- Konu Sahibi ddeerryyaa
-
kızlar ben yarın brazilya fönü yaptırıyorum izmirde
çook araştırdım şehir fırsatından aldım saçlarım çok yıprandı açma işlemlerinden sonra( bu fönden çok memnun kalan olmuş bide karşıyakadan yaptırcam orası biraz daha iyi olmak zorunda umarımm yarın iyi sonuç alırımmm
sen hangi marka kullandın canımbrezilya fönü harika bir şey. kılıçbalığı sayesinde evde kendi başıma yaptım 5 ay kullandım, eskiden saçlarım şekilsiz gür kabaydı şimdi her daim fönlü. tekrar kendim yapacağım
ah bilsem kılıç balığı sölemiyor. benim de bitti aynı markayı almak istyorum ama bilmiyorum
sen hangi marka kullandın canım
nerde hangi kuaförde yaptırdın bide karşıyaka demişsinn kimde yaptırdın söyle lutfen kaçliraya mal oldu bende karşıyakada oturuyorum hemen koşar giderimben dün yaptırdım kızlar izmirde
nerde hangi kuaförde yaptırdın bide karşıyaka demişsinn kimde yaptırdın söyle lutfen kaçliraya mal oldu bende karşıyakada oturuyorum hemen koşar giderim
lorealin kretaini ile yaptırdım ve 3 gün yıkamama şartı yok. kuaförden çıkmadan yıkandı. hadi kurut dedi kuaförüm. şaşkınlıktan ne dediğimi hatırlamıyorum ayrıca sülfatsız şampuan şartıda yok. istediğim şampuanla yıkayabiliyorum. ürün kaliteli tavsiye ediyorum. evde yapmak yada indirimlerden yararlanmak isteyen arkadaşlara bu konuyu çok araştıran biri olarak dikkatli olun diyorum. her ürüne güvenmeyin.
evet çok memnunum. saçlarım hiç bu kadar rahat şekil almamıştı.
loreal keratin uygulamasında. işlem diğer ürünler gibi uygulanıyor. tek farkı. 3 gün işkencesi yok.:)
işlem sonucunda hemen yıkanıyor. 1 haftadır kullanıyorum. birde çok yıpranmıştı saçlarım artık kökünden kestirmeyi düşünüyordum. kurtuldum resmen. mucize oldu.
senin saçların nasıl bilmiyorum ama. benimkisi gerçekten çok ama çok kötüydü. yıllarca röfleden yanmış nemini kaybetmiş kıvırcığı artık keçeleşmiş bir saçım vardı. eşim kestirmemi hiç istemiyordu.
ama çok memnunum. diğer keratinlerde sulfatsız şampuan kullanma şartı var. lorealin keratin uygulamasında yok. krem bile kullanmıyorum artık. önceden avuç avuç saç kremiyle zor açıyordum saçımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?