- 30 Temmuz 2013
- 36
- 2
- 286
- Konu Sahibi turuncubayan
-
Regli olduysan uzaman zor en fazla 1 2 cm daha atarsin o kadar..durumu kabullen..hem iyi yonunden bak;
""Bodur tavuk her dem pilic""
Ben de regl olduktan sonra 7 cm den fazla uzadım.Ben buna katılmıyorum.
Regl olduğumda 12 yaşımdaydım. Boyum,1.50 civarlarıydı şu an 1.63 , 7 sene oldu regli olduğum. Bence tamamen gelişimin devam etmesiyle alakalı.
Merhaba arkadaslar ben 16 yasındayım ve boyum 152 civarı. İlk baslarda pek takmıyodum kafama ama gün gectikce yeni bir sorun ekleniyor. Asırı derecede süt iciyorum fakat bi yararı yok. Üniversite sınavına hazırlandığım icin basketbol kursuna falan ayırıcak vaktim yok malum okul dersane. İnternette .....adında bi ilac duydum ise yaradığı söyleniyor ya da uzamanın baska bir formulu var mı lutfen yardımcı olun
Tesekkur ederım hepınıze yardımınız ıcın, spora yazılmayı dusunuyorum ınsallah bı yararı olur. Annemın boyu da benım kadar sanırım genetık bızde :) Sut ıcıyorum zaten ama sutun yanında özellıkle tuketmem gereken boyumun uzamasına yardımcı olacak bır gıda var mı? Ben sunu tukettım ve uzadım dıyebılecegınız bısey? :)
Sütün yanında mutlaka protein yani et,balık,tavuk ve yumurta öneriliyor.
Spora yazılacağım derken,yüzme,basketbol veya voleybol olabilir.Ama sakın spor salonunda ağırlık filan çalışma.
Evde kapı eşiğinin üzerine dokunmaya çalışarak zıplayabilirsin.
Gözlemlediğim kadarıyla yaz (deniz)tatiline giden çocuklar mutlaka uzamış dönüyorlar.
Yüzme ve güneşlenme imkanın yoksa,güneşte yürüyüş yapabilirsin.
Karışık vitamin desteği kullanabilirsin.İçinde D dahil çeşitli vitaminler bulunan karışımlar var.
Şimdi yazın vitamin kullanma,Eylül gibi başlamak uygundur.3 ay kullanıp 3 ay bırakabilirsin.
Çevrendeki eczanelerde gerçek bir eczacı (firma yetkilisi veya kalfa değil) varsa sorabilirsin.
Diyebilirim ki tanıdığım bütün gençkızlar annelerinden,bütün erkeklerse babalarından uzun.
16 yaşında uzamanın duracağını sanmıyorum ama tabii öyle 10 cm filan fark bekleme derim.
Canım ama vitamin ilacları aynı zamanda kilo yapıyo benım kılom normal su anda ne zayıfım ne de kıloluyum dengeyı bozmak ıstemıyorum, spora yazılacağım derkende fitness salonu yanı, yuzme, yuruyus bandı, bısıklet gıbı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?