- 28 Şubat 2020
- 309
- 497
- 103
- Konu Sahibi pitircikkurdu
-
Arabayı iade edin. Süpürge için de aynı durum geçerli. Sorunlu cihazı neden iade etmediniz?arkadaşlar bugün artık sinirimden ağladım. 36 haftalık gebeyim, bir ay önce klima taktırdık. ilk takıldığında klima su akıtıyordu, tekrar pimapeni başka yerden delip zedelediler neyse dedim. şimdi de klima soğutmuyor. bu en sıcak günlerde hamile halimle su içinde yaşıyorum. yetkili servise ulaşabilene aşk olsun. kim bilir çözülecek mi. bebeğe bebek arabası sipariş ettik, yurt dışından aldık, bebek arabası geldi geçenlerde elime ulaştı açılıp kapanma yerinden kırılmış, yaptırmak için aşırı uğraş vermek gerekiyor. bilindik meşhur bir markanın süpürgesini kullanıyorum, süpürge kendi kendine kapanıyor ilk çalıştırdığımızda birkaç kez, araştırdık kronik problemmiş. bir berjer sipariş ettik, eve teslim edilene kadar göbeğimiz çatladı, sürekli bir problem ile karşılaştık ve çok geç teslim alabildik.
ben artık düzgün mal/hizmet alamamaktan çok yoruldum. gerçekten sinirimden ağladım bugün. hayat zaten yorucu ve stresli bir yer. hayatımız kolaylaşsın diye çalıştığımız parayı bu ürünlere veriyoruz ve dert sahibi oluyoruz sonra. hiçbir şey ucuz olsun diye de uğraşmadık, hep bilindik markalara bilindik firmalara yöneliyoruz problem yaşama ihtimalimiz düşük olur diye ama her seferinde bi problem yaşıyoruz. çoğu çözülmüyor. bunun gibi geçen sene yaşadığımız birçok örnek var. bizde mi bi problem var acaba? çok canım sıkkın..
Arabayı iade edin. Süpürge için de aynı durum geçerli. Sorunlu cihazı neden iade etmediniz?
Klima takıldığında su akıtıyorsa, neden montajın tamamlanmasına izin verdiniz ki ? Direkt iade/değişim sürecine girilemiyor muydu ?
Bizde masa sandalye aldık. Sandalyeler 6 taneydi. 4ünününde ahşaplarının farklı yerlerinde büyük çatlaklar oyuklar vardı. O 4ünün geri gelmesi 1 ay sürdü. Şuan gelenlerin birininde döşemesi sökük 1 aydırda onu alacaklarhayır anlamadığım nokta yapanın kontrol edenin gözlerimi kör hepsi çatlak geldi
arkadaşlar bugün artık sinirimden ağladım. 36 haftalık gebeyim, bir ay önce klima taktırdık. ilk takıldığında klima su akıtıyordu, tekrar pimapeni başka yerden delip zedelediler neyse dedim. şimdi de klima soğutmuyor. bu en sıcak günlerde hamile halimle su içinde yaşıyorum. yetkili servise ulaşabilene aşk olsun. kim bilir çözülecek mi. bebeğe bebek arabası sipariş ettik, yurt dışından aldık, bebek arabası geldi geçenlerde elime ulaştı açılıp kapanma yerinden kırılmış, yaptırmak için aşırı uğraş vermek gerekiyor. bilindik meşhur bir markanın süpürgesini kullanıyorum, süpürge kendi kendine kapanıyor ilk çalıştırdığımızda birkaç kez, araştırdık kronik problemmiş. bir berjer sipariş ettik, eve teslim edilene kadar göbeğimiz çatladı, sürekli bir problem ile karşılaştık ve çok geç teslim alabildik.
ben artık düzgün mal/hizmet alamamaktan çok yoruldum. gerçekten sinirimden ağladım bugün. hayat zaten yorucu ve stresli bir yer. hayatımız kolaylaşsın diye çalıştığımız parayı bu ürünlere veriyoruz ve dert sahibi oluyoruz sonra. hiçbir şey ucuz olsun diye de uğraşmadık, hep bilindik markalara bilindik firmalara yöneliyoruz problem yaşama ihtimalimiz düşük olur diye ama her seferinde bi problem yaşıyoruz. çoğu çözülmüyor. bunun gibi geçen sene yaşadığımız birçok örnek var. bizde mi bi problem var acaba? çok canım sıkkın..
olayın özü budüzgün mal/hizmet alamamak
Ben bazı bilindik markaların balon olduğunu düşünüyorum, sosyal medyanın abartması.arkadaşlar bugün artık sinirimden ağladım. 36 haftalık gebeyim, bir ay önce klima taktırdık. ilk takıldığında klima su akıtıyordu, tekrar pimapeni başka yerden delip zedelediler neyse dedim. şimdi de klima soğutmuyor. bu en sıcak günlerde hamile halimle su içinde yaşıyorum. yetkili servise ulaşabilene aşk olsun. kim bilir çözülecek mi. bebeğe bebek arabası sipariş ettik, yurt dışından aldık, bebek arabası geldi geçenlerde elime ulaştı açılıp kapanma yerinden kırılmış, yaptırmak için aşırı uğraş vermek gerekiyor. bilindik meşhur bir markanın süpürgesini kullanıyorum, süpürge kendi kendine kapanıyor ilk çalıştırdığımızda birkaç kez, araştırdık kronik problemmiş. bir berjer sipariş ettik, eve teslim edilene kadar göbeğimiz çatladı, sürekli bir problem ile karşılaştık ve çok geç teslim alabildik.
5 yıl önce s.....ug klima aldım,ilk gün su akıttı,değiştirdiler gelen de aşırı sesli çalıştı bu sefer ilgilenmediler, tüketici hakem heyetine verdik o yaz klimayı bu şekil kullandık,heyet bizi haklı buldu ve para iademiz yapıldı,olmazsa hakem heyetine gidin onun dışında her sektör her şey için çok parayla az hizmet,az kalite aldığımız konusunda çok haklısınızarkadaşlar bugün artık sinirimden ağladım. 36 haftalık gebeyim, bir ay önce klima taktırdık. ilk takıldığında klima su akıtıyordu, tekrar pimapeni başka yerden delip zedelediler neyse dedim. şimdi de klima soğutmuyor. bu en sıcak günlerde hamile halimle su içinde yaşıyorum. yetkili servise ulaşabilene aşk olsun. kim bilir çözülecek mi. bebeğe bebek arabası sipariş ettik, yurt dışından aldık, bebek arabası geldi geçenlerde elime ulaştı açılıp kapanma yerinden kırılmış, yaptırmak için aşırı uğraş vermek gerekiyor. bilindik meşhur bir markanın süpürgesini kullanıyorum, süpürge kendi kendine kapanıyor ilk çalıştırdığımızda birkaç kez, araştırdık kronik problemmiş. bir berjer sipariş ettik, eve teslim edilene kadar göbeğimiz çatladı, sürekli bir problem ile karşılaştık ve çok geç teslim alabildik.
Bu sizinle değil ülkedeki genel durumla ilgili bir sorun ne yazık ki. Suçlar suçluların yanına kar kaldığı için insanlar bozuk ürünleri daha rahat gönderiyor. Çünkü bir yaptırımı yok. Elektronik aletlerde de zamanlanmış hatalar mevcut, malum. Garanti bitince ürün de bir şekilde bozuluyor. Bu da bilinçli yapılan bir şey bence.
Tüketiciler olarak bizler bilindik markalara daha uzun dayanır diye çok para veriyoruz ama hepsinin kalitesi benzer aslında.
Nicki p*ttık kurdu diye okudum tövbe estağfurullah
Arizali beyaz esya, arizali mekanik esyalar, defolu urunler vb.Haklısınız. Çok da canım sıkkın bu duruma. Elimden bir şey gelmiyor başvurmam gereken her yere başvuruyorum
Nicki p*ttık kurdu diye okudum tövbe estağfurullah
Ya ilk okuyuşta nick bi bana mı öyle geldi Allah AllahTansu Çiller'le akrabalığınız var mı?
Aşırı haklı bir serzeniş, bir derdim var bölümüne cuk oturan bir konu. Aldığımız her şey ama her şey ateş pahası ve kalitesiz. Kıyafetler polyester, elektronikler kalitesiz, mobilyalar allaha emanet. Hizmet sektöründe herkes mutsuz ve kimse işini düzgün yapmıyor, sanki biz parayı sokaktan topluyormuşuz gibi herkes kazık atıp kaçma peşinde. Yediğimiz içtiğimiz hiç bir şeyin tadı yok. Hatta pek çok şeyi artık alıp yiyemiyoruz da. Artık kendimi enayi gibi hissediyorum, uzun zamandır hissediyordum da artık tahammülüm kalmadı böyle yaşamaya.arkadaşlar bugün artık sinirimden ağladım. 36 haftalık gebeyim, bir ay önce klima taktırdık. ilk takıldığında klima su akıtıyordu, tekrar pimapeni başka yerden delip zedelediler neyse dedim. şimdi de klima soğutmuyor. bu en sıcak günlerde hamile halimle su içinde yaşıyorum. yetkili servise ulaşabilene aşk olsun. kim bilir çözülecek mi. bebeğe bebek arabası sipariş ettik, yurt dışından aldık, bebek arabası geldi geçenlerde elime ulaştı açılıp kapanma yerinden kırılmış, yaptırmak için aşırı uğraş vermek gerekiyor. bilindik meşhur bir markanın süpürgesini kullanıyorum, süpürge kendi kendine kapanıyor ilk çalıştırdığımızda birkaç kez, araştırdık kronik problemmiş. bir berjer sipariş ettik, eve teslim edilene kadar göbeğimiz çatladı, sürekli bir problem ile karşılaştık ve çok geç teslim alabildik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?