Saç Bakım Ürünleri Brezilya fönü ankara

osge01

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2007
885
8
296
arkadaşlar mrb forumu takıp edıyorum ama çok fazla vaktım olmadığından satır satır okuyamıyorum bana bu fönü ankara da yaptıran ve memnun kalan varsa bir haber verebılır mı ?? çok acil lazım
şimdiden tşk ederim...

arkadaşlar mrb forumu takıp edıyorum ama çok fazla vaktım olmadığından satır satır okuyamıyorum bana bu fönü ankara da yaptıran ve memnun kalan varsa bir haber verebılır mı ?? çok acil lazım
şimdiden tşk ederim...

canım ben ankarada oturuyorum..ama yaptırmadım,yaparsam de kendim yaparım..kılıçbalığı arkadaşımızın bu bölümde ayrıntılı tarifi var zaten..ben kuaförlere pek güvenmiyorum da..

kılıç balığı bu konuda profosyonel sayılır hem çok bılgılı hem dıkkatli ve alınan urun onunkyle aynı çıkmayabılır çok dıkkatlı olmak lazım ben bıyerle görüştüm 400 dedi ama adam nasıl yapar bılmıyorum fakat bı an öncede yaptırmak ıstıyorum yazın çok buyuk rahatlık tony and guy da ıyı dıyolar bılmıyorum napcaz yaptıran varsa bılgı verırsenız sevınırım

slm,
bende brezilya fönünü araştırıyordum az önce okuduğum bir yazıda içerisinde alerji yapan bir madde olduğunu okudum.bende çok istiyorum ama şimdi kararsız kaldım.yazıyı aynen aktarıyorum.

ABD nin OREGON üniversitesinde yapılan araştırmada özellikle saç düzleştirmek için kalıcı fön iddiasıyla ortaya çıkan brezilya fönü adlı ürünü 30 dakika boyunca kullanan kuaförlerde ve güzellik salonlarında gerek kuaförlerde gerekse müşterilerde görülen burun kanaması, göz yanması gibi şikayetler üzerine yapılan laboratuar araştırmasına % 4.85 -% 10 arasında formaldehid maddesi kullanıldığı ortaya çıktı. %1 lik bir miktarın bile ciddi alerjik reaksiyonlara neden olduğu bilinen formaldehit, aynı zamanda çok şiddetli bir kanserojen madde ve toksin olarak biliniyor. Üretici firma her ne kadar formaldehit kullandığını inkar etse de olay ABD de basına yansıdı ve geniş yankı buldu.

canım ben ankarada oturuyorum..ama yaptırmadım,yaparsam de kendim yaparım..kılıçbalığı arkadaşımızın bu bölümde ayrıntılı tarifi var zaten..ben kuaförlere pek güvenmiyorum da..

sakın öyle bişey yapma çok tehlikeliymiş amerikada evde yapmaya çalışıp bayılan kadınlar olmuş

bız yaptık evde aramızda hiç bayılan olmadı çunku tum ayrıntılara dıkkat ederek yaptık... kuaförlere taş çıkardık desem yeridir

arkadaşlar;
ben ankara da oturuyorum.
brezilya fönünü 2 defa yaptırdım. yani ben çok memnun kaldım. çünkü benim saçlarım bonus gibi, çok kalın telli kıvırcık ve kabarık.
2.ciyi 1 hafta önce yaptırdım. ortalama 4 ay kullanabiliyorum. kendim yapmayı hiç düşünmedim çünkü zaten uygun fiyata yapıyorlar yorulmaya değmez dedim.
bende de yapım aşamasında göz yanması oluyor. formaldehit in ne denli zararlı olduğunuda duydum ama saç boyası vs. herşeyde bir mıktar kanserojen madde var bence. ama bı sekılde muhattap oluyoruz bu maddelerle.
ben ankara da balgatta de paris kuaförde yaptırıyorum. bır fırsat kampanyasından almıstım. tereddutle gıttım ama cok memnunum. saclarım herdaım duz ve bakımlı.
75 tl ye yapıyorlar, ole 400 lıra lar falan eskıde kaldı, artık mıllet evınde yapıyor sonuc olarak neden 400 lıra versın kı.
bılgılerınıze :)

arkadaşlar;
ben ankara da oturuyorum.
brezilya fönünü 2 defa yaptırdım. yani ben çok memnun kaldım. çünkü benim saçlarım bonus gibi, çok kalın telli kıvırcık ve kabarık.
2.ciyi 1 hafta önce yaptırdım. ortalama 4 ay kullanabiliyorum. kendim yapmayı hiç düşünmedim çünkü zaten uygun fiyata yapıyorlar yorulmaya değmez dedim.
bende de yapım aşamasında göz yanması oluyor. formaldehit in ne denli zararlı olduğunuda duydum ama saç boyası vs. herşeyde bir mıktar kanserojen madde var bence. ama bı sekılde muhattap oluyoruz bu maddelerle.
ben ankara da balgatta de paris kuaförde yaptırıyorum. bır fırsat kampanyasından almıstım. tereddutle gıttım ama cok memnunum. saclarım herdaım duz ve bakımlı.
75 tl ye yapıyorlar, ole 400 lıra lar falan eskıde kaldı, artık mıllet evınde yapıyor sonuc olarak neden 400 lıra versın kı.
bılgılerınıze :)
merhabalar..
ankarada nerede yaptırdınız? ben de brezilya fönü yaptırmayı düşünüyorum biraz bilgi verebilir misiniz?

valla şimdi aradım kuaförü. balgatta ceyhun atıf kansudaymış ben de brezilya fönü yaptırmak istiyordum. sacımın uzunlugunu sordu. en uzun sacım çenemde dedim:D100 tl ye bugun yaptırıcam randevumu aldım. kullanısını yaptırınca soylerim

bahçeli 6.caddede de guzel kuaföler var ben ilkini orda yaptrdım eliziydi ismi. sahibini sevmedım ama çalışanları gayet samimi işleride iyi. 100 tl verdım.

bahçeli 6.caddede de guzel kuaföler var ben ilkini orda yaptrdım eliziydi ismi. sahibini sevmedım ama çalışanları gayet samimi işleride iyi. 100 tl verdım.

nasıl memnun kaldın mı brezilya fönünden. dun yaptırdım bugun ikinci gunum. yarın yıkıcaklar sacımı. föne 100 tl verdim şampuanı ve serumuna daha fazla para verdim. mutlaka kullanmalısın dediler aldım ben de:) yarın gercek sonuc belli olcak umarım kullanıslı olur

bugun yıkadılar saçlarımı vee ipek gibi cook saglıklı duran dumduz saclarım oldu. 3 gun o sacıma surulen madde ile gezmekk zor oldu. sanki kafamda cok ağır madde varmış, pismişim gibi hissettim dogal olarak. ama şu anda cok mutluyum. sac boyamın rengi bile akmadı. bundan sonra organik boya kullanmam gerekiyormus. saçlarım yanmadı kesinlikle. hatta daha yumusak daha hacimli oldu ve daha sağlıklı duruyor cok sukur. hiçbirsey bilmeden gittim neyseki basıma kotu seyler gelmedi

arkadaşlar ben kılıçbalığımında onayıyla fda onaylı bu keratinden alıcam ama dneme kiti ve 1 ltlik şekildeymiş deneme kiti çok az benim için çünkü muhtemelen 2. uygulamayı yapmam gerekecek bu yüzden 1 litre almayı düşünüyorm ama fiyatı fazla geliyor almayı düşünen varsa bana özelden ulaşabilir

balgat ceyhun atıf kansu caddesinde de paris kuaforde yaptırdım kızlar. simdilik hersey yolunda . cok rahatladım föne gitmemek zaman kaybetmemek güzelmiş

balgat ceyhun atıf kansu caddesinde de paris kuaforde yaptırdım kızlar. simdilik hersey yolunda . cok rahatladım föne gitmemek zaman kaybetmemek güzelmiş

Gecen gün aradım davines markasını kullaniyorlarmis. İcerigini bilmiyorum açıkcası. Saclarım omuzlarımda 150 tl fiyat verdi. Sana kaça yapıldı. Sakıncası yoksa söyler mısın. Birde benim sacım ince telli kıvırcık. Acaba tek seferde dümdüz olurmuki!!!

Keratin bakimini yap derim, yapan arkadaslar cok memnun, ExoKeratin markasına bakabilirsin mesela, üstelik evde kendin yapabiliyorsun kuaföre gitmene gerek yok =)
bende yapmayi düsünüyorum sahsen cünki benim saclarimda mahvoldu... kıvırcık saçlar için birebir.. üstelik çokda hesaplı ;)

Back
X