- 5 Eylül 2021
- 43
- 23
- 3
- 22
- Konu Sahibi AkrepYukselenKoc
-
amacım sorun çözmek değil sadece belki bilgisi olan varsa söyler diye yazdımcikartmis olabilir deriz, olmayabilir deriz.. Bizimle nasil çözeceksiniz bu sorunu?
Neden gülüyorsunuz?Eki Görüntüle 2918975
kızlar burası bir kart boşluğu gibi geldi bana bu benim bir kaç yıl önceki telefonum hafıza kartı mı deniliyor ana kart mı deniliyor bilmiyorum ama içerisinde fotoğraflarımın olduğu kart hangisi daha doğrusu bu boşluk o karta mı aitbdv ye açtım bu konuyu çünkü içim içimi yiyor dert oldu bana açmamam gerektiyse çok çok özür diliyorum ama teknoloji kategorisi bulamadım konu aç kısmında
sıkıntılı fotoğraflar değil sadece emin olamıyorum galerimde ne var ne yok asla öyle fotoğraf çekme huyum yoktur ama belki konuşma ss leri falan vardır diyeiçinde sıkıntılı fotoğraf olan bozuk telefonu abine mi verdin ?
bulamadımmodeli ne telefonun?
ayrica konunun bdv’lik olmadigini bile bile actim demeniz cok saygisizca bir hareket. teknoloji icin tabi ki ayri baslik var nasil bulamadiniz hayret ettim.
Oraya açsa kimse bakmayacak , ondan buraya açmıştırmodeli ne telefonun?
ayrica konunun bdv’lik olmadigini bile bile actim demeniz cok saygisizca bir hareket. teknoloji icin tabi ki ayri baslik var nasil bulamadiniz hayret ettim.
bulamadım
hayır öyle fotopraflar değil öyle bir korkum yok zaten yakın arkadaşlarınla konuşma ss leri falanSevgililerinize göndermeyin işte o fotoları, sonra telefonda kalıyor başınıza bela oluyor
Gecerken görmüsüzdur falancikartmis olabilir deriz, olmayabilir deriz.. Bizimle nasil çözeceksiniz bu sorunu?
Ayy ciddiye alıp akıl verenler var allahimmNeden gülüyorsunuz?Özel fotoğraflarınız varsa abiniz hoş olmayan şeyler yapabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?