boyumla başım dertte

Boyun biraz daha uzar öte yandan 1-2 sene sonra anlarsın ki uzun boylu kızlar topuklu ayakkabıdan mahrumlar giyselerde yakışmıyor topuklu ayakkabıysa çok çekici yapıyor :21:

1.65 olsan misal neden manken gibi 1.80 degilim diyecektin.insanoglu hicbir zaman halinden memnun olmaz. sukret baska bir sorunun olmadigi icin.veya daha kisa olmadığın icin...

Yoo. Saldıran sizin mesajınızdı. Biz size bu şekilde olmayacağını, kimseye laf vuramayacağınızı anlatmaya çalışıyorız. Uzunların akılları tabanlarında olur gibi bir lafa alkış beklemiyordunuz herhalde. Tabii ki tepki alacaktınız.
Burda oturup da tepki vereceyiniz konu aramayin bence sizle tartisma niyetim yok

Evet çok şükür uzun. Kısada olabilirdi, hiç sorun değil. Kısa boylularla alakalıda bir çok söz var. Kalkıpta bunları uzun boylular şöyle şöyle diye sıralayıp sonrada üstünüze alınmayın diye bi şey yok. Size tafsiye kendinizle barışık olun. Eğer kompleksliyseniz karşı tarafa ne kadar taş atarsanız atın, bu komplekslerinizden kurtulamazsınız.
Su an kompleksli konusan sizsiniz bence soylenen her turlu elestiriye acigim ben.sizinle bu konuyu tartismiycam emin olun aqressivliyinizi basqasina dokun

17 yasından sonra biraz zor gibi ama takılma insanlar surekli birseyler bulur karsıdakinin fiziksel ozellikleriyle ilgili sen 180 ol aman bu ne sırık gibi der bence bunu yapanlar kendilerine guvenmeyen ezik tipler boylelerinide kaale almıycan gulup gecicen onların amacı zaten sinir etmek amaclarına ulastırma

Boyun biraz daha uzar öte yandan 1-2 sene sonra anlarsın ki uzun boylu kızlar topuklu ayakkabıdan mahrumlar giyselerde yakışmıyor topuklu ayakkabıysa çok çekici yapıyor :21:
mahrum falan degiller ve yakısıyorda kadın topukluyla yurumeyi bildikten sonra 155 180 hic farketmez yakısır bir tarafa sen supersin derken diger tarafı tü kaka yapmayın yahu

Boyum 177 zor bela 190 bi koca buldum:) işin şakası türkiye bayanların boy ortalaması 160 dır ama boyu 1.60 olan her bayan kendini kısa zanneder. Öyleki 40 numara topuklu ayakkabı modeli ya çeşit yoktur ya numara.
Yaşın da daha büyüme çağındasın ki hiç uzamasan bile bu bir sorun değil sakat ta olsan kendini olduğun gibi kabul et sev. Sen kendini nasıl seversen insanlar da seni öyle sever

Ben de kısa, minyon, yer cücesiyim... Hatta daha da bu örnekleri çirkinleştirebiliriz. Ve halimden gayet memnunum. Çok dalga geçildi benimle. Şimdi bakıyorum uzun insanlar hep kambur duruyor iletişim için benim hizama gelmeye çalışıyorlar ve bu içten içe beni mutlu ediyor. Sevdiğim ise ben senin minyon oluşunu sevdim zaten diyip beni yüreklendirmiştir. İyi ki kısayım :KK60:

mahrum falan degiller ve yakısıyorda kadın topukluyla yurumeyi bildikten sonra 155 180 hic farketmez yakısır bir tarafa sen supersin derken diger tarafı tü kaka yapmayın yahu
180 i bırak 175 olan kadını bile topukluyla görmediğimiz için metroya bile sığmayacaklarından giymiyolar demekki burda kimseyi kötülemiyorum bu gerçek ve kötü gözüktüğü için giymiyolar zaten

180 i bırak 175 olan kadını bile topukluyla görmediğimiz için metroya bile sığmayacaklarından giymiyolar demekki burda kimseyi kötülemiyorum bu gerçek ve kötü gözüktüğü için giymiyolar zaten
ben giyiyorum sıgıyorumda heryere:)) simdiye kadar kimsede ayy hic yakısmıyor ıyy bu ne demedi en basitinden bakalım slav kadınlarına boyları uzun topukluyuda giyiyorlar kotumu duruyor hayır:)

ben giyiyorum sıgıyorumda heryere:)) simdiye kadar kimsede ayy hic yakısmıyor ıyy bu ne demedi en basitinden bakalım slav kadınlarına boyları uzun topukluyuda giyiyorlar kotumu duruyor hayır:)
Siz inanıyormusunuz buna sorun boyu yüksek kadınlara kaçı giyiyordur slav ırkı podyumda yürüyen kamera karşısı yarı çıplak mankenler farklı bizim günlük yaşantımız farklı siz giyebilirsiniz kötü durduğu gerçeğini değiştirmiyor topuklu üstünde durmakla alakası olsaydı keşke

Siz inanıyormusunuz buna sorun boyu yüksek kadınlara kaçı giyiyordur slav ırkı podyumda yürüyen kamera karşısı yarı çıplak mankenler farklı bizim günlük yaşantımız farklı siz giyebilirsiniz kötü durduğu gerçeğini değiştirmiyor topuklu üstünde durmakla alakası olsaydı keşke
Bizde slav irkiyiz giyiyoruz :) size gore oyle geliyor demekki siz begenmiyorsunuz okey ama genellemeyin cogu insan uzun kadinlarin topuklu giymesini hos buluyor neyse diyip geciyorum

Yüksek topuk uzun kadına yakışıt,kısa kadına değil yalnız.kısa kadında çok yüksek topuk kötü durur.yanlışınız var

Gayet de yakışıyor ve giyiyorlar açıkçası.
Her kıyafet ve ayakkabı uzun boyda gösterilir, bilmem farkında mısınız. Canlı mankenler ve hatta mağazalardaki cansız mankenler hep uzundur. Çünkü uzun boy, fizik kötü değilse her şeyi daha iyi taşır. Topuklusundan çizmesine... Sizin için üzgünüm. Kıskanmayınız. Her tarafınızdan kıskançlık akmış bee :))

Çok yüksek topuk 170 üstüne yakışır.bu böyledir 160 165 de kötü durur.hatta 170 altı çok uzun topuk giymemelidir.orta puntlar giymeli.
Ya kimse boyundan çirkin,güzel olmaz.herkes yakışanı yaparsa güzel görünür.bilin diye söylüyorum

Amma boy takıntılısınız hanımlar
Kimi uzunu beğenir, kimi kısayı
Bazı şeyler uzuna yakışır, bazısı kısaya
Bu neyin derdi, tartışması, problemi?!

Canim barfiks falan çek. Bizim sınıfta bir kız o sayede uzadi. Birde her gün bir bardak süt yumurta yoğurt ye. Pilateste 1 2 cm uzama sağlıyor.

Ben de 1.72 yim. Tr.de kendimi hep uzun buluyordum..avrupa da ise orta boylu olduğumu hissettim..
En fazla 3 cm topuklu giyerim ama özel günler de..günlük de düz giyerim hep..
Ben de kısa boyluların küçük ayaklarına imrendim hep..40 numarada topukluları bile güzel bulmuyorum..
Bence ideal boy 1.65 ile 1.75 arası..

Back
X