Saç Bakım Ürünleri Brezilya fönü ankara

ben brezilya fönünü evde yapmaya kalkıştım ama kokusundan zehirleniyordum resmen.. baktım olacak gibi değil boncuk kaynakta kullanıyorum kaynak yaptırdığım kuaföre gittim brezilyaya fönünü orda yaptırdım hep çok kullanışlı hemde her gün fön için kuaföre gitmekten kurtulduk yıka çık dümdüz vallahi çok rahat ettim gitmek isteyen olursa bahçelievleer 3. cadde emre polat kuaför

valla şimdi aradım kuaförü. balgatta ceyhun atıf kansudaymış ben de brezilya fönü yaptırmak istiyordum. sacımın uzunlugunu sordu. en uzun sacım çenemde dedim:D100 tl ye bugun yaptırıcam randevumu aldım. kullanısını yaptırınca soylerim

bende orda bi kuaföre yaptırmayı düşünüyorm şimdi indirimini gördümde nasıl memnun kaldınmı?

bende orda bi kuaföre yaptırmayı düşünüyorm şimdi indirimini gördümde nasıl memnun kaldınmı?

Bende Emre Polat kuaförde yaptırdım 250 tl verdim çok güzelde yaptı birde sac kurutma makinesi aldım şu kuaförlerin kullandıklarından çünkü digerleri benim sacımı tam kurutmuyor

ne cok emre polatci var burda! roflede adam on numara ama boncuk sac olayinda biraz hileye dusuyor gibime geldi acikcasi..bende gecen yaz brezilya fonu yaptirdim ona 250 tl e ama bana ikinci islem falan uygulamadi,memnun kaldim mi iyi bisey mi yaptim anlamadim inanin :)

biraz geç kaldım sanırım. ben kuaforden memnun kaldım açıkcası ama brezilya fönü saç derimde sürekli kepeklenme gibi birsey yaptı ve o beni rahatsız etti. ama yuzume uygun saç modelim sürekli fön gerektirdiği için doğumdan ve emzirmeden sonra yine brezilya fönü düşünyorum bahsettiğim eksisine rağmen
ne cok emre polatci var burda! roflede adam on numara ama boncuk sac olayinda biraz hileye dusuyor gibime geldi acikcasi..bende gecen yaz brezilya fonu yaptirdim ona 250 tl e ama bana ikinci islem falan uygulamadi,memnun kaldim mi iyi bisey mi yaptim anlamadim inanin :)

bana 250 lira çok fazla geldi brezilya fönü için açıkçası. yaptıkları şey cok da matah birsey değil. senin saç derinde kepeklenme gibi birsey oluştu mu acaba?

slm,
bende brezilya fönünü araştırıyordum az önce okuduğum bir yazıda içerisinde alerji yapan bir madde olduğunu okudum.bende çok istiyorum ama şimdi kararsız kaldım.yazıyı aynen aktarıyorum.

ABD nin OREGON üniversitesinde yapılan araştırmada özellikle saç düzleştirmek için kalıcı fön iddiasıyla ortaya çıkan brezilya fönü adlı ürünü 30 dakika boyunca kullanan kuaförlerde ve güzellik salonlarında gerek kuaförlerde gerekse müşterilerde görülen burun kanaması, göz yanması gibi şikayetler üzerine yapılan laboratuar araştırmasına % 4.85 -% 10 arasında formaldehid maddesi kullanıldığı ortaya çıktı. %1 lik bir miktarın bile ciddi alerjik reaksiyonlara neden olduğu bilinen formaldehit, aynı zamanda çok şiddetli bir kanserojen madde ve toksin olarak biliniyor. Üretici firma her ne kadar formaldehit kullandığını inkar etse de olay ABD de basına yansıdı ve geniş yankı buldu.

wazgeçtim ozaman:44:

kızlaaaar bana brezilya fönüyle ilgili bilgi verebilrmisnz saçları çok yakar die bilinen yanlılmı yardıcı olun

Eski tarihli bir gönderi ama araştırma yapan kişiler bunları okuyor diye yazayım dedim. Brezilya fönü saçı yakmaz. Şayet uygulamayı bilmeyen biri ise maşa aşamasında saçı yakarsa yanar. Yani sürülen maddeden değil maşadan yanabilir saçınız.

brezilya fönü yaptırmayı düşünüyorum fakat bununla ilgili çok şey yazılıp çiziliyor, tavsiye edeceğiniz marka varmı?

Balgatta ki paris kuaför hala duruyormudur bende yaptirmak istiyorum nasil yapiliyor iyi oldumu hala giden varmi

Back
X