önemsemediğin insalar tarafından söylenildiğinde fazla takmazsın ama eğer öenmsediğin değer verdiğin bir insan boyunlar ilgili veya eksik bi yönünle ilgili yorum yapınca gerçkten üzülüyorsun. ama dediğim gibi böyle olmayı biz istemedik!ve ilerdee çoookk işimize yarayacakk mesela ben 4 yaş küçük gösteriyorumm şimdiden hoşuma gidiyo
canım takılma böyle şeylere tahmınımce lıse 4 desın.bu yaslarda komlekslı olur cogu arkadasların kendı kusurlarını gormeyıp baskasına takarlar.sorun etme bence ne derlerse desınler ılerıdede topuklu gıyersıen bol bol bu sorunda ortadan kalkar.
Merhabalar. Dert sayılmaz ama kafama çok takıyorum, çok sinirleniyorum artık. Yaşım 17 boyum 1.56 falan. Çevremde sürekli boyum hakkında laf ediliyo, sürekli imalarda bulunuyolar. Ama ben 11 yaşında regl oldum o dönemden sonra zaten çok uzayamazdım ve ailemdede boylar kısadır hep. Bende istemezdim bu kadar kısa olmayı ama napabilirim. İyice moralim bozuyor artık her fırsatta boyuma laf edilmesi. Tersliyorum gene devam ediyolar, cevap vermiyorum gene devam ediyolar ne yapsam şaşırdım :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?