Çıkarttık zaten ama bana bulaştıBaktırmayın fal daha fazla. O kişiler sıkıntılıdır gerçekten. Uzak olun kafanız rahat olsun.
Hormonlar hormonlarÇıkarttık zaten ama bana bulaştı
:)
Bazı insanların bu yönde hissiyatlarının kuvvetli olduğuna inanırım ben. Ara ara da baktırırım.
Ama kendini çok kaptırmamanda fayda var. Çok fal baktırmak kısmetsizlik getirir derler ayrıca.
yok yok bulaşmaz öyle siz olumsuz düşünmeyin. Şimdi dini konulara girmeyeyim siz en iyisi kahveyi bırakın :)Çıkarttık zaten ama bana bulaştı
Evet haklısınız bu işin ucu başka yerlere dokunuyor ve ben buna müsade ediyorum galibaKonuyu acan konu sahibesi aslında biliyor diye dunuyorum. Konu baslıgının icinde de gizli sorumun cevabı.. Bu da merak edenlere guzel bir ornek olsun. :)
"İc ice yasasak da, bizden cok farklı bir boyutta yasayan, bazen gordugumuz bazen de goremedigimiz ve bizi rahatsız edebilen varlıklar" diyeyim.
Boyut onların boyutuna bu yolla gecis.. Acık kapı bırakmak.. Kapı acmak.. Kapıyı acarsanız gecise musade edersiniz.. İzinleri olmadan kapıdan gecis yapamazlar.. İzin verirseniz artık aynı boyutta yasarsnız..
Lutfen Kuralları İhlal etmeyiniz mumkun mertebe..
Evet en kesin çözüm galibayok yok bulaşmaz öyle siz olumsuz düşünmeyin. Şimdi dini konulara girmeyeyim siz en iyisi kahveyi bırakın :)
Konuyu acan konu sahibesi aslında biliyor diye dunuyorum. Konu baslıgının icinde de gizli sorumun cevabı.. Bu da merak edenlere guzel bir ornek olsun. :)
"İc ice yasasak da, bizden cok farklı bir boyutta yasayan, bazen gordugumuz bazen de goremedigimiz ve bizi rahatsız edebilen varlıklar" diyeyim.
Boyut onların boyutuna bu yolla gecis.. Acık kapı bırakmak.. Kapı acmak.. Kapıyı acarsanız gecise musade edersiniz.. İzinleri olmadan kapıdan gecis yapamazlar.. İzin verirseniz artık aynı boyutta yasarsnız..
Lutfen Kuralları İhlal etmeyiniz mumkun mertebe..
Hisli insanlarız vesselam))Bende de var bu 17 ağustos depremini gördüm onu hiç unutamam oğlumu doğmadan önce gördüm say say bitiremem çıkarda hep
Amin canımHisli insanlarız vesselam))
Allah kötü gün göstermesin ne rüyada ne gerçekte.
Biliyorum canım ama her dediği çıkınca da kaptırdım kendimi inan elimde değildi
Ya aslında benimki çok farklı çok sıkıntılı bir dönem geçiriyorum ve başka şeylere sarıldım bana güzel haberler verecek şeylere ve bu mevzum 1 aylık bir mevzu ve oldukça rahatsız oldum da zatenBenimde rüyalarım çok çıkar kötü iyi ne gördüysem aynısını Yaşarım ama fal olaylarına girmiyorum hergün kahve içip bazen baktırırım ama çok kafayı yormamak lazım. Kötü bişey aslında burda açık açık yazarsam konu kapanır bende banlanırım pek uğraşmayın derim.
Yoktu o zamana kadar 2 haftalıktı ve daha ben bile bilmiyordum ama sanırım iyi saatte olsunlara karışmış çok rahatsız edici bir insandı iyiydi hoştu fakat tedirgin ediyordu beniKadın snucta sızın evde calışyr copte falan gebelık testının kabını grmustur sen telde knusurken duymustur vs vs mantıklı bı sebebı vardır yanı kahvede ıkı fncan tehlıkelı aklına gelnce kafa dagıtacak bısıler bul
Zaten artık kahve içmeyecem sanırım kafayı yemeden kahveleri atayımBu psikojiden uzaklasman lazım canım. Kafanı dağıtacak şeyler yap. Bol bol kitap oku film izle ve kahveden uzak dur.
Iyi degil. Sen buna kendini inandirdikca, a bak gelecekten haber goruyorum dedikce, bazi seyler bir derece malum olabilir ... Ama kim niye bu ilhami veriyor? :)Kızlar herkese merhabalar...
Beni yargılamayın lütfen!
Bana ev işlerinde yardıma gelen bi bayan vardı ,kahve içiyorduk ve bana fal bakıyordu..
Söylediklerinin hepsi çıkıyordu resmen;
Hamileyim ve daha 3 haftalıkken konuyu hiç bilmeden hamile olabilirsin dedi
Ardından vapur yolculuk görüyorum dedi 2 hafta önce yine ,dün de eşim böyle böyle bir tur varmış dedi ben yine şok
Sonra o bayan işten çıkarttık, başka bir nedenden dolayı.Ama benim şimdi elimden kaptılmış kahve fincanı eksik olmuyo hamileyim ama günde 2 kez kahve içiyorum eşimede içiriyorum..
Baktıklarımı benzetebiliyorumda...
Kızlar acaba çokmu abartıyorum tesadüf mü?gerçekmi? Kafayı yemek üzereyim eşimde sıkıldı galiba bişeyler deyin kızlarr
canım evet bazıları hissedebilir sen bir an önce kurtul bu düşüncelerden bence kendine stresten başka birşey katmaz Benim tanığım bir abla bakardı evet dedikleri çıkardı felç geçirdi dediler ki çarpildi. Seyler varmis onda.sonra bıraktı bu isleri.Kadının her dediği çıkıyor resmen korku basmıŞTİ artık bana
Anlıyorum cnm ama dediğim gibi başka şeylerle uğraş pek hayırlı şeyler değil yaniYa aslında benimki çok farklı çok sıkıntılı bir dönem geçiriyorum ve başka şeylere sarıldım bana güzel haberler verecek şeylere ve bu mevzum 1 aylık bir mevzu ve oldukça rahatsız oldum da zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?