- 23 Mayıs 2020
- 968
- 1.691
- 63
- Konu Sahibi Cilekliekler7
-
Ben kaynanayla oturduğum zaman bi gece ikimiz karşılaştık halbuki onun odasında ebeveyn banyosu var(özeller çünkü Kendileri) geldi benim odanın yanındaki banyoya ikimiz duş alicaz o işten sonra öncelik onun oldu sen neden daha uyumadın bu vakitte diyor bana te Allahim ya diyecektim sen neden uyumadiysan bende ondan uyumadımhavluyu etrafına sarmış hızlı şekilde banyoya doğru gidiyor karşılaştık ben geri odama gitmiştim
Bizden küçüksünuz yenisiniz daha en kısa zaman da caresisini inşallah buo duzenene sokarsınizin inşallah3 yıllık evliyiz ben 27 eşim 32 yaşında
Ben kaynanayla oturduğum zaman bi gece ikimiz karşılaştık halbuki onun odasında ebeveyn banyosu var(özeller çünkü Kendileri) geldi benim odanın yanındaki banyoya ikimiz duş alicaz o işten sonra öncelik onun oldu sen neden daha uyumadın bu vakitte diyor bana te Allahim ya diyecektim sen neden uyumadiysan bende ondan uyumadımhavluyu etrafına sarmış hızlı şekilde banyoya doğru gidiyor karşılaştık ben geri odama gitmiştim
Yok yok o ebeveyn banyosunu kullanıyor kendi ayrı wc sine gidiyordu ben rahat olayım diyeKayınpederle karşılaşmadınız iyiki
Ee bu yaşta alev almayıp napcaktiniz başka, çeşme akarken doldurun derim3 yıllık evliyiz ben 27 eşim 32 yaşında
Gelinle oğluna vermediler demek ebeveyn banyolu odayiBen kaynanayla oturduğum zaman bi gece ikimiz karşılaştık halbuki onun odasında ebeveyn banyosu var(özeller çünkü Kendileri) geldi benim odanın yanındaki banyoya ikimiz duş alicaz o işten sonra öncelik onun oldu sen neden daha uyumadın bu vakitte diyor bana te Allahim ya diyecektim sen neden uyumadiysan bende ondan uyumadımhavluyu etrafına sarmış hızlı şekilde banyoya doğru gidiyor karşılaştık ben geri odama gitmiştim
Maalesef kv çok istekli gençlerde bile o kadar istek yokGelinle oğluna vermediler demek ebeveyn banyolu odayi
Ay nefretlik ya, kadındaki işgüzarlığa bak. Suratına suratına '' Seviştik de, gusül almaya gidiyom. '' diyeceksin, daha sormaya kendi utanacak. Oğullarını ne diye evlendiriyor bunlar hiç onu da anlamıyorum. Bu kadar kıskanacaksan al hayrını gör, Allahım ya Rabbim ya.Ben kaynanayla oturduğum zaman bi gece ikimiz karşılaştık halbuki onun odasında ebeveyn banyosu var(özeller çünkü Kendileri) geldi benim odanın yanındaki banyoya ikimiz duş alicaz o işten sonra öncelik onun oldu sen neden daha uyumadın bu vakitte diyor bana te Allahim ya diyecektim sen neden uyumadiysan bende ondan uyumadımhavluyu etrafına sarmış hızlı şekilde banyoya doğru gidiyor karşılaştık ben geri odama gitmiştim
Aynen canım katılıyorum sana o kadar çok kıskanç biri ki ayrı eve çıktım da rahatladım herşeyin önceliği ona olmalıydıAy nefretlik ya, kadındaki işgüzarlığa bak. Suratına suratına '' Seviştik de, gusül almaya gidiyom. '' diyeceksin, daha sormaya kendi utanacak. Oğullarını ne diye evlendiriyor bunlar hiç onu da anlamıyorum. Bu kadar kıskanacaksan al hayrını gör, Allahım ya Rabbim ya.
Aynen canım katılıyorum sana o kadar çok kıskanç biri ki ayrı eve çıktım da rahatladım herşeyin önceliği ona olmalıydı
Yok ondan değil çok azgın vallah bi keresinde sabah kalktı başım çatlıyor dedi bide morali çok bozuktu tahmin ettim tabiki kesin kocasına yine teklifte bulundu o da kabul etmeyince başına vurduay ahaaahh bu hiç normal değil, gelin oğlu ile sevişiyor deyip kıskanmak. Ya nolacağdı?
AynenBizim evde kvde de yok haftada bir kere
Ajajjaja benim de isi birakmam gerek
Maşallah masallahMaalesef kv çok istekli gençlerde bile o kadar istek yok
Kıskanmış ama performansınızı.Yok ondan değil çok azgın vallah bi keresinde sabah kalktı başım çatlıyor dedi bide morali çok bozuktu tahmin ettim tabiki kesin kocasına yine teklifte bulundu o da kabul etmeyince başına vurdu
Sırf karışıyorlar diye kaçtım zaten hiç cekilmiyorlar gayriMaşallah masallahiyi ki evleri ayirmissiniz bu Angola davsanlariylan
Performansı bizimkinden de yüksekKıskanmış ama performansınızı.
İşte, kadın sevişemediği zaman kimse sevişsin istemıyo.Performansı bizimkinden de yüksek
Ee içerde sağlı sollu vuruş teknikleri öğrenmek varken neden lohusa gelininin yanında bebe baksın ki,mantikliSırf karışıyorlar diye kaçtım zaten hiç cekilmiyorlar gayriilk çocuğumu onlarlayken doğurmuştum yemin ederim bi gece bile gelip yanımda uyumadı lohusayken tövbeeee tövbeeee diyordu gelip yanında uyumam diyordu nedeni yok aramızda bişey de yoktu sırf g.tunu kocanın kucağına koysun diye gelmedi annem geldi kaldı yanımda 4,5 gün onlarla otururken
Şimdi bol bol sevişsin engelleyen yolİşte, kadın sevişemediği zaman kimse sevişsin istemıyo.
Kaderdasim kocamisizAynenbazen ayda bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?