Boyun eğen adamla yapabilir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vurmaya gerek bile yok, ben aç ağzını diyorum o açıyor lokma düşüyor zaten...

O destek alma konusunu masaya yatırıcam eğer devam etmeye karar verirsem.
Ya evet işte o da aklıma geliyor ne bileyim zorba insanlar var, inatçı olanlar var, pis olanlar var, var da var yani herkesin bi' falsosu var.
Benim de var.
Bazen diyorum daha kötüsü de olabilirdi, en azından adam bana hasar vermiyor aktif olarak.
İnanın insanların isteği bitmiyo ben de öyleyim eşimin bana olan sevgisinden zerre kadar şüphem yok ama pek iltifat etmez güzel söz söylemez bunların benim için ne kadar önemli olduğunun farkında değil bazen yapar ama hani ne kadar çaba sarf etse onun ağzında yapmacık duruyo söyleyince bile içinden gelmediğini düşündüğüm için kırılıyorum soylemeyince yine kırılıyorum . Bu küçük bi örnekti tabi farklı şeyler de var ama düşünüyorum bu ayrılık için gerçekten geçerli bir neden mi hayır değil belki onunda bende hoşlanmadığı şeyler vardır ondan beklentilerimden sıkılmıştır . Büyük problemler dışında aslında hanımlar olarak kafamızda çok fazla şey kuruyoruz çok fazla beklenti içine giriyoruz .yani kendi örneğim üzerinden devam edersem aslında bir sorun yok ama ben gerçekte var olmayan bi sorun oluşturup ona takılıp hatta kırılıyorum . Bence sevdiklerimizi çok fazla değiştirmeye calismayalim karakter olarak yani . Çünkü insan zaten değişiyor süreç içinde biraz siz ona biraz o size benzer orta yolu bulursunuz hemen ayrılmayı düşünmeyin .sevgi varsa her şey aşılır

İşte hem iyi hem kötü yanı var
İyi yanı aynı dediğiniz gibi
Böyle olsun mu, olsun
Bunu alalım mı, alalım
Bunu yapalım mı, yapalım
Hani çok azcık ama o da desin ki ben bunu yapalım diyorum falan
Sizi yormadı mı?
Bazen yoruyor beni ama genel olarak memnunum bu durumdan. Her şeyi kontrol etmeyi seven bir yapım var açıkçası. Onun yaptığı ya da seçtiği şeyleri de çok beğenmiyorum. Baştan savma yapar genelde yapılacak işleri o yüzden pek şikayetçi değilim.

Bende yapamazdim.Her seyin orta hallisi bana gore makbul olandir.

Bir fikri olsun,tasin altina elini soksun isterim.

Evet dediğiniz gibi kimine göre şımarık kimihe göre şanslısınz daha ne istiyorsuuzun gibi şeyler yazılabilir ama bence öyle değil. Böyle bir ilişki çok yorar insanı hayatın tüm yükü tüm önemli önemsiz kararlar sizin omuzunuzda va belli bir yerden sonra da bu insana çok ağır gelir çünkü kişi yöneteceği değil hayatı paylaşabileceği birini istiyor hayatında.

Kendisinin ve hayatinin sorumlulugunu almayan insanin robottan farki yoktur.
Kendini red ediyor resmen.
Kedilerin bile karakteri var yahu..

Böyle birinin kendisine saygisi sevgisi yoktur.

Korkunc birsey bu bence.

Ya birgün kendisinin sorumlulugunu almak isterse? Cekip gider seni sevmiyorum diyerek...sonucta kendi sorumlulugunu üstlenmiyorsa öyle karsisina ciktigin icin seninledir. Seninle beraber olmanin kararini kim verdi ozaman?Annesi?
Sorular sorular...

Bilemicem... ben yapamazdim sanirim.

Yoruldun mu sen de peki?
Dimi mesela bi gün de tutup dese ya gel şurda şöyle bişey varmış deneyelim ne kadar ilginç falan, yok adam sabit

Herşeyi ben belirlemekten yoruluyorum. Seninki gibi tek ama tek sıkıntısı bu onun dışında çok çok iyi birisi. Yüzde yüz kendimize göre birini bulamayacağımızı bildiğim için buna alışmaya çalışıyorum. Bi planı olsa ben ona uymaya çalışıcam karar veren o olsun diye ama yok hep o bana uymak istiyor keyfi de yerinde kendi kendime deliriyorum :ukala:

Evet İngiliz, niçin ki?
Ben de seni hatırlıyorum sen diyordun kimseye güvenmem karar almada ben alırım en iyisini haha aynı ben
Yoruyor mu peki seni öyle karar almak?
Eşin nasıl tepki veriyor o da böyle tamam, olur, hallederizci mi :D

Ingilizse bu adamdan zaten maco davranislar beklemek yanlis.. yabanci erkek avrupali diyeyim daha relaxler yani her ne kadar höt höt erkek sevmiyoruz desekte bi yanimiz Turk erkegi ozelligini ariyor bence😂 Birlikte kararlar alinirda benim sozum gecer havasinda olmazlar zaten genelde.

Evet kimseye guvenmiyorum, esim dahil😂

Bence bu karakterdeki ne kadın ne de erkek hayat boyu çekilmez. Çok yorar karşı tarafı.
İlk zaman idare edersiniz de zamanla saygınız kalmaz ve o da kendini işe yaramaz hissedip komplekse kapılabilir.
Bu bir huy ve terapiyle falan düzelmez. Nasılsa ömür boyu öyle gider.

Senin baskın karakterin de onu pasiflestirmis olabilir mi yoksa en baştan beri mi böyleydi gerçekten çok yorucu ve yıpratıcı düşündüğümde.

Asla yapamam, bir süre sonra kendimi kötü hissederim. Herşeye tama diyen bir adamın beni sevdiğinden de emin olamam.

Bir karakteri olsun tercihlerini dile getirebilsin , istekleri için mücadele edebilsin. erkek veya kadın ayrımı yaparak değil bütün insanlar için söylüyorum bunu.

Bütün hayatınızı böyle bir insanla geçirmeniz zor..

Simdi sen bu adamdan sirf bu yuzden bosanirsan, adama " Rahat mi batti ? " diye sormazLar mi?

Bir oğlak burcu olarak yonetmeye bayılıyorum, bir de esiniz terazi burcu ise en sevdiğim şey oluyor yönetmek, ben çok memnunum bu durumdan , herseyin kontrolü bende maddi manevi , yorucu mu hem de fazlasıyla ama kontrolü seven bir yapın varsa , çok da problem edilecek bir durum değil bence

Bu kararsız ya da pasif diyelim haline eşlik eden huylar çok önemli. Ben sanıyorum bu türün en çekilmez örneklerinden biriyle 1 sene geçirdim, yandım Allah diye kaçtım. Çünkü o zamanla gördüğüm üzere aynı zamanda cimri, beceriksiz ve tembeldi de. Sonra eşimle tanıştım, kısa sürede evlendim o da inadına bazen fazla dominant biri ama güvenebiliyorum beni her durumda sırtlayabileceğine, çok önemli birşeymiş bu.

Sevmediğim yada uğraşmak istemediğim konularda bende böyleyim. Farketmez, sen nasıl istiyosan öyle olsun derim.
Eşim bana göre çok planlı her aklına geleni hemen yapan biri, ben değilim. Onun aklına tatile gitmek geldi diye oturup bunun planını yapamam. Bu benim pasif karakterde olduğumu da göstermez, ki öyle biri değilim.
Olaya nereden baktığınız önemli sanırım. Gerçekten pasif biri mi yoksa verdiğiniz kararlar o kadar da önemli değil mi? Akşam ne yeneceğine karar vermek büyük bir karar değil, bir anda başka bir yere taşınmak büyük bir karar. Ben istanbuldan yozgata taşınmaya karar verdim dediğinizde olur hayatım demiyorsa siz abartıyorsunuz.

öyle bir anlatmışsınız ki sanki adamın ilişkideki tek rolü "hıhı" demek, sosyal hayatında inanılmaz silik falan. ben bu adamın pilot olduğunu hatırlıyorum ama, kafamdaki pilot imajından mı yoksa tanıdığım çoğu pilot çok kültürlü, oturup kalkmayı bilen, dolu insanlar olduğundan mı neyse biraz abarttığınızı düşünüyorum.

siz sürekli "bennnn ben böyleyimdir, anaerkil bir ailede büyüyen bennnn tuttuğumu koparırım bennnn" diye bunu vurguluyorsanız sorun yaşamamak için bu kalıba girmiş de olabilir. burada bile en az 3 konu açtınız ki bence normalde de söylüyorsunuzdur bunu.

değişim iki taraflı olsun, o tamam kendisini değiştirsin ama siz de bir durup "ya ben de kendimi çok ortaya atmayayım" deyin, bakın ne yapacak. adamın fırsatı yok gibi hissediyorum ben.

Siz boşandınız yeni değil mi, hatırlıyorum
Ben de dominantım evet ama bazen şöyle beni sımsıkı tutup koruyan, kollayan bi' adam istiyorum hani sen çekil ben hallederim desin
Halledeyim mi demesin
Veya bana bakmasın napayım diye
Poff, zor.

Yoruldum zaten şimdiden :)

Boşanıyorum az kaldı :) Aynen öyle yani insan herşeyi yapmaktan düşünmekten sürekli sorumluluk almaktan bunalıyor karşısında karakterli yer geldiğinde sizi koruyacak birini arıyor benimki de öyle değildi, ve ne oldu biliyor musunuz, sorun çözmek yerine kaçıyor şu an.

Kendi kararlarıma güvenirim ben :)
Ya ona bıraksam şimdi yapmıcak diye geriliyorum
Ben çünkü duramam yerimde hemen halledelim, yapalım edelim o fazla rahat
Hallederiz ya, hallolur kendiliğinden modunda
Benim saçımı başımı yolasım geliyor :KK70:
Aynı biz gibisiniz o halde:D
Bizde de genelde ben program yaparım o pek itiraz etmeden uyar.
Ama ben bunun tam tersi versiyonu ile 3.5 yıl evli kaldım. Tam bir kabustu.
O yüzden şimdiki durumdan inanılmaz memnunum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X