- 14 Ekim 2012
- 2.413
- 2.879
- 358
İyi akşamlar kızlar.konumu okuyanlar bilir ama kısa bir hatırlatma yapayım.ben babamın borcu için kredi çekmiştim ve aylık 700 onu ödüyorum ama bu aydan sonra öğrenim kredim başlayacak ve kardeşimin 300 tl dersane masrafı var onu da ben ödeyeceğim :18: artı kredi kartım var 3 tane ve bütün çeyizlerimi onlarla aldığım için onların da ekstresi yüklü geliyor
.
Sonuç olarak 2100 lirayla ayın sonunu zor getiriyorum.artık hesap yapmaktann beynim basmıyor. Size sorum şu :Bileziklerimi bozdurup bu kredi borcunu kapatayım mı ? yoksa bilezikler kenarda kalsın mı altın düşükken :26: yardımcı olup fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
FİKİRLERİNİZ ÖNEMLİ ARKADAŞLAR . Yarın ya bozduracağım bilezikleri ya da kasaya göndereceğim tekrarr

Sonuç olarak 2100 lirayla ayın sonunu zor getiriyorum.artık hesap yapmaktann beynim basmıyor. Size sorum şu :Bileziklerimi bozdurup bu kredi borcunu kapatayım mı ? yoksa bilezikler kenarda kalsın mı altın düşükken :26: yardımcı olup fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

FİKİRLERİNİZ ÖNEMLİ ARKADAŞLAR . Yarın ya bozduracağım bilezikleri ya da kasaya göndereceğim tekrarr
Son düzenleme: