- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
Gittim kizlar gitmezmiyim 2. Kez yapti ama ayni degisen bisey olmadi maalesef....
Mart ayinda yaptirdim 4 gunluk bekleme suresinde yuzumu bile yikamadim dersem yeridir nemlenmesin sac diye. Ama ilk yikamayi kendim yaptim kuafor oyle demisti baktim ayni tekrar yapti yine ayni ozel sampuan sac kremi falan herseye uydum kisaca. Bu da benim sanssizligimdan heralde![]()
Şanssızlık ürünün kötü çıkması canım demek ki bu marka brezilya fönü yapılmayacak...
Canım, dalgalı veya kıvırcık saçları sadece kontrol altına almakla kalmaz pırasa gibi dümdüz yapar fakat hep söylediğim gibi kıvırcık veya dalgalı saçlar için bu uygulamanın 2 veya duruma göre 3 kere uygulanması lazım...Kuaförler size bunu neden açık açık söylemiyor anlamıyorum.Şu an memnunsun ama fönün ne yazık ki 4-6 ay dayanmayacak 2. aydan itibaren başlayacak kıvrılmaya mesela...Ayrıca defne sabunu olmaz, sabun olmaz başlı başına...Kostik soda yani sodyum hidroklorür bu işlemin düşmanı...Nude'dan memnun kalacaksın :)ben de 1 ay önce fenerbahçede bi kuaförde yaptırdım şehir fırsatından almıstım,saclarım cok kabarık ve dalgalı normalde,yaptırdım 3 gun yıkamadım ve ucuncu gunun sonunda saclarımı yıkadım kuruttum sonuc cok hosuma gıttı:76:sadece kaküllerımi kuruttuktan sonra düzeltiyorum o kadar
memnunum ben iyi ki yaptırmısım buyuk yukten kurtuldum hergun hem zamanım gıdıyodu hem emeğim
yalnız cok ıyı kurutmak gerekıyo yoksa kabarıyo
kuaförüm brezilya fönü sacları pırasa gıbı dumduz yapmaz sadece kontrol altına alır dedı,yanı normal de cektırdığımız fönlü saclarımız gıbı olmuyo,ama benım ıcın bu bıle buyuk bıseyy neyse yıne de ben cok memmnum tavsıye ederım yalnız sampuanımdan memnun değilim hıc köpürmüyo ve temeızlemıyo
defne sabunu aldım onunla yıkıyorum doal ve ıcınde tuz yok dıye ama o da kurutuyo gratısten dun nude dıye bı sampuan aldım ıcınd e sls yokmus bı de onu denıycem