Boyumla ilgili yorumda bulunulması sinirlerimi bozuyor :(

bence burada önemli olan boyunun kısa olup olmaması değil o insanların seni üzen tavrı.. neden hala hayatında tutuyorsun ki seni böyle saçma sapan bir şey yüzünden üzen kıran gururunla oynayan aşağlayan insanları?? sana değer vermedikleri açık sen de çıkart onları hayatından gitsin

ewt benmde aklma geldi yaa bizm okuln en güzel kızıda 153 filandıı daha kısadır belki sende güzel olan yerlerini öne çkar tatlımm. göz makyajına yada dudaga ağrlk vermek gibi bşy.

Ahhh Cnm Ver agizlarinin payini , soyluyemezler birdaha..
benimde boyum yuzunden alay ediyorlardi , fazla uzunum diye ,
yani kisada olsan soyluyorlar , uzunda ..
ver cevaplarini cekinme , hatta gorusme okadar fazla canini sikanlarla...

Cevaplarını veriyorum , zaten çok samimi olduğum insanlar değil samimi olduğum insanlar söyleselerde güler geçerim pek umursamam ama samimi olmadğım bi insan söyleyince takıntı haline getiriyorum elimde olmadan .s

boyun normal canım kafanı hiiiiiiiç yorma.:122: canını sıkanlara da uygun bir şekilde cevap verirsen bir daha canını sıkmazlar.

Cevaplarını veriyorum ama anlamıyolarki terslesemde tekrar aynısını yapıyolar beyinleri yok :)

Evet çok haklısınız ama umursasamda umursamasamda devam etmeleri canımı sıkıyor ya zaten çok yakın olduğum insanlar söylese gülüp geçerim sorun olmaz ama yakın olmadığım insanlar söyleynce sinirim bozuluyor sadece :)

bende 1.56yım. akrabalar sanki bir gecede çekmişim gibi sürekli kısasın dio yani kafa atasım gelio ben onlara şişmansınız demiorum ama onlar beni yaralıor.

Bende senin gibiyim ama biz Onların kötü yanlarını söylemedikçe üstümüze geliyolar :)

yaşım 30 ; boyum 1,54 ; kendimi bildim bileli de kilom 44...
beni hep 20li yaşlarımda sanırlar ; eee bundan güzeli var mıdır

Benim azcık kilo sorunumda var 5 kilo falan fazlalığım var

kısa boy iyidir canım bn de 163üm topklu giyince 175 bundan güzelimi varr uzun boylu olmak daha zor bence kendine göre erkek bulma konusunda ayrıca topkluda giyemezler rahat rahat bizm 15 cm topuğa kdr yolumuz var .

Bu konuda haklısınız işte :) Uzun boylu olmanında kötü yanları var ama onlarda bunu anlıcak beyin yok sanırım :)

Ben kendime görede çok kısa değilim ama insanlara göre kısayım ne yazıkki :)

Evet laf edenlerde mükemmel olsalar barii, ay hakaret edesim geliyor böylelerine ama tutuyorum kendimi :)

pelin karahana bak neze bak 1.55 lik boyları var ama herkes onların peşinde yani canım önemli olan boy değil sende saçlarını güzel yap makyajını güzel yap boy sorun değilki

İnsanlar illa laf yapcak ya kötü yanım nereyse hemen onu buluveriyolar illa laf yapcaklar nede olsa :)

güsellik çirkinlik durumu gibi deil yani saklanmak için delik aratıorlar .güsellik göreceli dersin felan filan boy öle deil gören farkedior anormal hissediorsun.

Valla laf yapanlara ben boyumuda kendimide gayet seviyorum sorun yok diyorum ama laf yapmaya devam ediyolar..

ya benim bir arkadaşım vardı boyu 1.54 tü ama okulun en güzel kızıydı yani boyu boşver sen

Evet haklısınız :)

açık tenli sayıyor azıcık güneşte yansam karardım die seviniorlar insanlar garip.tipsizim kusursuz deilim ama mecbur yaşıorus.
Evet insanlar garip..

Ben yakın gördüğüm insanlar söylese kızmam güler geçerim ama yakın olmadığım alakasız alakasız insanların laf yapması insanın gücüne gidiyo işte :)

Kendileri mükemmel olsalar içim yanmaz. Onlarında bi sürü kusurları var ama ben yüzlerine vurmuyorum vuramam zaten öyle bi insan değilim. Ki zaten yakın arkadaşlarımlayken falan takmam biri bi laf söylese boyun kısa falan diye imada bulunsalarda gülerim evet falan der geçerim ama yakın olmadığım alakasız alakasız insanlar söylediğinde moralim bozuluyor sadece..

1.56 fena değil ya sıkma canını benim bir arkadaşımın boyu 1.50ydi çıktığı çocuk 1.87 boyundaydı bence çok kafaya takılacak bir durum değil

Evet doğru :)

Bu insanlar bnim yakın olduğum insanlar değil zaten yakın olduğum insanlar böyle bişey söyleseler çok alınmam güler geçerim :)

ewt benmde aklma geldi yaa bizm okuln en güzel kızıda 153 filandıı daha kısadır belki sende güzel olan yerlerini öne çkar tatlımm. göz makyajına yada dudaga ağrlk vermek gibi bşy.

Öyle yapıcam artık :)

Annem şunu der hep "Bodur tavuk piliç gösterir"
Bence doğru. Bir ablam var tanıdığım, 30 yaşında ve sanırım 1.50 filan.
Ama görsennnnnn.. 21 yaşında filan gösteriyor...
Ne güzel ((

Son düzenleme:
boyunu değiştiremezsin ama kilonu değiştirebilirsin.
senin yaşında kilo olmaz be güzelim. yerleşirse zor olur ilerde vermek.
kilo vericem diye yanlış diyetler yapıp sağlığını bozma sakın ama vermeye çalış.

boy olup da ne olcak cnm trendler sürekli değişiyor dünyada bir sürü insan var. bıdık bile olsan kimin dalga geçmeye hakkı olabilir?

benim boyum 155. hiç takmıyorum, 28 yaşındayım, boylu poslu yakışıklı kariyerli biriyle evlendim, benimle evlenmek için çok uğraştı...17 yaşındayken ben de çok takıyordum. 20 yaşına kadar uzarsın, her gün en az bir bardak süt iç, yukarı zıplamalı spor yap, örneğin basketbol, voleybol gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…