arkadaşım,markayla çok ilgisi yok.maşa kullanmayı bilmiyor olabilirsin..bende ilk zamanlar hiç kullanamıyordum,sadece uçlar kıvrılıyordu.. burdaki forumlarda ayrıntılı anlatan arkadaşlar olmuş.onları okudum,şimdi yapabiliyorum,herzaman değil tabi..uğraşmak gerekiyo
canım ben braun kullanmıyorum rowenta kullanıyorum
cihazın çok iyi ısınması gerekiyor öncelikle sacların yeni yıkanmış ve nemli olması gerekiyor bir de saç kremi kullanma ben bu şekilde sonuç aldım.
yoksa benim de olmuyordu
benim 16 mmlik bi maşam var 5 yıldır kullanıyorum. markası rowenta elite. resmen demir bi çubuk ve çok a z ısınıyo avucumla bile tutabiliyorum:) buna rağmen belime kadar olan gür ve kalın saçlarımı su dalgası yapabiliyorum. doğum günümde erkek arkadaşım bana ec2yi almıştı biraz sipariş vermiş gibi olmuştum:) defalarca denememe rağmen bir türlü maşalıymış gibi bi görünüm elde edemedim. ilk defa maşa kullanan biri de değilim 5 yıllık tecrübem var ve saçlarımda hem kalın hem uzun daha nasıl müsait olunabilir bilmiyorum:) ben de başlarda sadece uçlarını kıvırabiliyodum. ama şimdi biraz yukarılara çıktı dalgalar. ben hala memnun değilim çünkü tam 1 saatimi alıyo. diğer berbat maşam bile 1 saatten az sürede yapıyodu saçlarımı. üzülüyorum da çünkü sonuçta ucuz bişey değil. ama kafama koydum 25 mmlik bir maşa alıcam. ben iki günde bir maşa yapıyorum ve korkunç bi zaman kaybı yaşıyorum bu maşa yüzünden
Bende masa almayı düşünüyorum braun tek tercihim düzleştiricisinden çok memnunum ama 25 mm lık ve 32 mmlik arasında kaldım saçların kalın telli düz ne önerisiniz