Boyumdan şikayetçiyim, lütfen yardım!!

Tamam canım cok tesekkur ederım yardımın ıcın :)

canım bu yastan sonra uzayacagını pek sanmıyorum bende kısayım bende senin yaslarında bayagı takıntı haline getirmiştim ama inan sorun edilicek bi mevzu degil o kadar ufak tefek olmak her zaman iyidir zaten ilerde topuklu ayakkabı ile kurtarırsın sen onu

Herkesin yapısı farklıdır genlerden dolayı . benim yengem evlendikten sonra bile bir iki santim uzadı . Yani belli olmaz sen doğal yollardan boyunu uzatabilecek uğraşlar edin uzatsan uzatsın uzamazsanda topuklu giyer halledersin :)

Sabah kalktığında ve akşam yatmadan önce barfiksde 10dk durmak faydalı diye biliyorum.Ayrıca ingilizce bir kitap vardı nette pdf halinde indirmiştim içinde boy uzatmak için bazı egzersiz resimleri vardı ve 1ay yapılması söyleniyordu.Googleda araştır istersen şu an mobildeyim bakamıyorum.

Uzun uzadıya yazamıcam canım ama boy uzatan ilaçlara kilo verdiren ilaçlara sakın aldanma.Bunlar insanı sağlığından eder mazallah.
Senin yapman gereken spor dengeli beslenme.
Ve eskimez kitaplar diyeyim oradan okumuştum hurma ağacının kökü kaynatılıp içilirse boy uzatıyormuş.Bende bunu kızım için denemek istiyorum.En azından ağaç kökü ve bitkisel.İlaçlardan uzak durmanı tavsiye ederim.Avantajım bahçemde Hurma ağacının olması :)

Onu bende duydum fakat aktara falan sordum bulamadım bı turlu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…