Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar mrb forumu takıp edıyorum ama çok fazla vaktım olmadığından satır satır okuyamıyorum bana bu fönü ankara da yaptıran ve memnun kalan varsa bir haber verebılır mı ?? çok acil lazım
şimdiden tşk ederim...
canım ben ankarada oturuyorum..ama yaptırmadım,yaparsam de kendim yaparım..kılıçbalığı arkadaşımızın bu bölümde ayrıntılı tarifi var zaten..ben kuaförlere pek güvenmiyorum da..
merhabalar..arkadaşlar;
ben ankara da oturuyorum.
brezilya fönünü 2 defa yaptırdım. yani ben çok memnun kaldım. çünkü benim saçlarım bonus gibi, çok kalın telli kıvırcık ve kabarık.
2.ciyi 1 hafta önce yaptırdım. ortalama 4 ay kullanabiliyorum. kendim yapmayı hiç düşünmedim çünkü zaten uygun fiyata yapıyorlar yorulmaya değmez dedim.
bende de yapım aşamasında göz yanması oluyor. formaldehit in ne denli zararlı olduğunuda duydum ama saç boyası vs. herşeyde bir mıktar kanserojen madde var bence. ama bı sekılde muhattap oluyoruz bu maddelerle.
ben ankara da balgatta de paris kuaförde yaptırıyorum. bır fırsat kampanyasından almıstım. tereddutle gıttım ama cok memnunum. saclarım herdaım duz ve bakımlı.
75 tl ye yapıyorlar, ole 400 lıra lar falan eskıde kaldı, artık mıllet evınde yapıyor sonuc olarak neden 400 lıra versın kı.
bılgılerınıze :)
bahçeli 6.caddede de guzel kuaföler var ben ilkini orda yaptrdım eliziydi ismi. sahibini sevmedım ama çalışanları gayet samimi işleride iyi. 100 tl verdım.
balgat ceyhun atıf kansu caddesinde de paris kuaforde yaptırdım kızlar. simdilik hersey yolunda . cok rahatladım föne gitmemek zaman kaybetmemek güzelmiş