Boyumla ilgili yorumda bulunulması sinirlerimi bozuyor :(

canım takılma böyle şeylere tahmınımce lıse 4 desın.bu yaslarda komlekslı olur cogu arkadasların kendı kusurlarını gormeyıp baskasına takarlar.sorun etme bence ne derlerse desınler ılerıdede topuklu gıyersıen bol bol bu sorunda ortadan kalkar.

Evet haklısın :) şimdi olmayabilirz ama ileride biz onlardan şanslı olucaz bu konuda :)

Evet kendi kusurlarına bakmayıp laf ediyolar, hiçte sevmem insanların kusurlarını yüzlerine vurmayı zor dayanıyorum :)

Ahhh Cnm Ver agizlarinin payini , soyluyemezler birdaha..
benimde boyum yuzunden alay ediyorlardi , fazla uzunum diye ,
yani kisada olsan soyluyorlar , uzunda ..
ver cevaplarini cekinme , hatta gorusme okadar fazla canini sikanlarla...

boyun normal canım kafanı hiiiiiiiç yorma.:122: canını sıkanlara da uygun bir şekilde cevap verirsen bir daha canını sıkmazlar.

kafana takabileceğim kadar boyun çok kısa değilki düşünsene ALLAH korusun başka büyük sorunların olabilirdi ayrıca yaşın 17 biraz spor ve beslenmeyle birkaç cm daha uzayabilirsin zaten türk kadını ortalmasında nerdeyse 161.5 miş
ayrıca sana böyle hitap ederlerse hiç umursama yüzünü bile buruşturma afedersin ama senle böyle birşeyle dalga geçecek kadar zevzek olan o insan müsvetteleride senin umursamadığını görünce kendilerinin ne kadar boş kafalı olduklarını sayende anlarlar

bende 1.56yım. akrabalar sanki bir gecede çekmişim gibi sürekli kısasın dio yani kafa atasım gelio ben onlara şişmansınız demiorum ama onlar beni yaralıor.

Kendini Seversen Bu Problemin Ortadan Kalkacaktır..

yaşım 30 ; boyum 1,54 ; kendimi bildim bileli de kilom 44...
beni hep 20li yaşlarımda sanırlar ; eee bundan güzeli var mıdır

kısa boy iyidir canım bn de 163üm topklu giyince 175 bundan güzelimi varr uzun boylu olmak daha zor bence kendine göre erkek bulma konusunda ayrıca topkluda giyemezler rahat rahat bizm 15 cm topuğa kdr yolumuz var .

canım benimde bir arkadaşım var 24 yaşında ve boyu 1. 51 ama kendisiyle o kadar barışık ki..
insanlara yeterki konu olsun onlar herşey alay ederler, birilerinin beğenip beğenmesi sevmesi gerekmez ki, önemli olan kendimizle barışık olmamızdır..
ayrıca ben öyle anormal bi derecede kısalık göremedim..

senin boyuna laf söleyenler mankenmiymiş yada 90-60-90larmıymış acaba çok sinir oluyorum sürekli boyun şöyle kilon şöyle diyenlere.. bende zayfım mesela aaa çok zayıfsın kilo al diyolar. bende aa öle mi farketmemiştim iyiki söledin diye tersliyodum ama artık hiiç sallamıyorum bana bunu diyen insanların göbekleri önden önden gidiyo yani kimse mükemmel değildir canım hem türkiyedeki bayanların boy ortalaması çok uzun değil ki boşveeeerr

pelin karahana bak neze bak 1.55 lik boyları var ama herkes onların peşinde yani canım önemli olan boy değil sende saçlarını güzel yap makyajını güzel yap boy sorun değilki

güsellik çirkinlik durumu gibi deil yani saklanmak için delik aratıorlar .güsellik göreceli dersin felan filan boy öle deil gören farkedior anormal hissediorsun.

ya benim bir arkadaşım vardı boyu 1.54 tü ama okulun en güzel kızıydı yani boyu boşver sen

açık tenli sayıyor azıcık güneşte yansam karardım die seviniorlar insanlar garip.tipsizim kusursuz deilim ama mecbur yaşıorus.

uzun süre kk ya giremedim . en son girdiğimde de boy konusu vardı bakıyorum şimdi de var siz kendiniz bunu kompleks haline getirirseniz başkalarının hoşuna gider daha çok alay ederler. ben de 17 yaşındayım boyum 1.51 şükür edelim sakat yanımız yok. ara sıra ben kendi boyumla dalga geçer gırgır yaparım güler geçerim hiçbir zamanda kompleks yapmam boy konusunda hemen hemen her türlü şakaya maruz kalmışımdır. mesela çok sevdiğim hocam sınıfta hepimize takılır bana da söz hakkı istediğim zaman ' koyu mavi sen kalk ... aaa neyse ya kalkmasan da olur zaten bir şey fark etmiyo ' demişti sınıfça çok gülmüştük tahammül edemediğim tek sey var o da cüce kelimesi çünkü cücelik bi hastalık yani .

canım benim başkasının kusurlarıyla alay dedn birinin kendisiyle çok ciddi sorunları var demektir.
seninle dalga geçenler aslında kendi içlerinde gizledikleri dışardan görünmeyen kompleksler içindeler.
kaldı ki boyunda bi sorun da yok yani.
toplum içinde kendi boyunla ilgili espriler yaparsan başkalarına meydan vermemiş olursun.
o zavallılar senin boyundan çok bu konuya gösterdiğin hassasiyet yüzünden üstüne geliyorlar.

1.56 fena değil ya sıkma canını benim bir arkadaşımın boyu 1.50ydi çıktığı çocuk 1.87 boyundaydı bence çok kafaya takılacak bir durum değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…