Saç Bakım Ürünleri brezilya fönü için yardım!!

ddeerryyaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2008
74
0
86
35
Ankara
kızlar ben brezilya fönü yapmayı düşünüyorum saçlarım kolay şekil alır ve dalgalı. ama 2 yıl önce hint kınası yakmıştım bir zararı olur mu bilmiyorum bana önerebileceğiniz bir marka var mı yardım edin lütfen

Saçın kolay şekil alıyo ve dalgalıysa bence hiç bulaşma brezilya fönüne falan. Çok güzel oluyo öyle saçlar. Boşuna masraf yapma. Düz saçtan daha iyidir, hacimli ve çekici görünür

ya canım haklısın tabi ama benim saçım bi garip ya kabarık hergün yıkamam gerekiyor taryınca çok felaket oluyo o yüzden kurtulmam gerekiyor anlıyacağın zaten ben kendim yapıca masraf açısından sorun olmaz

7-8 ay önce iyi bir yere yaptırmıstım ve ilk gün bile hiç memnun kalmamıstım. Zahmeti çok. saçı dustan sonra tamemen kurutmak zorundasın ki yazın bu işkence çekilmez. Ayrıca kurutsan bile TİFTİK TİFTİK oluyor !!! O yuzden dustan sonra düzleştirici yapmak zorunda kalıyorsunuz. EEE ne anladım ben bu işten ! Duşta sülfatsız şampuan kullanmak zorundasın ki bu şampuanlar çok pahalı !!!!

EN ÖNEMLİSİ DE BENİM HAYATIM BOYUNCA DÖKÜLMEYEN SAÇLARIM 7-8 AYDIR KESİNTİSİZ ŞEKİLDE DÖKÜLÜYOR. ESKİDEN NE DUSTA NE DE TARARKEN SACIMDAN BİR TEK TEL BİLE DÜŞMEZDİ. ŞİMDİ SANKİ KEMOTERAPİ GÖRÜYORMUSUM GİBİ O GÜNDEN BERİ SACIM COK FAZLA DÖKULUYOR.

KESINLIKLE TUZAK TAVSIYE ETMIYORUM KIMSEYE. BURADA OLUMLU YORUM YAPANLARIN BİR KISMI BU İŞİ YAPAN KUAFÖRLER OLABILIR. YADA BU İŞİN ZAHMETLERİNE VE MADDI BOYUTUNA KATLANMAYA RAZI OLACAK KADAR DÜZ SAC SEVENLER ANCAK OLUMLU YORUM YAPAR. ONUN DISINDA COK BOŞ BİR İŞ.

Benimde bi kaç aya düğünüm var evlendikten sonra hem saçlarımı kestirir hemde brezilya fönü yaptırırm diyordum. Hayallerim suya düştü.
Memnun olmayan arkadaşlar acaba kötü bi yere mi yaptırdılar. Kimileri de çok memnunuz diyolar.

Kullandığınız ürüne bağlı arkadaşlar... Bazı ürünler gerçekten de hiç bir işe yaramıyor ve
Brezilya fönü yapılırken 3 gün 230 derece maşa ile saç üzerinden geçmek saçı büyük ölçüde yıpratıyor...
Ben iki kez kuaförde yaptırdım bu fönü, bir kez de evde kendim uyguladım...
İyi bir ürün ve usta bir elde yapılırsa ne dökülme sorunu ne de başarısızlık olmaz...
Bence bu fönün tek kötü yanı saç rengi bir hatta bir kaç tok açması...
Çünkü benim saçlarım 10 yıldır röfleliydi ve artık koyulaştırmak istiyordum ve saçımı 3 tok koyuya boyattım fönden önce..
Ama brezilya fönünden sonra saçlarım eski röfleli haline geri döndü...

Brezilya Fönü çok çok güzel birşey,ama usta ellerde ve bilinçli bir şekilde yapılırsa
bu işi beceremeyen kişilere denk geliyorsunuz saçlarınız yıpranıyor yada siz çok kaliteli ürün
kullanıldı zannediyorsunuz ama kullanılmıyor ondan sonra gelip burda brezilya keratini hiç güzel değil
kimse yaptırmasın falan diyorsunuz..
Ben keratini kendim aldım ve evde kendim yaptım tabi biri yardımcı oldu saçlarım normalde cok elektrikli kabarık sert ve sekil alması zor saçlardır saçımda acıcı var üzerine platin sarı boya düşünün yanii uçlarım lastik gibi sünüyordu
anlayacagınız baya yıpranma vardı
ama keratin uygulamamdan sonra saçlarımı yıkıyorum özel şampuanıyla saçlarım kuruyunca kabarma elektriklenme falan olmuyor jilet gibi dümdüzde değil ama hani fön çkersiniz 2.günü hafif dalgalanma olur o sekilde suan saçlarım
ben kendim evde yaptıgım halde cok memnun kaldım ki tekrardan zamanı gelince yapmaya devam edeceğimm
ilk yıkandıgında sert gibi geliyor ama kuruyunca yumusacık oluyor saçlarımm

Kılıçbalığı arkadas sağolsun evde nasıl yapacağımıza dair konu açmış bende ondan faydalandım
ama hala açıkladıgı konuları soranlar var ve yanlıs uygulama sonucu brezilya fönüne laf söyleyenler..

YANİ SONUC OLARAK BREZİLYA KERATİN ÇOK GÜZEL BİRŞEY KULLANDIGINIZ MARKAYA VE YAPAN KİŞİYE BAĞLI..

3ün boyunca 230 derecede yapmıyorsun canım zaten ilk günü yapıyorsun sadece saçların cok yıpranmıssı
diğer günler 210 la falan yapabilirmişsin..

3ün boyunca 230 derecede yapmıyorsun canım zaten ilk günü yapıyorsun sadece saçların cok yıpranmıssı
diğer günler 210 la falan yapabilirmişsin..

Tabiki işlem görmüş, aşırı yıpranmış saçlarda 180- 200 arası yazıyor keratinlerin üzerinde...
Benim saçıma da uygulandı bu şekilde ve ne kendim de böyle yaptım...
Şu fönden tek şikayetim zaten röfleli olan saçımın rengini iyi açması....

Benm saçLarım sarı oldugu için bişi farketmedi bende

canım sağol içimi rahatlattın ben saçıma 2 yıl önce hint kınası yakmıştım saçlarım zaten simsiyah ama bakım yapıyo falan diye duydum ve kına yakmıştım bir sorun olur mu acaba bende evde kendim yapmayı düşünüyorum

canım birde sen hangi markayı kullandın özelden msj atcaktım ama olmadı

canım benm saçlarım kıvırcık dalgalı arası 1 kkere kuaförde 2 kez evde kendm yaptm. öyle tiftik filan olmadı , gayett gzel oldu ama öyle 5-6 ay filan idare etmyo :) kurutma konusuna gelnce kurutmazsan saçların düz olmaz dalgalı olur ama kabrmadan gğzel bi dalgası olur . öyle 230 dereceye gerk yok ben kendi saçımı 190-200 derecede yaptım ilk önce sonraki 3 gün 110 derecede yaptım o da sabah kalktğmda ce gece yatrken zaten üstünden geçmek yetrli ouyor :)

canımmmm çoook teşekkür ederim allah razı olsun bende eylülde yapacağım inşallah koku falan kalıyo mu saçta
En iyisi global keratin ...Bana 1.sinde Hawaii keratin , 2.sinde Global Keratin kullanıldı...

En son evde ben kendim yaptım Fix Nano Keratin Plus ile....

Bu üçü arasında en iyisi hangisi derseniz Global Keratin derim..Hawaii de iyi ama Global daha iyi.

Fix nano keratinden hiç memnun kalmadım. Saçta acayip bir koku bırakıyor ve saçını boyayana kadar geçmiyor o koku...Düzleştirmede de etkili değil.
Ayrıca şampuanının içerisinde Sodyum Sülfat da var. Yetkili kişiyi arayıp sorduğumda evet var ama bu fönü bozan Sondyum Sülfat filan değil diye bişeyler söyledi.

Eylül'de 4. sefer yapmayı düşünüyorum.Bu kez de Style Keratini deneyeceğim. Bakalım ne olacak.

Son düzenleme:
ya ben bu konuda hiç bişey bilmiyorum seni de yoruyorum kusura bakma canım global yada style keratini nerden temin edebilirim birde sen hangi şampuanı kullandın fönden sonra

ya ben bu konuda hiç bişey bilmiyorum seni de yoruyorum kusura bakma canım global yada style keratini nerden temin edebilirim birde sen hangi şampuanı kullandın fönden sonra

Global keratini satın alacağın bir siteler var ama onlar direkt kuaföre satış yapıyorlar ve 1000 ml şeklinde satıyorlar.

Ben de satın alayım diye uğraştım ama olmadı. Öyle 100ml 250 ml olanları yok direkt 1000ml ve 600-700 tl civarı..

Bana da zaten bu ürün kuaförde uygulandı...

Style ise birkaç sitede satılıyor. Link vermek yasak sanırım bu konuda...

Şampuan olarak Organix, Down Under Naturals Nude kullandım... Bir de Doa 'yı deneyeceğim..

Brezilya fönünden sonra kulllanılan şampuanlar diye bir sayfa var..Orası yardımcı olur sanırım.

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...anilmasi-uygun-olan-sampuan-sac-kremleri.html

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…