İnanın insanların isteği bitmiyo ben de öyleyim eşimin bana olan sevgisinden zerre kadar şüphem yok ama pek iltifat etmez güzel söz söylemez bunların benim için ne kadar önemli olduğunun farkında değil bazen yapar ama hani ne kadar çaba sarf etse onun ağzında yapmacık duruyo söyleyince bile içinden gelmediğini düşündüğüm için kırılıyorum soylemeyince yine kırılıyorum . Bu küçük bi örnekti tabi farklı şeyler de var ama düşünüyorum bu ayrılık için gerçekten geçerli bir neden mi hayır değil belki onunda bende hoşlanmadığı şeyler vardır ondan beklentilerimden sıkılmıştır . Büyük problemler dışında aslında hanımlar olarak kafamızda çok fazla şey kuruyoruz çok fazla beklenti içine giriyoruz .yani kendi örneğim üzerinden devam edersem aslında bir sorun yok ama ben gerçekte var olmayan bi sorun oluşturup ona takılıp hatta kırılıyorum . Bence sevdiklerimizi çok fazla değiştirmeye calismayalim karakter olarak yani . Çünkü insan zaten değişiyor süreç içinde biraz siz ona biraz o size benzer orta yolu bulursunuz hemen ayrılmayı düşünmeyin .sevgi varsa her şey aşılırVurmaya gerek bile yok, ben aç ağzını diyorum o açıyor lokma düşüyor zaten...
O destek alma konusunu masaya yatırıcam eğer devam etmeye karar verirsem.
Ya evet işte o da aklıma geliyor ne bileyim zorba insanlar var, inatçı olanlar var, pis olanlar var, var da var yani herkesin bi' falsosu var.
Benim de var.
Bazen diyorum daha kötüsü de olabilirdi, en azından adam bana hasar vermiyor aktif olarak.