sen de iyi gelişme elde etmişsin canım ben de masaj yapıcam bundan sonra her gün zemuszemus
1 ay sıkılmadan yapmaya çalış masaj sende çok çabuk etki eder. çünkü zaten belli bi miktar göğüs dokun var. çok küçük göğüslerde o kadar çabuk tepki vermiyor.
Ürünü alanlar ne kadara aldılar?
bide fişe takıp yapmak,çarpmaz mı yaw:s
kızlar ürünün yorumlarını okudum aklıma yatı gibi yanlız anlamadıgım bir nokta var şimdi sarkık göğüslerde dikleştirici etki yapıyor ya sonuçta yağ dokusunu yakıyor peki nasıl büyütme amaçlı kullanılabilir benim bedenim 75B küçük geliyor bana ama olandan da olmak istemem kullananlar yardımcı olabilirler mi acaba ?
canım yağ dokusunu yakmıyor ki bu kemer.. ben de kullanıyorum, çok küçük titreşimler veriyor,yağ yakacak kadar güçlü değil yani. eğer zayıflatıcı kemer kullandıysan bilirsin,onlar çok güçlüdür. bu sadece titreşmle uyarıyor,o sayede de büyütüyor, nasıl dikleştirdiğini bilemicem ama yağ yakmaz.zaten yağ yakılması dikleştiği anlamına gelmez ki... mesela kilo veren kişiler aynı anda göğüs egzersizi yapmaz ise malum sarkar, yani yağların gitmesi aksine sarkmaya davetiye çıkarır bence...
cnm tam olarak çözemedim yaptığım masajdan sanırım ama internette araştırdım göğüs kaşıntısı pek hayırlı birşey değil korktumiremierm neden kaşıntın oluyo
cnm tam olarak çözemedim yaptığım masajdan sanırım ama internette araştırdım göğüs kaşıntısı pek hayırlı birşey değil korktum
Önce dikleştiriyor sonra büyütüyor heralde :) ayrıca dikleştiğinde de büyüdüler gibi geliyor.
voltajı artmıyor ki direkt 220V gelse çarpar tabide arada adaptörü var ya aletin, trafosu o transformatör yani akımı düşürüyor.
85 e aldık canım en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?