- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burda oturup da tepki vereceyiniz konu aramayin bence sizle tartisma niyetim yokYoo. Saldıran sizin mesajınızdı. Biz size bu şekilde olmayacağını, kimseye laf vuramayacağınızı anlatmaya çalışıyorız. Uzunların akılları tabanlarında olur gibi bir lafa alkış beklemiyordunuz herhalde. Tabii ki tepki alacaktınız.
Su an kompleksli konusan sizsiniz bence soylenen her turlu elestiriye acigim ben.sizinle bu konuyu tartismiycam emin olun aqressivliyinizi basqasina dokunEvet çok şükür uzun. Kısada olabilirdi, hiç sorun değil. Kısa boylularla alakalıda bir çok söz var. Kalkıpta bunları uzun boylular şöyle şöyle diye sıralayıp sonrada üstünüze alınmayın diye bi şey yok. Size tafsiye kendinizle barışık olun. Eğer kompleksliyseniz karşı tarafa ne kadar taş atarsanız atın, bu komplekslerinizden kurtulamazsınız.
mahrum falan degiller ve yakısıyorda kadın topukluyla yurumeyi bildikten sonra 155 180 hic farketmez yakısır bir tarafa sen supersin derken diger tarafı tü kaka yapmayın yahuBoyun biraz daha uzar öte yandan 1-2 sene sonra anlarsın ki uzun boylu kızlar topuklu ayakkabıdan mahrumlar giyselerde yakışmıyor topuklu ayakkabıysa çok çekici yapıyor![]()
180 i bırak 175 olan kadını bile topukluyla görmediğimiz için metroya bile sığmayacaklarından giymiyolar demekki burda kimseyi kötülemiyorum bu gerçek ve kötü gözüktüğü için giymiyolar zatenmahrum falan degiller ve yakısıyorda kadın topukluyla yurumeyi bildikten sonra 155 180 hic farketmez yakısır bir tarafa sen supersin derken diger tarafı tü kaka yapmayın yahu
ben giyiyorum sıgıyorumda heryere:)) simdiye kadar kimsede ayy hic yakısmıyor ıyy bu ne demedi en basitinden bakalım slav kadınlarına boyları uzun topukluyuda giyiyorlar kotumu duruyor hayır:)180 i bırak 175 olan kadını bile topukluyla görmediğimiz için metroya bile sığmayacaklarından giymiyolar demekki burda kimseyi kötülemiyorum bu gerçek ve kötü gözüktüğü için giymiyolar zaten
Siz inanıyormusunuz buna sorun boyu yüksek kadınlara kaçı giyiyordur slav ırkı podyumda yürüyen kamera karşısı yarı çıplak mankenler farklı bizim günlük yaşantımız farklı siz giyebilirsiniz kötü durduğu gerçeğini değiştirmiyor topuklu üstünde durmakla alakası olsaydı keşkeben giyiyorum sıgıyorumda heryere:)) simdiye kadar kimsede ayy hic yakısmıyor ıyy bu ne demedi en basitinden bakalım slav kadınlarına boyları uzun topukluyuda giyiyorlar kotumu duruyor hayır:)
Bizde slav irkiyiz giyiyoruz :) size gore oyle geliyor demekki siz begenmiyorsunuz okey ama genellemeyin cogu insan uzun kadinlarin topuklu giymesini hos buluyor neyse diyip geciyorumSiz inanıyormusunuz buna sorun boyu yüksek kadınlara kaçı giyiyordur slav ırkı podyumda yürüyen kamera karşısı yarı çıplak mankenler farklı bizim günlük yaşantımız farklı siz giyebilirsiniz kötü durduğu gerçeğini değiştirmiyor topuklu üstünde durmakla alakası olsaydı keşke
Ben 1.50 boyundan bahsetmiyorum günlük her zaman giyilecekde ideal boy 1.60 1.65 le güzel duruyor 1.75 1.80 le değilYüksek topuk uzun kadına yakışıt,kısa kadına değil yalnız.kısa kadında çok yüksek topuk kötü durur.yanlışınız var
180 i bırak 175 olan kadını bile topukluyla görmediğimiz için metroya bile sığmayacaklarından giymiyolar demekki burda kimseyi kötülemiyorum bu gerçek ve kötü gözüktüğü için giymiyolar zaten