• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bozuk telefonumu abime verdim içerisinde fotoğraflarımı olduğu kartı çıkartmış olablirmi 😅

AkrepYukselenKoc

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2021
43
23
3
22
75442796-2227-4A1E-9A13-DA9AE36D1161.webp

kızlar burası bir kart boşluğu gibi geldi bana bu benim bir kaç yıl önceki telefonum hafıza kartı mı deniliyor ana kart mı deniliyor bilmiyorum ama içerisinde fotoğraflarımın olduğu kart hangisi daha doğrusu bu boşluk o karta mı ait 🤣 bdv ye açtım bu konuyu çünkü içim içimi yiyor dert oldu bana açmamam gerektiyse çok çok özür diliyorum ama teknoloji kategorisi bulamadım konu aç kısmında

Iyi de soylenebilcek şeyler bunlar sadece. Yillar once siz de cikarmis olabilirsiniz. Yani anlayamadim konunun amacını.

modeli ne telefonun?

ayrica konunun bdv’lik olmadigini bile bile actim demeniz cok saygisizca bir hareket. teknoloji icin tabi ki ayri baslik var nasil bulamadiniz hayret ettim.

Eki Görüntüle 2918975
kızlar burası bir kart boşluğu gibi geldi bana bu benim bir kaç yıl önceki telefonum hafıza kartı mı deniliyor ana kart mı deniliyor bilmiyorum ama içerisinde fotoğraflarımın olduğu kart hangisi daha doğrusu bu boşluk o karta mı ait 🤣 bdv ye açtım bu konuyu çünkü içim içimi yiyor dert oldu bana açmamam gerektiyse çok çok özür diliyorum ama teknoloji kategorisi bulamadım konu aç kısmında
Neden gülüyorsunuz? 😁 Özel fotoğraflarınız varsa abiniz hoş olmayan şeyler yapabilir.

Valla ben çözerim bu işi. Abiniz çözdüyse gözlerinden belli olur zaten 🤣

Back
X