- 3 Nisan 2014
- 2.453
- 1.415
- 198
- 36
- Konu Sahibi Ladypurple
-
herşey çok güzel canım, huzur ve mutlulukla oturun inşallah. Huzurun yerinde olduktan sonra onları da zamanla tamamlarsın canım.
hımm anladım canım, sağlıcakla oturun o zaman. Bir tek bebiş mi eksik o zamanÇoook teşekkür ederiimYaniii eksik derken fotolar şuan yok, sonra ekliycem :) Düzeltmesini yaptım :)
hımm anladım canım, sağlıcakla oturun o zaman. Bir tek bebiş mi eksik o zaman
Çok sağolun.. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah :)eviniz çok güzel herşeyi çok beğendim. ömür boyu mutluluklar..
şaka bir yana canım, gezin tozun eğlenin bu günlerinizin tadını çıkarın, zamanı gelince bebiş de eşlik edecektir size.Eksik tabi deee, daha 1 ay dolmadı..Çok büyük bir eksik sayılmaz yani henüz
Amiiin :)Çok güzel. Allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin. Evinizin huzuru hic bozulmazin inşallah..
canım ev döşeme sürecini başından beridir takip eden biri olarak zevkle baktım fotolarına herşeyin çok güzel çok uyumlu maşallahnacizane birkaç tavsiyem olacak, yatak odan için uzun şifonyeri köşeli/çapraz koyup o küçük tv yi onun üzerine koyabilirsin, salon için daha öncede konuşmuştuk perdenin renginde birkaç kırlent eklersen ayrı bir hava katacağını düşünüyorum, banyon için de o yerdeki paspasa bayıldım ama o çöp kovasıyla onun takımı fırça sanırım gözükmüyor onlar o güzel banyoda basit durmuş gibi geldi oraya morlu bi takım alırsan şahane durur, antreye ise bayıldım bayıldım bayıldım güle güle huzurla mutlulukla aşkla oturun güzel evinizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?