siyahkedi chukunun yerine cevap vereyim,okumuşken cevap vermeden duramadım.bende izmirde olduğum için ve aynı kuaföreden randevu aldığım için bana özel mesajla tüm ayrıntılarını yazmıştı sağolsun.genel olarak memnunmuş.burada kılıçbalığı diye bir arkadaş var çok tecrübeli ve başarılı bu konuda,deneyimlerini de paylaşıyor.ben onun aldığı şampuanı almayı düşündüm ama tek bir mağazada satıldığı bilgisi vardı burda.ben aynı şampuanı aynı fiuaya tekin acarlarda buldum.netten de alabilirsin,ücretsiz kargo diyor üstelik.chuku da tekinacardan almış live clean şampuan + live clean saç kremi almış.chcu sanırım artık yıkamıştır saçını nasıl oldu acaba.inşallah istediği gibi olmuştur.çünkü burada arkadaşların yazdıklarına göre yapıldığı zamanki değil,yıkandıktan sonraki hali önemli.Nisanda ben de aynı kuaförede yaptırıcam nasip olursa,bakalım inşallah güzel olur
SAPHIRA, cevapladığın için çok teşekkür ederim kuaförden bir an için teredütte kaldım o zaman bende kuponumu alayım bir an evvel sizlerin arasına katılayım... sen işlemini ne gün yaptırıyorsun? sonucundan ve işlemlerden bilgi vermeyi unutma :)