Boyum kısa diye dalga geçenlerden nefret ediyorum

Canım bende 29 yaşındayım ve boyum da 1.52 dünyada çocuklar kadar acımasız canlı yoktur bana göre çocukluğumda şişmandım bana takmadıkları lakap kalmadı zombi diyorlardı bana buna o kadar içerlemişim ki hala unutamıyorum bu yüzden midir nedir bilmem şimdi ne kadar zayıflasam zayıf olduğumu hissetmiyorum sanki şişmanmışım gibi geliyor o çocukların yüzünden hayatım mahvoldu ne çocukluğumu yaşayabildim nede kendime olan güvenim gelişti çocuk dediysemde 5-6 yaşlarında değillerdi yani 10- 11 yaşlarındaydı bu yazlığa gitmeyi bırakana kadar devam etti o insanlardan nefret ediyorum hala. Ben çocukluğumu yaşayamadım onlarında çocukları yaşayamasın belki o zaman anlarlar bi çocuk dalga geçilince ne kadar etkileniyor üzülüyor anlarlar böylece gerçi onlar unutmuştur bunları çoktan ama ben unutamıyorum yaşayan bilir çünkü.

geçen gün erkek arkadaşımlara gitmiştim. misafirleri vardı. beni erkek arkadaşımın ablası sandılar. ablası 28, ben 17, erkek arkadaşımda 19 yaşında. şaka gibiiiiiiiiiiii. . . gayette yaşımı gösteriyorum. boyum ne kadar uzun olsada 28 filan göstermiyorum. taş çatlasa 19 sanıyordu insanlar. çoğu kişide fiziğimin çok iyi olduğunu söyler ama ben kendimi beğenmedikten sonraaaaaaa.... o günü hiç unutmuycam. 28 yaşında ve 4 yıllık evli bir kadınla, 17 yaşında daha liseyi bitirmemiş bir kız çocuğunu nasıl karıştırırlar. kısa boylular boyuna şükretsinler bence.

geçen gün erkek arkadaşımlara gitmiştim. misafirleri vardı. beni erkek arkadaşımın ablası sandılar. ablası 28, ben 17, erkek arkadaşımda 19 yaşında. şaka gibiiiiiiiiiiii. . . gayette yaşımı gösteriyorum. boyum ne kadar uzun olsada 28 filan göstermiyorum. taş çatlasa 19 sanıyordu insanlar. çoğu kişide fiziğimin çok iyi olduğunu söyler ama ben kendimi beğenmedikten sonraaaaaaa.... o günü hiç unutmuycam. 28 yaşında ve 4 yıllık evli bir kadınla, 17 yaşında daha liseyi bitirmemiş bir kız çocuğunu nasıl karıştırırlar. kısa boylular boyuna şükretsinler bence.

ay canımmm seni okuyunca aklıma geldi ben de üni.yi ilk kazandığım sene 18 yaşındayken halamlarda, halamın torununu seviyodum. başka bi kadın daha vardı. yanımdaki nerden baksan 10 yaşında çocuk. kadın senin mi diye sormuştu bana, bi de kuzenim de (çocuğun annesi) pis pis sırıtmıştı :27: nasıl sinir olmuştum. o çocuğun benim olabilmesi için en az 30 yaşında olmam lazım bense 18 yaşındaydım. oha yani göz var nizam var. ki her zaman yaşımdan daha küçük gösterdiğimi söylerler.

ay canımmm seni okuyunca aklıma geldi ben de üni.yi ilk kazandığım sene 18 yaşındayken halamlarda, halamın torununu seviyodum. başka bi kadın daha vardı. yanımdaki nerden baksan 10 yaşında çocuk. kadın senin mi diye sormuştu bana, bi de kuzenim de (çocuğun annesi) pis pis sırıtmıştı :27: nasıl sinir olmuştum. o çocuğun benim olabilmesi için en az 30 yaşında olmam lazım bense 18 yaşındaydım. oha yani göz var nizam var. ki her zaman yaşımdan daha küçük gösterdiğimi söylerler.

çok kötü oluyor insan yaaa :1: bide yukarıda anlattığım kişiler, eee o zaman kim bu kız dediler. müstakbel ananem gelinimiz dedi. müstakbel kaynanamda hayır o benim gelinim değil kızım dedi. e misafirlerin kafası karıştı:66::66::66: giderken söyledikleri şeyse bizi şok etti. kadın bana dediki Allah yuvanızı bozmasın,Allah bir yastıkta kocatsın :53::53::53: sonra evli olmadığımızı öğrendiler:33: tabi misafirler gidince biz yerlerde :66:

kısasın dıyenlere su cevabı verebılırsın canım;
ben topuklu ayakkabıyla bıraz daha uzun gorunebılırım ama sen ne yapsan güzel gorunemezsın:)

Seni en iyi ben anlarım :) 29 yaşındayım ve 152 boyundayım. Bekarım ve genelde görücü gelenler gidenlerin ilk taktıkları şey boyum oldu. Önceden çok takıyordum ama şimdi çok işlerim kafama takılan çok mesele var ama arada şöyle sülün gibi bi boyum olsa filan diyorum yani. Ayrıca yalnız değiliz bak Shakira tahmin et kaç cm 150 bizden bile kısa ama maşallah yani kimse sorun ediyor mu yok.

$Shakira.webp

Boyun 1.72ymiş arkadaşım. Bizim fakülte upuzun kızlarla dolu ben 1.69um ama kısa hissediyorum tabi öyle insanların yanında. :S Çok uzun değilsin ki. :s Büyük gözükmenin de boyla değil suratla ilgisi var ben 22 yaşındayım ama 17 sanıyorlar topuklu giyip 1,75 olduğumda bile.

Bence gurur duy boyunla. Ne güzel işte.

canım takma böyle şeyleri lütfennn ...demekkii kıskanılıyosunki konu etmişler boyunu. bi topuklu ayakkabıyla tamamdır boyun;)ama bence nasıl rahatsan öyle gez uzun görüncem diyede topuklarla rahatsız olmak zorunda değilsin;)hem okadarda kısa değilsinn daha kısaları var ve inan ben bayanda kısa boyun çok rahatsız edici olduğunu düşünmüyorum bence erkekte kısa boy sorun olur;)takmayın böyle şeyleriiii yaa:)amann salla gitsinnnnnn:)uzunlar uzunluktan şikayet eder kısalar kısalıktann:)hepimizzz aynı boyda olsakk nekadar abes olur düşünsenize çeşitt olsunn :):)herkesinn beğenisi farklı sonuçta;)

Ne yap biliyor musun

Senle birisi dalga geçtiyse, sende onun olumsuz bir özelliğini bul... Özellikle tipiyle ilgili filan ve yüzüne söyle direk...

Ama hemen o anda söyleme çünkü dikkat çeker.. Bozulduğun anlaşılır...

Aradan biraz zaman geçsin, sohbet esnasında filan alaycı bir tavırla söyle..

İnan o kadar çok bozuluyorlar ki... Kendilerine aynı hareket yapılınca fena koyuyor...:27:

Son düzenleme:
Boyun 1.72ymiş arkadaşım. Bizim fakülte upuzun kızlarla dolu ben 1.69um ama kısa hissediyorum tabi öyle insanların yanında. :S Çok uzun değilsin ki. :s Büyük gözükmenin de boyla değil suratla ilgisi var ben 22 yaşındayım ama 17 sanıyorlar topuklu giyip 1,75 olduğumda bile.

yaşıtım olan tanıdığım bütün kızlardan uzunum ama. ben rahatsız oluyorum. ayrıca yüzümde büyük görünmüyor kesinlikle.

Aynaya bak ve gülümse .
Boyun uzunluğu kimseyi dürst,güvenilir,iyi bir dost,terbiyeli,ahlaklı bir insan yapmıyor.
Bence böyle küçük ayrıntılarla ilgili yorum yapan insanlara söyleceğin şey bu olsun ; Boyun uzunda sen benim kadar olabilmşmisin ? İiyliğinin,kalbinin güzelliğinin boyu kaç ?
İnsanlar istediklerini diyebilirler,bu onların kişilikleriyle ilgili sorunlardır.Bence seni boyunla değerlendiren bir insan varsa ondan uzak durmalısın.
Takma kafana ,sağlıcakla kal .:71::70::70:

benim boyum 1.72 . kısa olmayı çok isterdim. nefret ediyorum boyumdan. ilkokulda lisede filan hep en uzun kız bendim. bu yaşıma kadar hep kısa boylu çıtı pıtı kızlara özendim ama yapacak bişey yok. inşallah daha fazla uzamam

Bende hep en uzun kız oldum sınıfta..Hatta hiç unutmam bu yüzden sınıfın ''uzaylı gibi görülen erkek çocuğu sümüklü mehmet'' lakaplı bir arkadaşla eşleşmiştim 23 nisan oyunlarında çok ağlamıştım ozamanlar :1::1::1::1::1::1:

Ya yaşınız zaten 29 hani bu dalga geçenler ilkokul çağında olsalar anlayacağım.:37:
Takmayın umursamayın..
Çok takıyorsanızda bu durumu
Bir arkadş yazmış buraya hatırlamıyorum nickini..
Doğru söylüyor madem öyle sizde onların bulun bir eksiklerini vurun yüzlerine..

Ayrıca pek çok arkadaş ''topuklu ayakkabı'' demiş.
İyi niyetle bir arkadaş tavsiyesi veriyorum böyle düşünen arkadaşlara

Kısa boyda ''topuklu ayakkabı'' kadar berbat duran hiçbir şey daha yok..
Nolur nolur giymeyin..
Zaten boy kısa e doğal olarak bacak boyuda kısa üzerine birde 10cm topuk giyince gerçekten komik duruyor

2metre boyunda bir kadın ne kadar itici duruyorsa
Boyu 1.50lerde bir bayan ''aşırı topuklu'2 ayakkabı giyince o derece itici duruyor.

Ve boyun ne kadar memnun olmadığı batıyor insanların gözlerine..
Buda özgüven olayına giriyor..Hİç gerek yok böyle şeylere
Rabbim hepimizi özene bözene yaratmış.
Kendimizde ufk tefek değişiklikler tabiki yapmalıyız..
Ama bahsettiğim konu gibi köklü değişiklikler yakışmıyor gerçekten yakışmıyor

Son düzenleme:
bak mesela ben uzunum 1 72 kilolu değilimdir
21 yaşındayım bir kaç ay önce evime misafir gelmişti
kadın yaşımı sordu söyledim
gözlerini kocaman açtı
hadi canım sen 30 ancak gösterşyorsun dedi
yuhhhhh dedim göz var nizam var
yüzümde tek kırışıklık yok bebek gibi 30 yaş nasıl gösteriyor dedim ama cok canım sıkılmıştı
hani deseki 24 25 gibi duruyorsun diye amenna.....
bu insanlar uzun boylu görünce yaşın 30 40 50 olacağınımı zannediyorlar ne hayret bişi yaaaaa
boy uzadıkca yaşta artıyor.......
bu insanlaın da anlayış kapasiteleri bukadar işte

ben de 1.60ım, Allah'a şükürler olsun ama kısalığı takıyorum kafama,1.70 olmayı çok isterdim,ya da en azından bi 5 cm daha uzun olmayı. Kimse kısayım diye bu zamana dek asla birşey demedi, gerçi çevremde şükür öyle cahil kimseler yok.

Seni anlıyorum canım ama biraz fiziksel engeli olanlara bak(ki onlarda bile ne kabiliyetliler var! engelsizler bile başaramıyor bazen!) ,kötünün kötüsü olduğunu düşün.

Ve sen saçının bir telini dahi yapamazsın,hepsini veren Yüce Yaratıcı. Düşünsene,bunu senin için seçen O, bunu sana uygun ve yakışır gören O.

Bazen dudağım biraz kalın gözüm şu renk olsa dediğim olmuştur,fakat bakıyorum da o büyük dudak kesinlikle bende güzel durmazdı, lens bile alıp taktım,hem de en doğalı, ama ne kadar güzel renk olsa da bana yakışmadı. doğallığın yerini hiç bir şey alamadı.

Kendinle barışı ol, ruhunla tanışık ol.. Budur insanın içinde sakladığı mücevher..

boyla kiloyla ve diğer fiziksel özelliklerle dalga gecmeyi ancak ilkokul çocuklarında anlayışla karşılayabilirim, çocuktur yani, ne bilsin anlamaz karşısındakinin kırılacağını, karşısındakinin elinde olan bir durum olmadığını.
ben biraz patavatsızım, bunları bana yapsalar ben cevabı yapıştırırım sizinde seviyeniz ilkokul seviyesine düşmüş diye
koskoca insanların bu kadar boş olmasına üzülüyorum, başka işleri güçleri mi yok??

benim boyum 163, önceden zayıftım, sonra ilaç kullandım 60kiloya yaklaştım
her gören diyordu ki ay bu ne genç kıza yakışıyor mu kilo ver bilmem ne
tedavim bitti ilacı bıraktım diyet falan da yapmadım vücut eski düzene döndü bi süre sonra 45 kiloya indim
bu sefer herkes başladı, ay cok zayıfsın ay kilo al, çocuk gibisin kadınsı durmuyo...

insanlara yaranamazsın
uzun olursan devesin, kısa olursan cücesin onlara göre, boyun normal olsa kilona takarlar
onda da sorun yoksa gözünün üstünde kaşın var derler.
en güzeli umursamamak

bende kısa boyluyum ama asla bunu kompleks haline getirmedim 27 yaşındayım ve görenler en fazla 20 diyor bu durum bence avantaj çünkü asla yaşlanmıcam :46::46: hatta dün 1,88 boyunda bi arkadaşımla görüştük diğer arkadaşlarım bize bakarak kendi çaplarında eğlendiler ama umrumda değil güzelliğim ve aklım bu eksiğimi fazlasıyla kapatıyor sende takılma insanlar senin zaaflarını yakaladıklarında acımasızca saldırabiliyorlar o yüzden sende esprili biçim de laf sok olay bitsin :)) mesela kavakta da boy var ama gül ağacı koklanıyor seviliyor yani her şey senin elinde kimseye özgüvenini yok ettirme.

bak mesela ben uzunum 1 72 kilolu değilimdir
21 yaşındayım bir kaç ay önce evime misafir gelmişti
kadın yaşımı sordu söyledim
gözlerini kocaman açtı
hadi canım sen 30 ancak gösterşyorsun dedi
yuhhhhh dedim göz var nizam var
yüzümde tek kırışıklık yok bebek gibi 30 yaş nasıl gösteriyor dedim ama cok canım sıkılmıştı
hani deseki 24 25 gibi duruyorsun diye amenna.....
bu insanlar uzun boylu görünce yaşın 30 40 50 olacağınımı zannediyorlar ne hayret bişi yaaaaa
boy uzadıkca yaşta artıyor.......
bu insanlaın da anlayış kapasiteleri bukadar işte

Selam..Benim boyum 170 banada 18den önce hep büyük gösteriyorsun diyorlardı..Ozamanlar bu hoşuma gidiyordu tabi hemen büyümek istiyoruzya:1:Şimdi 22 yim 18den sonra hep küçük gösteriyorsun demeye başladılar.E şimdide bu hoşuma gidiyor.Evli olduğuma falan inanmıyorlar.Merak etme snada bir süre sonra küçük gösteriyorsun demeye başlarlar.

Son düzenleme:
boyum 169 ve kilom .... (ne sen sor ne ben soyliyim)
is arkadasim vardi citi piti 150 boylarinda
bana heveslendigini soylemisti: sok olmustum !
teselli amaclimi soyledin diye sordugumda
ne alaka keske bende senin gibi poylu poslu olsaydim dedi

oysa bende onun o haline heveslenmistim
yaslarimiz ayni ama benden daha genc gorunuyor
ve oyle bir havasi varki kimse ona cocuk muamelesi yapmiyor

ev doktorum bir kadin ve onunda boyu 150 var
kendimi yaninda dev iri yari buldum
bir an kendimi iyi hissetmedim

yani anlayacagin herkes kendinde olmayani istiyor..

ve en onemlisi nedir biliyormusun herkese verebilecegin bir cevap var
bunu sana soyleyen buyuk yasta bir insansa
- Allahin yaratigiylami dalga geciyorsunuz? diye saskin ve gulumseyen bir ifadeyle
sorabilirsin..

coluk cocugada laf yetistirmeye gerek yok
sempatik sekilde gulumsemeye calis
hani canin acimasin cunku bir kusur degil sendeki
hem kusur gorene aittir
cocuklar dusuncesizce ve cahilce hareket ederler biliyorsun

ama yetiskinler sana bir imada bulunduklari vakit
dalga gecmek icin degilde kendilerince sevimlice takilyorlar
her ne kadar itici olduklarini bilmeseler bile

Son düzenleme:

Aynı fikirdeyim,büyük görünmenin boy uzunluğu ya da kısalığı ile hiç alakası yok,tamamen suratla alakası var...Eğer yüzü büyük görünüyorsa 55 yaşında da olsa 30-35 görünen insanlar var...

1.80 im 38 yaşındayım..27-28 görünüğüm söylenir...Yani tamemen surat ile ilgili....boyum 1.50 olsa yine aynı şekilde 27-28 görünecektim....

Boyu kısa ise uzun boylu insanlarla dalga geçerek,çirkin lakaplar takanlar olduğu gibi boyu uzun ise kısa boylu insanlar ile dalga geçerek,çirkin lakaplar takan insanlar da var..İki gurup insan çeşidi de kompleksli tiplerdir..Onlara ne ki milletin boyundan,şuyundan...:51:

canım seni o kadar iyi anlıyorum ki... benim de erkek arkadaşımın küçük yeğeni benim için, shapysy abla ilkokul çocukları gibi gözüküyor, demiş. erkek arkadaşım da ne kadar sevimlisin bak gör diyerek anlattı bana bunu :) kötü niyetli değil diye bir şey diyemedim ama ister istemez kırılıyor insan. çocuk daha 6 yaşında, derler ya çocuktan al haberi diye, rezalet durumum resmen :D bi de bunu bütün ailenin ortasında söylemiştir, abooovvv :) ben 1.55, erkek arkadaşım 1.82 bu arada, evet kendim kaşındım.. fotoğraf çekilirken yakından almak zorunda kalıyorlar, bel kısmımız hiç çıkmıyor, o yüzden masa pozlarından daha çok hoşlanıyrm :)))

Back
X