmu buna çok ümitlendim çok içten edilen dualar kabul olurmuş buda olur belki sadece 155 hatta 154 falan bile olsaa yeter tek ümidim bu sizde birşey söyleyin lütfen
Duayla uzama ihtimali olurmu yada başka ne beni 3-4 cm uzatabilirr ilerde araba sürmek istesem ayağım arabanın pedalına yetişirmi acaba
![]()
bende yesem olur mu carrie![]()