- Konu Sahibi ddeerryyaa
-
Kullandığınız ürüne bağlı arkadaşlar... Bazı ürünler gerçekten de hiç bir işe yaramıyor ve
Brezilya fönü yapılırken 3 gün 230 derece maşa ile saç üzerinden geçmek saçı büyük ölçüde yıpratıyor...
Ben iki kez kuaförde yaptırdım bu fönü, bir kez de evde kendim uyguladım...
İyi bir ürün ve usta bir elde yapılırsa ne dökülme sorunu ne de başarısızlık olmaz...
Bence bu fönün tek kötü yanı saç rengi bir hatta bir kaç tok açması...
Çünkü benim saçlarım 10 yıldır röfleliydi ve artık koyulaştırmak istiyordum ve saçımı 3 tok koyuya boyattım fönden önce..
Ama brezilya fönünden sonra saçlarım eski röfleli haline geri döndü...
3ün boyunca 230 derecede yapmıyorsun canım zaten ilk günü yapıyorsun sadece saçların cok yıpranmıssı
diğer günler 210 la falan yapabilirmişsin..
Tabiki işlem görmüş, aşırı yıpranmış saçlarda 180- 200 arası yazıyor keratinlerin üzerinde...
Benim saçıma da uygulandı bu şekilde ve ne kendim de böyle yaptım...
Şu fönden tek şikayetim zaten röfleli olan saçımın rengini iyi açması....
Kullandığınız ürüne bağlı arkadaşlar... Bazı ürünler gerçekten de hiç bir işe yaramıyor ve
Brezilya fönü yapılırken 3 gün 230 derece maşa ile saç üzerinden geçmek saçı büyük ölçüde yıpratıyor...
İyi bir ürün ve usta bir elde yapılırsa ne dökülme sorunu ne de başarısızlık olmaz...
Çünkü benim saçlarım 10 yıldır röfleliydi ve artık koyulaştırmak istiyordum ve saçımı 3 tok koyuya boyattım fönden önce..
canım birde sen hangi markayı kullandın özelden msj atcaktım ama olmadıKullandığınız ürüne bağlı arkadaşlar... Bazı ürünler gerçekten de hiç bir işe yaramıyor ve
Derya'cım kınalı saçta bir sorun olacağını sanmıyorum...
Özeline de mesaj attım...
En iyisi global keratin ...Bana 1.sinde Hawaii keratin , 2.sinde Global Keratin kullanıldı...canımmmm çoook teşekkür ederim allah razı olsun bende eylülde yapacağım inşallah koku falan kalıyo mu saçta
ya ben bu konuda hiç bişey bilmiyorum seni de yoruyorum kusura bakma canım global yada style keratini nerden temin edebilirim birde sen hangi şampuanı kullandın fönden sonra
En iyisi global keratin ...Bana 1.sinde Hawaii keratin , 2.sinde Global Keratin kullanıldı...
En son evde ben kendim yaptım Fix Nano Keratin Plus ile....
Bu üçü arasında en iyisi hangisi derseniz Global Keratin derim..Hawaii de iyi ama Global daha iyi.
Fix nano keratinden hiç memnun kalmadım. Saçta acayip bir koku bırakıyor ve saçını boyayana kadar geçmiyor o koku...Düzleştirmede de etkili değil.
Ayrıca şampuanının içerisinde Sodyum Sülfat da var. Yetkili kişiyi arayıp sorduğumda evet var ama bu fönü bozan Sondyum Sülfat filan değil diye bişeyler söyledi.
Eylül'de 4. sefer yapmayı düşünüyorum.Bu kez de Style Keratini deneyeceğim. Bakalım ne olacak.
ya ben bu konuda hiç bişey bilmiyorum seni de yoruyorum kusura bakma canım global yada style keratini nerden temin edebilirim birde sen hangi şampuanı kullandın fönden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?