boyumun kısa olmasına canım çok sıkılıyo:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben amcalarıma cekmısım galıba:26:sende belkı baskasına cekmısındır canım:3:bende sutu severım baya ıcerım hala,bugun uzun zamandır gorusmedıgım bır arkadasım geldı bana,ıkız bebeklerı var sutun varmı dedı dolaptan alıyodu bıkac paket sutu gorunce sen sut ıcıyonmu hala yase dıye dalga gectı:9:

:9::9::9::9:valla bizim ailede pek kisa kimse yok:9: bende icerim hala aslinda fazlasida zararmis kemik erimesine yok aciyormus ondanmi ters teptim acaba :52:

:9::9::9::9:valla bizim ailede pek kisa kimse yok:9: bende icerim hala aslinda fazlasida zararmis kemik erimesine yok aciyormus ondanmi ters teptim acaba :52:

evet neden olmasın:52:herseyın fazla zarar sonucta:51:canım ya boyun boyun umrumda degıl ınsansın sen herseyden once,bır ınsanın ıcı guzelse benım gozumde adrıana lıma gıbı gozukuyor yemınle:38:

evet neden olmasın:52:herseyın fazla zarar sonucta:51:canım ya boyun boyun umrumda degıl ınsansın sen herseyden once,bır ınsanın ıcı guzelse benım gozumde adrıana lıma gıbı gozukuyor yemınle:38:

bende memnunum boyumdan yani elimiz ayagimiz tutuyor gozlerimiz goruyor kulaklarimiz duyuyor sagligimiz yerinde binlerce sükür olsun RABBIME:16:

ya abla ben 17 yaşındayım ve boyum 1.51 :( senin boyun gayet normal bence.ben de aşırı sıkıntı ediyorum boyumu ama seni alan almış zaten amannnn :D eşin 1.80 olsa nolcak, 1.90 olsa nolcak.bu saatten sonra ders ettiğin şeye bak:)

ya abla ben 17 yaşındayım ve boyum 1.51 :( senin boyun gayet normal bence.ben de aşırı sıkıntı ediyorum boyumu ama seni alan almış zaten amannnn :D eşin 1.80 olsa nolcak, 1.90 olsa nolcak.bu saatten sonra ders ettiğin şeye bak:)

allah iyiliğini versin koptum :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

19 yaşındayım boyum 1.58 topuklu giymekten bıktım çünkü eşim 1.80 . rabbim herkese ne güzel boy vermiş ben böyle kaldım . supratall diye bi ilaç vardı bi ay kullandım yarım santim dahi uzamadım hatta daha da kısaldım gibi geldi . canım sıkılıyo bunalıma giriyorum kendimi begenmiyorum kızlar kimseyede söyleyemiyorum :43::43::43:

ya canım boşwer boy nedir ki ya .herşeyin başı özgüven ki senin kendine güvenmen için çok güzel bi sebebin war ;bence kendinden uzun bi kocan olduğuna göre hoş bir bayansın.gerisini de boşwer.kadının erkekten kısa olması bi problem diildir.tam tersi olabilir ama

19 yaşındayım boyum 1.58 topuklu giymekten bıktım çünkü eşim 1.80 . rabbim herkese ne güzel boy vermiş ben böyle kaldım . supratall diye bi ilaç vardı bi ay kullandım yarım santim dahi uzamadım hatta daha da kısaldım gibi geldi . canım sıkılıyo bunalıma giriyorum kendimi begenmiyorum kızlar kimseyede söyleyemiyorum :43::43::43:

Rabbim herkese ne güzel boy vermiş tamam da demek ki sanada o boyu uygun görmüş.
Dert etme.Edilecek dert değil.Mutlu olmaya bak.

Bunu yazan ben 1.60 -62 boylarında birşeyim he :34:
Gayet mesudum :34:

canım benim boyum 1.75 ama başım hiç bi zaman göğe ermedi maalesef:))) hatta dezavantajlarını bile yaşıyorum mesela bluzu çok rahat bulamıyorum belimde kaldığı oluyo eşim 1.82 topuklu giymeyi arada sırada seviyorum bu kezde uzun oldun diye takılıyo bana ülkemizde kadınların ortalama boy oranı 1.60 diye okumuştum bi yerde anormal olan benim bu durumda galiba:))) :18::18::18:

bu arada sakın moralini bu konu için bozma boyu 1.55 olan kardeşimin dediği gibi küçük tavuk daima piliçtir:)))

boylu olmanında daha kısa olmanında kendine gore avantajları var..ama herkesinde kendinde begenmedigi bir yanı vardır onemli olan bunları kabul edip dedigim gibi avantajlarını kullanmak:31:

bende bu konuyla ilgili bi baslık acmıstım bende senınle aynıyım 58 ım sevgilimse 86 ydı.cok sorun etmıyorum artık.bıde ben senın evli olmana sasrdım boyundan zıyade.bnden kucuksun ya:31:

içten gizli topuklu ayakkabılar falan var onlarıda tercih edebilirsin bence

canım hiç üzülme boyunda çok kısa değil bence üstelik bildiğim kadarıyla daha uzayabilirsin ben senin yaşındayken boyum 1.63tü şimdi 24 yaşındayım boyum 1.67 :34:

Kısa değil orta boylusun aslında.
Eşininin boyu uzun ama takılacak bir durum yok bence
Hem gönül kimi severse güzel odur derler

Back
X