Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aç sevdiğin bir müziği oyna ,olumsuz düşünceleri takılma onları olacak gözle bak kendine bir nescafe yap,kokulu mumlar var onları kullan
piskolojinizi bozan etkenleri ortadan kaldırmayı deneseniz belki bişeyler yoluna girebilir.
senin canin bayagi skkin gibi hergun baska dertten konu aciyorsun...![]()
evettttt((aynen öyleee
kac yasindasin ?
kardesin ablan felan yokmu ?
ailenle aran nasil ?
:44::44::44::44:
varlar 2 tane.ama onlarla değilim sorunum.şimdi konuyu özet geçmek gerekirse ufaklığımdan beri skınıtılarla büyüdüm.tek odada büyüdüm.bunun sıkıntısı çok fazla.öyleee geniş evleri görünce için gidiyooooo..hiç bir zaman öyle bir eve layık olamayacağım.annem ve babamda zaten kafa dengim değiller.arkadaşımda yok bıktım artık herşeyden.sanki dünyada dert kalmamış hepsi benim üstüme çökmüş.bir nsanın hayatında hiçmi güzel bir şeyler olmaz yaa.
ne güzel söylemişsiniz bende inanın böyle bir insanım,daha doğrusu olmaya çalışıyorum.ama bütün gün evde sıkıldım kafayı yicem.hiçç arkadaşım yok.herkesin bir çevresi var.evde sorunlar var,arkadaşlıkta var,salık problemlerim offff offff ben niye yaşıyorum ki.keşke ölsem de bunları çekmesemmmm
sen kafayi maddiyata fazla takmissin...
suan okuyormusun ? ne yapiyorsun...
annenle babanla aran iyi degilmi neden kafa dengin degiller ?
selam arkadaşım bende aynen senin gibiyim topiği görür görmez girdim bütün gün evde duvarlar üstüme gelio seni çok ii anlıyorum hayatımda güzel şeyler olsa bile psikolojim çok bozuk hiç mutlu olamıyorum.
takmamak elde değilki.küçücük evde canımız çıkıyo işde...okumuyorum şuan için.bişey yapmıyorum.iş bakıyorum.ama işe başlasam çıkıcam gidicem burdan durmucam daha fazla.bir ev tutucam ardından oraya eşyalar alıcam.bakalım sonrası artık nolur bilemem...annemlede sürekli kavga ediyoruz zaten.yapı olarak anlaşamıyoruz.babama da diyorum gidelim burdan diye tonla borç var bir yere kımıldayamıyoruz.kk da olmasa ben kime ne anlatırdım bilmiyorum(
takmamak elde değilki.küçücük evde canımız çıkıyo işde...okumuyorum şuan için.bişey yapmıyorum.iş bakıyorum.ama işe başlasam çıkıcam gidicem burdan durmucam daha fazla.bir ev tutucam ardından oraya eşyalar alıcam.bakalım sonrası artık nolur bilemem...annemlede sürekli kavga ediyoruz zaten.yapı olarak anlaşamıyoruz.babama da diyorum gidelim burdan diye tonla borç var bir yere kımıldayamıyoruz.kk da olmasa ben kime ne anlatırdım bilmiyorum(
ya inan şuanda beni anlatıyo gibisin ama sandığn gibi geçmez değil bigün bi bakmışşın geçmiş gitmiş