- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Ladypurple
-
herşeyiniz çook güzel rabbim sağlıkcakla mutlulukla oturmak nasip estin
Allahım ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin. Mutfağıda merak ettim :)
cok guzel herşey güle güle otur canmoturma odasında halın ve perdelerın güzel uyum yakalamış. bitek dantelvari şeylerden hoşlanmadım o da tercih meselesi saygı duyuyorum
Çoook teşekkür ediyorumGüle güle oturun bende her zaman sadelikten yana biri olarak evinizi çok beğendim
Çok güzel pırıl pırıl bi ev.
Salon halınız ve perdeniz renk katmış odanıza.
Maşallah
Çok güzel bir ev güle güle oturun.
Herşey çokcçok.güzel ama salonun uzun halisina ve perdesine bayildimm huzurla mutlulukla saglikla oturun inşallah :)
herşeyiniz çook güzel rabbim sağlıkcakla mutlulukla oturmak nasip estin
cok sık bır evınız var ,
mutlukla huzurla oturun
Evin çok güzel canım güle güle otur
güle güle mutluluk ve huzurla oturun,maşaALLAH diyelim nazar değmesin :)
Sade ve şık ben beğendim. Mutlulukla oturun.
güle güle oturun sade ve sık begendim
eşyalarınızın uyumu çok güzel huzurla oturun inşallah ben birtek duvardaki sticker ve boncuklu salon takımlarından hoşlanmadığım için onları garipsedim neyse güle güle oturun inşallah :)
her şey çok güzel. salon çok tatlı olmuş. yatak odası mobilyalarınız çok güzel. ama açıkçası tv nin üstündeki sticker ı beğenmedim. salon çok güzel, sticker hafif kalmış.
Çok şık sade bir ev olmuş. Ama daha önce de söyledniği gibi ben de örtüleri bu kadar modern bir eve yakıştıramadım. Ama naçizane görüşüm. Güle güle huzurla oturun.Sevgiler :)
Benimkisi sadece bir öneri.Önemli olan sizin düşünceniz.Benim evim olsa kimse ne der diye düşünmezdimTeşekkür ediyoruumOnlar da nazar boncuğumuz olsun artık :))) Şaka bir yana bu ısrarcı fikirleri mutlaka dikkate alıcam :) Evin içindeyken benim gözüme çok batmamıştı ama dışardan gören bu kadar kişinin de bir bildiği vardır elbet.. :)
Benimkisi sadece bir öneri.Önemli olan sizin düşünceniz.Benim evim olsa kimse ne der diye düşünmezdimHuzurluysanız içinize de sindiyse boşverinnnn.Allah bize de nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?