• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bozuk psikolijden öteye gidemeyenler:(

beniaffet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
138
0
0
İzmir
psikoljim çok bozu ne çalışmak ne okumak ne ne ne ne hiçbir şey istemiyorum.her defasında istemediğim şeylere mağruz kalıyorum.böyle hayatmı olurrr yaaa

Aç sevdiğin bir müziği oyna ,olumsuz düşünceleri takılma onları olacak gözle bak kendine bir nescafe yap,kokulu mumlar var onları kullan

Aç sevdiğin bir müziği oyna ,olumsuz düşünceleri takılma onları olacak gözle bak kendine bir nescafe yap,kokulu mumlar var onları kullan,halen rahatlamadıysan banyo ol

Aç sevdiğin bir müziği oyna ,olumsuz düşünceleri takılma onları olacak gözle bak kendine bir nescafe yap,kokulu mumlar var onları kullan

ne güzel söylemişsiniz bende inanın böyle bir insanım,daha doğrusu olmaya çalışıyorum.ama bütün gün evde sıkıldım kafayı yicem.hiçç arkadaşım yok.herkesin bir çevresi var.evde sorunlar var,arkadaşlıkta var,salık problemlerim offff offff ben niye yaşıyorum ki.keşke ölsem de bunları çekmesemmmm

Yaş kaç?..............

senin canin bayagi skkin gibi hergun baska dertten konu aciyorsun...:40::40:

kac yasindasin ?
kardesin ablan felan yokmu ?
ailenle aran nasil ?
:44::44::44::44:

varlar 2 tane.ama onlarla değilim sorunum.şimdi konuyu özet geçmek gerekirse ufaklığımdan beri skınıtılarla büyüdüm.tek odada büyüdüm.bunun sıkıntısı çok fazla.öyleee geniş evleri görünce için gidiyooooo..hiç bir zaman öyle bir eve layık olamayacağım.annem ve babamda zaten kafa dengim değiller.arkadaşımda yok bıktım artık herşeyden.sanki dünyada dert kalmamış hepsi benim üstüme çökmüş.bir nsanın hayatında hiçmi güzel bir şeyler olmaz yaa.

varlar 2 tane.ama onlarla değilim sorunum.şimdi konuyu özet geçmek gerekirse ufaklığımdan beri skınıtılarla büyüdüm.tek odada büyüdüm.bunun sıkıntısı çok fazla.öyleee geniş evleri görünce için gidiyooooo..hiç bir zaman öyle bir eve layık olamayacağım.annem ve babamda zaten kafa dengim değiller.arkadaşımda yok bıktım artık herşeyden.sanki dünyada dert kalmamış hepsi benim üstüme çökmüş.bir nsanın hayatında hiçmi güzel bir şeyler olmaz yaa.

sen kafayi maddiyata fazla takmissin...
suan okuyormusun ? ne yapiyorsun...

annenle babanla aran iyi degilmi neden kafa dengin degiller ?

ne güzel söylemişsiniz bende inanın böyle bir insanım,daha doğrusu olmaya çalışıyorum.ama bütün gün evde sıkıldım kafayı yicem.hiçç arkadaşım yok.herkesin bir çevresi var.evde sorunlar var,arkadaşlıkta var,salık problemlerim offff offff ben niye yaşıyorum ki.keşke ölsem de bunları çekmesemmmm

selam arkadaşım bende aynen senin gibiyim topiği görür görmez girdim bütün gün evde duvarlar üstüme gelio seni çok ii anlıyorum hayatımda güzel şeyler olsa bile psikolojim çok bozuk hiç mutlu olamıyorum.

sen kafayi maddiyata fazla takmissin...
suan okuyormusun ? ne yapiyorsun...

annenle babanla aran iyi degilmi neden kafa dengin degiller ?

takmamak elde değilki.küçücük evde canımız çıkıyo işde...okumuyorum şuan için.bişey yapmıyorum.iş bakıyorum.ama işe başlasam çıkıcam gidicem burdan durmucam daha fazla.bir ev tutucam ardından oraya eşyalar alıcam.bakalım sonrası artık nolur bilemem...annemlede sürekli kavga ediyoruz zaten.yapı olarak anlaşamıyoruz.babama da diyorum gidelim burdan diye tonla borç var bir yere kımıldayamıyoruz.kk da olmasa ben kime ne anlatırdım bilmiyorum:((

selam arkadaşım bende aynen senin gibiyim topiği görür görmez girdim bütün gün evde duvarlar üstüme gelio seni çok ii anlıyorum hayatımda güzel şeyler olsa bile psikolojim çok bozuk hiç mutlu olamıyorum.

evet canım benim bak aynıyız işte.benimde her şey üstüme geliyo.burası da olmasa kafayı hepden sıyırırım herhalde.bana diyolarki takma ya nasıl takmıyayımmm delirdim artık ya.bir tane dertleşecek bir kız arkadaşım bile yok kafa dengii:((( bir tanesi var kapalı zaten.o da iyice dinle kafayı yemiş.açıkken gene paylaşacak bişeylerimiz oluyodu şimdi kapandı hepden kötü oldu.

takmamak elde değilki.küçücük evde canımız çıkıyo işde...okumuyorum şuan için.bişey yapmıyorum.iş bakıyorum.ama işe başlasam çıkıcam gidicem burdan durmucam daha fazla.bir ev tutucam ardından oraya eşyalar alıcam.bakalım sonrası artık nolur bilemem...annemlede sürekli kavga ediyoruz zaten.yapı olarak anlaşamıyoruz.babama da diyorum gidelim burdan diye tonla borç var bir yere kımıldayamıyoruz.kk da olmasa ben kime ne anlatırdım bilmiyorum:((

ya inan şuanda beni anlatıyo gibisin ama sandığn gibi geçmez değil bigün bi bakmışşın geçmiş gitmiş

canim haline sükret bence o bir göz odayi bulamayanlarda var ailenin üzerine gidip onlarida üzme bence ileriki zamanlarda belki sartlariniz daha iyi olur sende simdi evde durmak yerine calisip kendi ihtiyaclarini alsan bu kadar isyan etmessin bence insanin kendi parasini harcamasi kadar güzel birsey yok...
simdi diyorsun is bulunca cikicam gidicem felan kolaymi oyle ev tutup esya duzmek hadi bunlari yaptin o evin elektrigi suyu mutfak masrafi...kendini bos yere skntiya sokma evinizdende sogutma bi ise girip calissan zaten sadece uyumak icin evde olursun simdi butun gun evde oldugun icin rahatsiz oluyorsun dertsiz basina dert acma ne demisler azicik asim kaygisiz basim en kisa zamanda bir is bul calis hem ailene destek olursun hemde kendi paran olur evde oturupta param yok demessin ;)
ayrica suan elinin altinda internet olduguna göre sandigin kadarda kotu degil galiba durumunuz,tvlerden felan cok etkilenme hepsi hayal dunyasi...

Son düzenleme:
ya inan şuanda beni anlatıyo gibisin ama sandığn gibi geçmez değil bigün bi bakmışşın geçmiş gitmiş

- İster kral...ister bir köylü olsun...dünyada en mutlu insan...evinde huzuru olandır..

ben çok değil bunu istiyorum.olmuyo lanet olsun....geçer tabiki.ama çokkk zor geçiyo.

bak ben sana bişi anlatıım bizde tam anlattığın gibi 2 odalı küçücük bi gecekonduda yaşıyoduk 3 kardeş sobalı odada yere iki yatak serip yatıyoduk ev küçük babam tutucu annem sıkıcı eee tabi birazda parasızlıkta var ben diyodumki bu hayat böle gelmiş böle gider ama çok şükür öyle gitmedi ve bir mucize eseri biz o evden taşındık

Back
X