bu yaşlarda olur ilerde takmazsın merak etme.bide insanlar sürekli birbirlerinin boyu ile kilosu ile konuşmasa olmaz zaten.konuşacak bi konu bulamayanların basi tkaçısı. bunu sana söyleyenler dalga geçenler dört dörtlük mü.hangimiz dört dörtlüğüz. bunu konu haline getiriyorlarsa zatenbasit insanlar boşver değmez...
Haklısınız ama topluluk içinde söylendiği zaman insan ister istemez rahatsız oluyo .s
boşver takma kafana
insanın boyunun kısa veya uzun olmasının kendi elinde olmadığını bilemeyecek kadar ahmaklar.
canım benim yaşım 23 ve boyum 1.54
hiiiç dert etme bile. sen kendinle barışık olursan ve umursamadığını gösterirsen çevrende sana takılanlar da bi süre sonra susacaklardı emin ol
ben kendimle bile dalga geçiyorum
aman boşver altın da küçük ama değerlidir
boşver karşılık bile verme herkes kendi ettiğinden utansın,seb hanımefendiliğini koru
senin de kafan büyük ama içi boş diyebilirsin.
canım sağolsun insan krdeşlerimiz kendilerini alakadar etmeyen o k adar çok şeyle alakadar oluorlar ki, bunların bazısı senin başına gelen gibi irade dışı olan konular, ki insanın boyu iradesinde değildir, bazıları da özel konular. hepimizin bazı zaafları var, kim dese ki benim yok yalandır. benim mesela zaafım ailemdir. çok ailevi sorum yaşadım hiç istemem kimsenin yorum yapmasını ama inadına sorarlar. babanla görüşüyor musun vs. senin de zaafın olmuş bu öncelikle bu zaafını yeneceksin ki bu hadsizler seni rahatsız edemesinkendinle barışık ol. keşke insanların ağzını kontrol edebilmemiz mümkün olsaydı ama olmuyor işte cahiller, çoook ileri gidenlerse allahın beni yarattığı biçiminden ben çok şükür memnunum de onlara, çok şükür de gülümseyerek ve ekle "gerisi kalp güzelliği" "amel güzelliği". bak bi daha yapıyor mu
deki,sende deve kadar beyin varda ne olmus,bir deve kusu kadar beyin yok ama
minyon insanlar her zmn daha genç gösterirler bunuda unutma...
bende 19 yaşındayım ve benimde boyum o civarda benden kısa insanlar bile bazen benim boyumla ilgili laf söyleyebiliyo. ama aldırış etmiyorum sonuçta bu bizim elimizde olan bişey değil bu büyütülecek bir sorunda değil. benden uzun bir arkdaşım boyumla ilgili bir şey söylediği zaman güler geçerimm bazen ben normalim sen anormalsin falan derim. 19 yaşındayım ama görünüm olarak 15 imbazen insan ister istemez sorun yapıyo ama takma bence kafana gül ve geç sağlığın yerinde olsunda boyun kısaymış uzunmuş okadarda önemli değil :))
Evet ama işte topluluk içinde alay edilince insan rahatsız oluyor. Bide bu yaşlarda biri birine kötü bişey dediği zaman alay ettiği zaman pohpohlanıyo ya gaza gelip devam ediyolar hakaret etsende gülüp geçsende aynılar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?