- 25 Mart 2025
- 166
- 41
- 13
- 25
- Konu Sahibi ciceklerdenbiri
-
Boyu fıtığı ilerlediği zaman kol ağrısı yapar mr istemedi mi doktorArkadaşlar selam,
Daha önce birçok kez konu açtım elbette ama böyle şeylerde fikir almayı önemsiyorum.
Mart ayında baş, boyun, göğüs ağrısı sebebiyle boyun ve beyin mr çektirdim, Servikal lordozda düzleşme, dejeneratif disk hastalığı sonucunu aldım.
Neyse sonrasında, ilaç kullandım ve geçti. Haziranda göğüs ağrım oldu, iyi bir hastanede fizik tedavi profuna gittim. Eliyle muayene ederek bunun kostakondrit olduğunu söyledi. Gerçekten de ilaçlar ağrısını hafifletti ama ben tabi film filan çekmedi diye başta bi huzursuz oldum. Temmuz ve Ağustosta o ağrı hafifledi ama Eylülün ilk haftasında grip oldum ve o zamandan beri sırtımın sol üst tarafı ve sol kolumda ağrı var. Arada bir göğdüme de vuruyor. Herkes kulunç, boyun düzleşmesi böyle şeyler yapar diyor ama rahat edemiyorumFikir bekliyorum
mr çektirdim martta. boyun düzlesmesi cikti, fitik tek noktada baslangic seviyede dediBoyu fıtığı ilerlediği zaman kol ağrısı yapar mr istemedi mi doktor
Bende de küçük bir boyun fıtığı var zaman zaman kol ağrısı yapıyor ayrıca benim memelerim de büyük Bi de emziriyorum sizinde büyük mü meme genelde büyük meme bu sorunu acarmis. İyi bir beyin cerrahiye gidin isterseniz tekrar bakılsın bir tedavi verirlermr çektirdim martta. boyun düzlesmesi cikti, fitik tek noktada baslangic seviyede dedi
yok değil benimkiBende de küçük bir boyun fıtığı var zaman zaman kol ağrısı yapıyor ayrıca benim memelerim de büyük Bi de emziriyorum sizinde büyük mü meme genelde büyük meme bu sorunu acarmis. İyi bir beyin cerrahiye gidin isterseniz tekrar bakılsın bir tedavi verirler
Merhaba.boyun düzleşmesi yada fıtığı kafada ensede sıkıştırma tarzı ağrılar.baski hissi de yapar mı kafada ve ensede?? Okursanız cevap yazarsanız çok sevinirimBoyu fıtığı ilerlediği zaman kol ağrısı yapar mr istemedi mi doktor
mart ayında ilk şikayetim ense ağrısıydıMerhaba.boyun düzleşmesi yada fıtığı kafada ensede sıkıştırma tarzı ağrılar.baski hissi de yapar mı kafada ve ensede?? Okursanız cevap yazarsanız çok sevinirim
Şu an nasılsınız??mart ayında ilk şikayetim ense ağrısıydı
o ağrım geçtiŞu an nasılsınız??
Ağrılariniz için bir tedavi gördünüz mü peki ?? Ve ne kadar zaman sürdü ağrılarınız.birde yürürken bazen denge kaybı yada bacaklarda güçsüzlük oluyor muydu ??o ağrım geçti
kasım-mart arası full tutuktum. yürürken ağrım olmuyodu baş ağrısı, boyun, ense ağrısı çok çok şiddetliydi sürekli ağlıyordumAğrılariniz için bir tedavi gördünüz mü peki ?? Ve ne kadar zaman sürdü ağrılarınız.birde yürürken bazen denge kaybı yada bacaklarda güçsüzlük oluyor muydu ??
Peki tedavi gördünüz mü.fizik tedavi yada doktor ilaç falan verdimi hap krem falan ?kasım-mart arası full tutuktum. yürürken ağrım olmuyodu baş ağrısı, boyun, ense ağrısı çok çok şiddetliydi sürekli ağlıyordum
evet boyun tutukluğum için mart boyunca ilaç kullandımPeki tedavi gördünüz mü.fizik tedavi yada doktor ilaç falan verdimi hap krem falan ?
Merhaba.boyun düzleşmesi yada fıtığı kafada ensede sıkıştırma tarzı ağrılar.baski hissi de yapar mı kafada ve ensede?? Okursanız cevap yazarsanız çok sevinirim
Sadece kafa ve ense değil kol omuz sırt her yer ağrıyor yanma uyuşma ve batma yapıyor ama mutlaka doktora gidinMerhaba.boyun düzleşmesi yada fıtığı kafada ensede sıkıştırma tarzı ağrılar.baski hissi de yapar mı kafada ve ensede?? Okursanız cevap yazarsanız çok sevinirim
Merhabalar hangi ilaçları kullandınız acabaevet boyun tutukluğum için mart boyunca ilaç kullandımgeçmediği taktirde fizik doktoruyla görüşmem önerildi, tutukluğum geçti
doktor yazdı açıkçası bu şekilde ilaç tavsiye etmem doğru olmaz diye düşünüyorumMerhabalar hangi ilaçları kullandınız acaba
Evet yaparMerhaba.boyun düzleşmesi yada fıtığı kafada ensede sıkıştırma tarzı ağrılar.baski hissi de yapar mı kafada ve ensede?? Okursanız cevap yazarsanız çok sevinirim
Peki bu boyun düzleşmesi nde boyun ağrısı her gün mü oluyor ya da ara sıra hafif şekilde mi ağrıyor.nasil oluyor ağrı sekli? Yoksa çekilmez fena bir ağrı mi oluyor boyunda?? İlaçsız kendi kendine geçmez mievet boyun tutukluğum için mart boyunca ilaç kullandımgeçmediği taktirde fizik doktoruyla görüşmem önerildi, tutukluğum geçti
Nöroloji ye mi gideyim beyin sinir cerrahisi ne mi ?? Boyun ense baş ağrısı içinPeki bu boyun düzleşmesi nde boyun ağrısı her gün mü oluyor ya da ara sıra hafif şekilde mi ağrıyor.nasil oluyor ağrı sekli? Yoksa çekilmez fena bir ağrı mi oluyor boyunda?? İlaçsız kendi kendine geçmez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?