Boyum kısa diye dalga geçenlerden nefret ediyorum

Aynı fikirdeyim,büyük görünmenin boy uzunluğu ya da kısalığı ile hiç alakası yok,tamamen suratla alakası var...Eğer yüzü büyük görünüyorsa 55 yaşında da olsa 30-35 görünen insanlar var...

1.80 im 38 yaşındayım..27-28 görünüğüm söylenir...Yani tamemen surat ile ilgili....boyum 1.50 olsa yine aynı şekilde 27-28 görünecektim....

Boyu kısa ise uzun boylu insanlarla dalga geçerek,çirkin lakaplar takanlar olduğu gibi boyu uzun ise kısa boylu insanlar ile dalga geçerek,çirkin lakaplar takan insanlar da var..İki gurup insan çeşidi de kompleksli tiplerdir..Onlara ne ki milletin boyundan,şuyundan...:51:

55 yazmışım 25 olacaktı..düzeltme yapamadım sonradan.. :)

Selam..Benim boyum 170 banada 18den önce hep büyük gösteriyorsun diyorlardı..Ozamanlar bu hoşuma gidiyordu tabi hemen büyümek istiyoruzya:1:Şimdi 22 yim 18den sonra hep küçük gösteriyorsun demeye başladılar.E şimdide bu hoşuma gidiyor.Evli olduğuma falan inanmıyorlar.Merak etme snada bir süre sonra küçük gösteriyorsun demeye başlarlar.

demeye başladılar bile
geçen ağustosta beni bekar sanmışlar görücü gelmişlerdi
ben şok oldum tabi
kadın bana baktı kızım anneni çağır dedi
güler misin ağlar mısın???????
2 gün öncede yine biri gelmişti kapıya
evin sahibi ile görüşebilir miyim dedi
dışardada evliyim deyince inanmıyorlar
ben bu insanlara akıl sır erdiremiyorum doğrusu!!!!!!!!!!

demeye başladılar bile
geçen ağustosta beni bekar sanmışlar görücü gelmişlerdi
ben şok oldum tabi
kadın bana baktı kızım anneni çağır dedi
güler misin ağlar mısın???????
2 gün öncede yine biri gelmişti kapıya
evin sahibi ile görüşebilir miyim dedi
dışardada evliyim deyince inanmıyorlar
ben bu insanlara akıl sır erdiremiyorum doğrusu!!!!!!!!!!

Şimdi ben arkadaşlarıma göre daha çabuk gelişmiştim.E buyüzdende göze batıyordum.Yaşından büyük gösteriyorsun diyorlardı.Şimdi hepimiz normal insan standarlarına ulaştığımızdan:1: küçük gösteriyorum.Yüzüm gözüm vücudum narin, kaba durmuyor ben buna bağlıyorum bu durumu..

17 yaşındayım 1.50 boyum :51: insanın kendine özgüveni olursa vız gelir diye düşünüyorum .. sınıfta 1.93 lük arkadaşım onla ikimiz alay konusuyuz ama ikimizde takmıyoruz onları yanyana gelip 'aa bak aramız 1 cm açılmış acaba sen 1 cm mi uzadın yada ben 2cm sen 1cm mi uzadın' diye dalga geciyoruz :1: şaka bir yana insan her lafı kaldıramıyor. 1-2 ay önce yakın bi arkadaşım 'cüce gibi boyunla...' dedi çok kırıldım gerçekten zaten ağzının payını da aldı ben değil o rezil oldu :63: . insanın boyunun kısa olması ayrıdır,cüce olmak ayrıdır. :63: ben kilo alıyorum kimse farketmiyor ilginç bu da hoşuma gidiyor tabi :1:. geçen bi arkadaşıma 5 kilo fazlam var vermem lazım dedim cevap şu ' yapma koyu mavi zaten ufaksın 5 kilo daha verirsen kaybolursun ' :53: :60: :60: :60:

canım üzülme ya kıyamam sna boşver onları sen :47::47: seni küçümseyenler ileride ne olcakları bilinemez

boşverr takma sen onları kendinle barışıksan sorun yok kimse dört dörtlül değil kendi eksiklerine baksınlar önce bence öyle diyenlerden bin kat daha iyisin ve üstünsün onlar kendi eksiklerini böle başkalarının kusurlarıyla örtüyolar senin boyunun o kadar olması kusur değil tabiki yanlış anlama onlar senden uzundur ama aklı kısadır cnm

Hiç kafana takma sen;zaten takılacak bir sorun değildi ki.Allah şükür elin ayağın tutuyor mu,sağlıklı mısın ona bak sen.
İnan boyun uzun olsaydı da yine alay ederlerdi.Birde çocuklara laf anlatılmaz onlara eğlence olsun da.Ama büyüklere rahatsızlığı dile getir bence sert bir dille gerekirse.

Benle de uzunum diye dalga geçerler:1:
Ayrıca törenlerde de kısalar önde olur bütün gösteriyi onlar izler benim gibi "sırık"lar arkada bekler. Arka sıralarda oturur. Boşver takma avantajıda bol:1:

benimde boyum 1.55 yaşm 25 ama her girdiğim ortamda dikkat çekerim..çünkü giyimimle konuşmamla yada ne bileyim başka şeylerle onu kapatıorum..kısa boylu olmak kötü bişey değil sadece bunu avantaja dönüştürmeyi bilmen lazım..mesela ben 19 falan gösteriorum yaşımı söylediğimde şaşırıyorlar bu benim hoşuma gidiyor :) helede bi 40 lı yaşlara gel inan seninde hoşuna gidecek bu durum.boşver takma kısa boylu olmanın şuanda sayamayağım kadar çok avantajı var bi kere :) ne beleyim ya ben özetle kısayım ama çok mutluyum :):21::21::21:

benimde yengem uzun boylu ben 156 boyundayım ama ben yüz olarak dikkat çekerim o boy giydiğim topuklu ayakkabıyla hep gülerdi ben gıcık olunca daha çok gülerdi artık inadına daha topuklu alıyorum ve karşısında giyip kendim gülüyorum topuğumla artık kesti sesini böyle yapın bir yeriniz hoşunuza gitmezse kendiniz gülün

Bu konuda dalga geçenlere sinirlendiğinizi belli ediyorsunuz herhalde. Bazı tuhaf insanlar bayılırlar böyle insanı sinirlendirmeye, ama siz aldırmazsanız onlarında hevesi kaçar. Ayrıca, üzülecek bir şey de yok boyunuzda.

Bak, benim boyum 1.76, saçımı da genelde kısa kestiririm. Bana da, arkamdan az demediler sinemada falan tuvalete giderken, hey, bi dakka orası kadınlar tuvaleti diye.:61::61:

benimde 1,53 boyum. bende çok sinir olurum insanlar kendi ezikliklerini başkalarıyla aly etmekte buluyorlar bence. evet benimlede ehrkes alay ederlerdi ama ben onlara zekamla çok güzel cevaplar evrip oturtuyorum. eşim de 1,83 boyunda. eşimin ailesi cüce bile dedi bana düşünün artık. ama ben ufacık tefeciğim ammaa akılda bende parada diyorum :)))) çok geçiriyorlar sinirden içimdende yaşasın kötülük diyorum. böyle kişilere okkalı cevap verip onlar seni küçük gördüklerinde ne kadar aciz ve küçük oladukalrını hatırlatacaksın bu kadar. bizim elimizden gelen bişey değilki ilkokulda en uzun boylu kızdım, basketbolda voleybolda oynadım ama genetik işte yapılacak bişey yok. sen kendine güven gerisi fasafiso. onların kişiliksiz haysiyetsz olduklarını göstermelisin.

155 boyumüstelik kiloluyum...ne kadar zayıflarsam zayıflayım sürekli iri görünecek bir vücuda sahibim üstelik...sürekli insanlar da güzellik,boy pos merakı var...alay etmeseler bile bir şekilde konusu muhakkak geçiyor....Allah vergisi en nihayetinde..dünyada gelmeden önce sipariş verememiş ruhlarımız,şu kadar boyda olalım diyee...birde kısa boylular illa topuklu giycek diye düşünmüyorum...bazıları taşıyamıyor ve çok komik görünüyor bence...ben de topuklu giyerim mesela ama orta derecedir bu mesela...vala en güzel yanıtı bence 180 lik bir eşle evlenerek verişsin işteee:37: beğenen öle de beğeniyor işteeee.....

kızlar bende 17 yaşındayım 155 boyundayım . bi ara bnde kafama çok takıyordum bu boy meselesini en azından 1 60-65 olsaydım diye ama şimdi iyi ki kısa boyluyum diye şükrediyorum çünkü böyle olmanın anlatamayacağım kadar avantajı var. şuan lisedeyim ve çevremde benden hoşlandığını söyleyen birçok erkek var. size yemin ediyorum en kısaları bile 185 civarı . hatta geçenlerde dersanemden 193 lük olan bir çocuktan bile çıkma teklifi etmişti :21: belkide saçlarımın ve gözlerimin renginden (doğal sarışınım) olduğum için ama etrafımda uzun boylu esmer birçok kız olmasına rağmen hep benim etrafımda toplanıyorlar :21: kısa boylu minyon kadın her zaman avantajlıdır. shakira nın 155 olduğunu biliyor muydunuz yada reese witherspoon'un?:61:

insanların fiziksel özellikleriyle ilgili olumsuz yorum yapan dalga geçen insanlar bana göre
kendi egolarını tatmin etmek kendi psikolojilerini rahatlatmak istiyorlar
takma boşverrr
bende 1,65 lerdeyim eşim ise 1,96 larda ...

bende çok zayıfım mesela 46 kiloyum çocuğum var ama aynı kilodayım
bazı insanlar ayyy ne kadar zayıfsız hiç yemiyormusun kendine bakmıyormusun diyenler vs vs
bir de baktımki bunu diyenlerin çoğunluğu benden kilolu insanlar o anda anladımki
bunu diyenler kendilerini tatmin etmek için böyle söylüyorlar

bende artık susmuyorum ;
vallahi herkese nasip olmaz benimkisi şans yada allahın lütfu diyorum
hamile kaldım 20 kilo aldım ama sonuç yine aynıyım
canım ne zaman ne isterse yiyip içiyorum
hamur işleriyle aram çok iyi
rejim konuları konusunda hiç bilgim yok vs vs diyorum

ben keyif alıyorum artık benimle dalga geçenlerle
sana tavsiyem sende böyle yap

Son düzenleme:
bende 17 yasındayım boyum 1.60 keske az daha uzun olsaydım dıyorum :43:

benim boyum da 160. benimle dalga geçenlere söylediğim fiks cümleler; devede de boy var ama ona eşek rehberlik eder. bodur tavuk her zaman piliçtir.
zaten bunlardan sonra kimse birşey söyleyemiyor. ama sen sinirlendiğindiğini ve üzüldüğünü belli etmeye devam edersen seninle uğraşmaya devam ederler. o yüzden gayet kendinden emin bir şekilde bu 2 cümleyi söyle, sonra da onların suratlarının haline bakarak gülümse, inan bana çok zevkli oluyor:1::1::1:

bence hersey bir tarafa...

agzın var ,burnun var,konusabılıyorsun duyabılıyorsun artı yürüyüp koşabiliyorsun....

boyun kısa uzun ne fark eder...yukarda yazdıklarımı yapamayan insanları düşün..boyuna ve bulundugun duruma şükret...

canım ya sorun etme benimde boyum 1.60 kayınvalidemin demedği laf kalmamıştı bana sağ olsun :) :47:

mesela laflarından birini söyleyim

*bana bakarak (gözleriyle başımdan ayağıma kadar bi süzerek) "Şimdiki kızlar neden topuklu ayakkabı giymezse" demişti ve eşimin tüm yakın akrabaları odadaydı rezil olmuştum hiç bi cevap verememiştim sadece hoşbulduk anne demekle yetindim :68:

Son düzenleme:
benim boyum da 160. benimle dalga geçenlere söylediğim fiks cümleler; devede de boy var ama ona eşek rehberlik eder. bodur tavuk her zaman piliçtir.
zaten bunlardan sonra kimse birşey söyleyemiyor. ama sen sinirlendiğindiğini ve üzüldüğünü belli etmeye devam edersen seninle uğraşmaya devam ederler. o yüzden gayet kendinden emin bir şekilde bu 2 cümleyi söyle, sonra da onların suratlarının haline bakarak gülümse, inan bana çok zevkli oluyor:1::1::1:

Sen de kendi çapında uzun boyluları aşağılıyorsun hayvan isimleri ile......Farkın yok onlardan.....

Son düzenleme:
Back
X