Saç Bakım Ürünleri brezilya fönü için yardım!!

çook araştırdım şehir fırsatından aldım saçlarım çok yıprandı açma işlemlerinden sonra( bu fönden çok memnun kalan olmuş bide karşıyakadan yaptırcam orası biraz daha iyi olmak zorunda umarımm yarın iyi sonuç alırımmm

brezilya fönü harika bir şey. kılıçbalığı sayesinde evde kendi başıma yaptım 5 ay kullandım, eskiden saçlarım şekilsiz gür kabaydı şimdi her daim fönlü. tekrar kendim yapacağım

İnş istediğin gibi olur canım....

ah bilsem kılıç balığı sölemiyor. benim de bitti aynı markayı almak istyorum ama bilmiyorum

sen hangi marka kullandın canım

Kizlar ben cok aramistim hangi marka diye kimseye ulasamamstm sordgm sorulara cevap bile verilmemsti ama aradm buldm hangi marka oldugunu .) Snra aldm yaptm .) Style marka kullanmislar bende onu kulandm gayeett memnun kaldim . Internette bir siteden almisgim 1000 ml ni 245 tlye. 225 ml de vardi yanls hatrlamyorsam . artik bi cok urunumu de o siteden aliyorim .).

bende pazar günü yaptırdım harika bir sonuç. yıkıyorum kurutuyorum. yanmış keçeleşmiş saçlarımdan eser yok. tavsiye ediyorum.

lorealin kretaini ile yaptırdım ve 3 gün yıkamama şartı yok. kuaförden çıkmadan yıkandı. hadi kurut dedi kuaförüm. şaşkınlıktan ne dediğimi hatırlamıyorum ayrıca sülfatsız şampuan şartıda yok. istediğim şampuanla yıkayabiliyorum. ürün kaliteli tavsiye ediyorum. evde yapmak yada indirimlerden yararlanmak isteyen arkadaşlara bu konuyu çok araştıran biri olarak dikkatli olun diyorum. her ürüne güvenmeyin.

canım lorealin keratinini ilk defa duyuyorum nasıl peki memmun musun ?

evet çok memnunum. saçlarım hiç bu kadar rahat şekil almamıştı.
loreal keratin uygulamasında. işlem diğer ürünler gibi uygulanıyor. tek farkı. 3 gün işkencesi yok.:)
işlem sonucunda hemen yıkanıyor. 1 haftadır kullanıyorum. birde çok yıpranmıştı saçlarım artık kökünden kestirmeyi düşünüyordum. kurtuldum resmen. mucize oldu.
senin saçların nasıl bilmiyorum ama. benimkisi gerçekten çok ama çok kötüydü. yıllarca röfleden yanmış nemini kaybetmiş kıvırcığı artık keçeleşmiş bir saçım vardı. eşim kestirmemi hiç istemiyordu.
ama çok memnunum. diğer keratinlerde sulfatsız şampuan kullanma şartı var. lorealin keratin uygulamasında yok. krem bile kullanmıyorum artık. önceden avuç avuç saç kremiyle zor açıyordum saçımı.

benim saçlar berbat kuaför moralimi çok bozdu uçları çok incelmiş dedi 10 cm kesilmesi gerek falan.. peki kendin mi yaptın canım

benimde aynı şekildeydi. birde saçlarım uzun. ve uzaması durmuştu artık nemsizlikten. hayır kendim yapmadım. cesaret edemedim çünkü çok yıpranmış evde düzleştiremem diye düşündüm. iyikide kendim yapmamışım. çünkü titanyum maşa kullanılıyor. keratini diğer evde bizlerin kullandığı maşalar saça yediremiyormuş. kuaförde yaptırdım. ve hiç tanımadığım daha önce gitmediğim bir kuaför (cesarete bak dediğini duyar gibiyim :) ) 350-400 TL gibi yaparım dedi. ama ben pazarlık yaptım 300 TL ye hallettim. Uygulatmayı düşünüyorsan saçlarını kestirme derim. sonraki haline bayılacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…