Boyum..

boy uzamasinin caresini bulursalar banada haber verin ben yillardir arastirdim bulamadim
benim icin deyil kizim icin
kizim turner sendrumlu
bir kiz bu boy konusunda neler cektigimizi bir allah birde ben bilirim kizim bunalima girdi cikmasi yillar aldi bana kalirsa cikmadida diger insanlardan tek farki boyu her seyi normal sagligi felan süper sadece boyu allahda öyle yaratmis her insan 80 ..60...80 olacak deyilya
kizim 20 yasinda boyu 140 :5::5::5:
senin boyun süper ben 10 santim icin neler yapmadim benim icin deyil evladim üzüldügü icin yoksa ben her haliyle severim

Son düzenleme:
Bende 1.64 üm. Şuan boyumdan şikayetim yok ama, ben okula yaşıtlarımdan 1.5 yaş küçük başladım. Zaten geç gelişen bi bünyem vardı, araya 1.5 luk yaş da girince hepten küçücük kalırdım. İnan bana ilkokuldan lise bitene kadar böyle sürdü bu. Hocalar bazen bana sen çok ufaksın doğru sınıfta olduğuna emin misin derlerdi. Benim ufak olmak hep hoşuma gitmişti ama, onlar adet sancılarıyla uğraşırken benim hiç öyle problemlerim yoktu. Lisede 175 boyunda yakın bir arkadaşım vardı. Sürahi ile bardak diye seslenirlerdi bize. Alınacak bir şey yoktu benim için hepsi geçti gitti. Çok uzamadım gerçi, ama topuklu giydiğimde bile eşimden 2-3 cm kısa kalıyorum. Gayet normal boyun, he bu arada ben 18 yaşımı bitirene kadar uzadım. :)

Bu kız seninle aynı yaşta.
Senin boyun 1.60 ve bunu dert ediyorsun.
Yaşıtının boyu ise sadece 62,8 santimetre ve bunu dert bile etmiyor.
Haline şükret Allah başka dert vermesin.:ssz:

İyi güzel hoş Allah başka dert vermesin tabikide bunu herzaman sölerim ama benm bulunduğum ortamda çevrede böle kızlar yok , minimum 1.65 kızlar yoksa Allaha olan nankörlüğümden değil .. karakterler değişir o takmayabilir bende takıyordum ama artk tkmıyorum :)

türkiye standartına göre kısa sayılmazsın ki .1.60 sın sonuçta ortalama 1.60 larda zaten türk kadını .kısa değilsin yani .bir kaç cm atarsın bence 20 ye kadar .kafana takmana gerek yok .

inşallah :)

boy uzamasinin caresini bulursalar banada haber verin ben yillardir arastirdim bulamadim
benim icin deyil kizim icin
kizim turner sendrumlu
bir kiz bu boy konusunda neler cektigimizi bir allah birde ben bilirim kizim bunalima girdi cikmasi yillar aldi bana kalirsa cikmadida diger insanlardan tek farki boyu her seyi normal sagligi felan süper sadece boyu allahda öyle yaratmis her insan 80 ..60...80 olacak deyilya
kizim 20 yasinda boyu 140 :5::5::5:
senin boyun süper ben 10 santim icin neler yapmadim benim icin deyil evladim üzüldügü icin yoksa ben her haliyle severim

Allah yardımcınız olsun insan takmasada takıyor elinde olmayanı istiyr hep.. Saçın düz olur kıvırcık istersin gözün renkli olur kahverengiye özenirsin , zayıf olursun kilolu olmak istersin , kilolu olursun zayıflamak.. İnsanoğlu böyledir yani cok tepki aldım burda :)

Bende 1.64 üm. Şuan boyumdan şikayetim yok ama, ben okula yaşıtlarımdan 1.5 yaş küçük başladım. Zaten geç gelişen bi bünyem vardı, araya 1.5 luk yaş da girince hepten küçücük kalırdım. İnan bana ilkokuldan lise bitene kadar böyle sürdü bu. Hocalar bazen bana sen çok ufaksın doğru sınıfta olduğuna emin misin derlerdi. Benim ufak olmak hep hoşuma gitmişti ama, onlar adet sancılarıyla uğraşırken benim hiç öyle problemlerim yoktu. Lisede 175 boyunda yakın bir arkadaşım vardı. Sürahi ile bardak diye seslenirlerdi bize. Alınacak bir şey yoktu benim için hepsi geçti gitti. Çok uzamadım gerçi, ama topuklu giydiğimde bile eşimden 2-3 cm kısa kalıyorum. Gayet normal boyun, he bu arada ben 18 yaşımı bitirene kadar uzadım. :)

Hmm.. İnşallah bnde uzarım azcık :)

Aslında bu boy takıntım kıyafettende olsa gerek giydiğim pantolon paçaları up uzun geliyo mesela bol pantolon giyemiyorum çok komik duruyo bacak boyunun uzun olması gerekiyorMUŞMUŞ... :) 1.80 zaten bende istemiyorum 1.70 en ideal bence :)

Neden kısa boylular pantolon giyemesin ki :53: paçalarını kestirirsin giyersin hiçte bacak boyunun uzun olması gerekmiyo. Ben giyiyorum komik olduğumu düşünmüyorum çok tatlı duruyo :52:

bende pantolon giyiyorum ve güzel yakışıyor illa uzun boylular giyecek diye birşey yokki boyunu fazla sorun etme arkadaşım sen lise ögrencisi olmalısın derslerine odaklan ileride bir gün bu yazdıklarına gülersin:1::1:

gören duyan da seni cüce filan sanıcak.
1,60 - 1,65 arası zaten tr ortalaması
çok takıyosan bi iki yıl basketbola yüzmeye filan git. şu an yaşından dolayı takıyosun bu kadar sonra da vücudundaki kusurları bulup onlara üzülürsün bi kaç yıl sonra da herkesin başına geliyo bu olaylar.
pek çok kadın o boyda zaten 4-5 cmi bu kadar mesele haline getrme bence
kendi vücadunu tanıyıp ona göre giyineceksin
vücudunun avantajlarını kullanacaksın devantajlarını kapatacaksın

o çevrendeki insanlar çok mu uzunlar ki seni beğenmiyolar en fazla 6-7 cm uzunlardır senden o da atla deve bi fark değil yani doğru ayakkabı kıyafet seçimiyle hiç bi sorun olmaz
insanlar eleştirecek yer arıyor zaten herkes aynı uzunlukta olacak diye bi kural mı var

canım taktığın şeye bak allah aşkına. byun standart seviyede türk bayanları pek uzun olmuyor çevrendemiler o kadar uzun diye o kadar uzun olman şart mı. öyle kazık gibi durmaktansa topukluyla daha nazik ve şık durabilirsin. bence senin kafana takacak hiç derdin yok beynini buna yoğunlaştırmışsın :) ayrıca bende 1.60 boyundayım 50 kg ım aynı sayılırız :)

canım taktığın şeye bak allah aşkına. byun standart seviyede türk bayanları pek uzun olmuyor çevrendemiler o kadar uzun diye o kadar uzun olman şart mı. öyle kazık gibi durmaktansa topukluyla daha nazik ve şık durabilirsin. bence senin kafana takacak hiç derdin yok beynini buna yoğunlaştırmışsın :) ayrıca bende 1.60 boyundayım 50 kg ım aynı sayılırız :)

ergenlik döneminde daha hala. tam olarak sonlanmadığı için böyle takıntı yapması normal :))

Neden kısa boylular pantolon giyemesin ki :53: paçalarını kestirirsin giyersin hiçte bacak boyunun uzun olması gerekmiyo. Ben giyiyorum komik olduğumu düşünmüyorum çok tatlı duruyo :52:

Onlar dalga geçiyo dye sürekli bi yere gittğimde ne biliyim ya sanki herkes boyuma bana bakıyo gbi hssediyorum :)

bende pantolon giyiyorum ve güzel yakışıyor illa uzun boylular giyecek diye birşey yokki boyunu fazla sorun etme arkadaşım sen lise ögrencisi olmalısın derslerine odaklan ileride bir gün bu yazdıklarına gülersin:1::1:

İnşallah yaaaa :)

gören duyan da seni cüce filan sanıcak.
1,60 - 1,65 arası zaten tr ortalaması
çok takıyosan bi iki yıl basketbola yüzmeye filan git. şu an yaşından dolayı takıyosun bu kadar sonra da vücudundaki kusurları bulup onlara üzülürsün bi kaç yıl sonra da herkesin başına geliyo bu olaylar.
pek çok kadın o boyda zaten 4-5 cmi bu kadar mesele haline getrme bence
kendi vücadunu tanıyıp ona göre giyineceksin
vücudunun avantajlarını kullanacaksın devantajlarını kapatacaksın

o çevrendeki insanlar çok mu uzunlar ki seni beğenmiyolar en fazla 6-7 cm uzunlardır senden o da atla deve bi fark değil yani doğru ayakkabı kıyafet seçimiyle hiç bi sorun olmaz
insanlar eleştirecek yer arıyor zaten herkes aynı uzunlukta olacak diye bi kural mı var

tabikide yok çok haklısınız teşkkr ederim :/

yo yo kısa değil,fena değil 1.60 :)) canını sıkma bu sebepten

Dmi dimi :):)

OOooo benm kafama takıcam birsürü meselem var pskolojk tedavi görüyorum 8. sınıftada yattım hatta:) Allaha şükür onlar biti şimdi buna takıyorum.. veya takmak istiyorum kimbilir..

ergenlik döneminde daha hala. tam olarak sonlanmadığı için böyle takıntı yapması normal :))

:))))

muhtemelen öyledir benim gibi uzama şansı bittiğinde memnun olmaya hatta haline şükretmeye başlar :)))

İnşallah ... :) zaten şükrediyorum :)

şükretmek gerekiyo :) 1.50 olanlar var.

:)

vitamin almadan buyumus halin buysa vitamin alsaydin boyun kac olurdu :27:

1.60 fena bir boy degil ortalama bir turk kizina gore :34:

Bence o kadar dert etme çokta kısa değilsin :) boyun ve kilon orantılı ise sorun yoktur bende 1.58 boyundayım ama hiç takıntı yapmadım şuana kadar etrafımdakiler kısa diye mi bilemem ama :))

Bence haline şükret canım, Türkide yaşıyorsun sen, nerede oldugunu düşünüyorsun Allah aşkına boy ortalaması zaten 1.60 .65 olan bi yer sonuçta, ben çevrendeki insanların çok çok uzun olduğunu zannetmiyorum, yoksa benim çevrememi doluşmus hep en fazla 1.60 1.70 likler, ayrıca akrabanın söyledikleri yanlış olmalı, çünkü bayanlarda uzama 18 yaşına kadar devam ediyor, yinede çok kafana takıyorsan basket oynamanı tavsiye ederim, faydası oluyor..

vitamin almadan buyumus halin buysa vitamin alsaydin boyun kac olurdu :27:

1.60 fena bir boy degil ortalama bir turk kizina gore :34:

Ay teşekkür ederim svindirik oldum :P :))

Bence o kadar dert etme çokta kısa değilsin :) boyun ve kilon orantılı ise sorun yoktur bende 1.58 boyundayım ama hiç takıntı yapmadım şuana kadar etrafımdakiler kısa diye mi bilemem ama :))

Bnm etrafımdakiler cok uzn :):)

Bence 1 yıl falan yüzmeye git uzarsın büyük ihtimalle 1 2 santim bile olsa

Vaktim olsa keşke ..

Bence haline şükret canım, Türkide yaşıyorsun sen, nerede oldugunu düşünüyorsun Allah aşkına boy ortalaması zaten 1.60 .65 olan bi yer sonuçta, ben çevrendeki insanların çok çok uzun olduğunu zannetmiyorum, yoksa benim çevrememi doluşmus hep en fazla 1.60 1.70 likler, ayrıca akrabanın söyledikleri yanlış olmalı, çünkü bayanlarda uzama 18 yaşına kadar devam ediyor, yinede çok kafana takıyorsan basket oynamanı tavsiye ederim, faydası oluyor..

inş devam eder :/ teşkkrler

20 yasinda kadar belki bir kac santim daha uzarsin ama cok kisa degilsin bence bu kadar takma kafana,
benim annemde uzun babamda ben 161 boyundayim mesela kiz kardesim benden daha uzun yani bence bunyeye gore degisiyor o,
160 cok kisa bir boy degil topuklu giydigin zaman zaten tamamliyorsun..

Hiç büyütülecek bir problem değil inan bana.
Ya boyun çooook uzun olsaydı.Kısa boyu topukluyla halledersinde,çok uzun boyu kısaltamazsın,öyle bak olaya.
Boyunun 185 olduğunu düşünsene mesela.
Eğer mankenlik yapmayacaksan her ortamda kambur duracaktın.:34:

20 yasinda kadar belki bir kac santim daha uzarsin ama cok kisa degilsin bence bu kadar takma kafana,
benim annemde uzun babamda ben 161 boyundayim mesela kiz kardesim benden daha uzun yani bence bunyeye gore degisiyor o,
160 cok kisa bir boy degil topuklu giydigin zaman zaten tamamliyorsun..

inş uzarım ya bakalım saolun :)

Hiç büyütülecek bir problem değil inan bana.
Ya boyun çooook uzun olsaydı.Kısa boyu topukluyla halledersinde,çok uzun boyu kısaltamazsın,öyle bak olaya.
Boyunun 185 olduğunu düşünsene mesela.
Eğer mankenlik yapmayacaksan her ortamda kambur duracaktın.:34:

Dimi sayenizde farklı boyutlardan baktm cok saolun :)

Back
X