Boyum kısa diye dalga geçenlerden nefret ediyorum

peki bu insanlar yakinindan mi?

yani mesela yenge veya kardes?

sen kendin sorun olarak görüyor musun bunu yoksa sadece onlarin dalga gecmesi mi sinir ediyor?

benimde boyum 172
insanlar cok uzun olduğumu söylerler
yani bu insanlara uzunda olsan yaranamazsın canım
duymamaya çalış onları
ya bide herkesi eleştiren yoksanlıklarıyla dalga geçenler neden kendilerine bakmazlar
onlar çok mu dört dörtlük
güzel canını sıkma sen
:82:

Unutma bodur tavuk her daim piliçtir ben bu söze giremıyorum boyum 1.70 ama unutma sen ömür boyu piliçsin ;)

dün akrabalarımıza gitmem gerekti arada görüyorum sene bir falan kapıdan girmeden onlardan birini gördüm aaa nekadar büyümüşşün nekadar yakışıklı olmuşşun dedim cevat şu sende daha da kısalmışşın sonra sokakta oynayan çocullar evin kızına aaaa senden biraz uzunmuş diye bağrıyolar arkamdan delirdim sinirden ya onlar beni nerden bilcek sen söylemesen bakın demiş bana dünden beri sinirliyim onlara nezaman o eve gitsem hep boy espirileri

cucumm ben anlamadim tam ne demek bu??

yani yurtdisindayim diye türkcem o kadar iyi degil,anlamiyorum bazi seyleri:1:

benim boyum 1.72 . kısa olmayı çok isterdim. nefret ediyorum boyumdan. ilkokulda lisede filan hep en uzun kız bendim. bu yaşıma kadar hep kısa boylu çıtı pıtı kızlara özendim ama yapacak bişey yok. inşallah daha fazla uzamam

dün akrabalarımıza gitmem gerekti arada görüyorum sene bir falan kapıdan girmeden onlardan birini gördüm aaa nekadar büyümüşşün nekadar yakışıklı olmuşşun dedim cevat şu sende daha da kısalmışşın sonra sokakta oynayan çocullar evin kızına aaaa senden biraz uzunmuş diye bağrıyolar arkamdan delirdim sinirden ya onlar beni nerden bilcek sen söylemesen bakın demiş bana dünden beri sinirliyim onlara nezaman o eve gitsem hep boy espirileri

canim yakisikli olmussunla ne alakasi var?:26:

vay beee sen neymissinde o akrabalar yememis icmemis senin boyunu mu düsünmüs ki cocuklar bile disarda bundan bahsediyor...

utanmiyor mu ki bu insanlar ya hele belli bir yasa gelmislerse insanlarin görünüsüyle dalga gecip eylenmeye?

bilmem bu yapan akrabanin cocuklari var mi ama Allah onlarada bir cocuk verir ve bu cocugun boyu seninkindende kisa olabilir ve o cocuk bunun altinda aynen üzülürse-cünkü baskalari dalga gecerse-ve hatta onlarin cocugu daha cok piskolojisi bozulursa,o zamanda yaparlar espiriler:19:

keşke bende 1 72 olsaydım eşimin boyu 1 80 bende ufak tefeğim eşim en küçük çocuk bana da bu da küçük gelininiz mi gerçekten küçükmüş hahahaha espirisi yapılır hep

29 yaşındasın ve hala boyunla dalga geçen insanlar mı var yaşları kaç o insanların?
Bence ortamını değiştirmelisin küçüklerse anlarım ama yaşları sana yakınsa bu kişilerin kompleksli insanlar olduğunu düşürüm daha seviyeli ortamlarda takıl emin ol kimse sana laf söylemeyecektir bu ne yahu insanların başka derdi mi kalmamış da bunu dalga konusu yapmışlar.

kim-kardashian.jpg

Bak bu hatunla yaklaşık aynı boydasın bazı siteler 152 diyo bazılar 157 ama sonuç olarak kısa boylu ama vücuda bak :69:
Bi topuklu her şeyi halleder ayrıca ;)

Son düzenleme:
Boyu kısa olanlar uzamak uzun olanlar kısalmak istiyor yorumlardan gördüğüm kadarıyla. =) Bu işin tek çözümü bu insanlarla görüşmemek.Çünkü inanılmaz sinir bozucular.Mesela şu an 50-51 kiloyum.En fazla olduğum kilo 58 oldu.Ben zaten takıktım göbeğime birde herkes ay çok kilo almışsın şöyle böyle derdi.İnanılmaz moralim bozulurdu.Ki bildiğin duba gibi falan değildim yani.O yüzden bu insanlara yaranmak mümkün değil.Şimdi kimisi çok beğenirken kimisi biraz kilo al diyor.Ve suratım topludur benim öyle kupkuru durmuyorum.Diyeceğim o ki çok fazla takılmamak lazım.Mümkün olduğunca görüşmemek lazım.Gerekirse devede de boy var demek lazım.-Uzun boylu arkadaşlar alınmasın sadece yanıt vermek gerek- Ezdirmeyin kendinizi.Allah'ın yarattığıyla hangi hadle dalga geçiyorsunuz deyin.Sustukça eziyorlar.Ay çok doluymuşum he.​

canım benim üzülme hiç seninle dalga geçenler boş insanlar emin ol...unutma en güzel hediyeler küçük paketlerden çıkar:nazar:bende minyon bi kadınım ve istediğm zaman topuklu ayakkabılarımı giyip 1 70 bile olabiliyorum ama uzunlar isteselerde kısalamazlar :33:takılma hiç sen minik bir paketsin içindeki cevherleri keşvedecek beyin lazım önce o dalga geçenlere...

insanlar kendi eksik yönlerini gizlemek için bu tarz taktikleri kullanırlar yani mükemmel görünmemekten ve diğer insanların gerçeği görmelerinden korkarlar ve bu yüzden etraflarındaki insanlara dair eksiklikler bulmaya çalışırlar. Böyle şeyleri kişisel algılamaktan ziyade karşı tarafın mükemmel olamama korkusu olarak görürsen rahat edersin canım.:61:

Bu arada eşinizle boy farkınızı siz takmayıp evlenmişsiniz.Birbirinizin kalbine yakışmışsınız çevre yanına yakıştırmasa ne olur.Ayrıca benim sevgilimde 186 boyunda.Bende ondan kısayım.Ama bir topuklu giyiyorum bitiyor gidiyor.Bu farkta olan ne ilksiniz ne de son olacaksınız.Sadece kendini bilmezler konuşup duracak.Onlar heeep konuşacak. =)​

bir arkadas bana demisti ki burada sen kendine ne kadar dert edersen sorununu karsidaki anliyor ve seni vurmaya calisabiliyor bu zayif noktandan!!!

ama ögrenmek lazim önce derdini dert etmemeyi,onunla yasayabilmeyi...bu da bazen coook zor canim biliyorum.

ben de 1.65 falanım ama hep çıtı pıtı ufak tefek kızlara özenmişimdir,elleri ayakları küçücük ne güzel,yaşlarını da belli etmiyorlar..

topuklular giy hep, mesela evde bile topuklu terlikler giy, misafirliğe giderken yanına al terliklerini kendini daha iyi hissedersin :34:

o ergen kafasındaki insanları da takma, öyle insanların düşünceleri önemsenmez, sinirlerin bozuluyordur haklısın ama onlar öyle deyince gül sen de, seni sinir etmeye çalışıyorlar çünkü :47:

Back
X