Brezilya fönüne bir zararı olmaz sanırım..teşekkür ederim :)
Zeytinyağı zaten nemlendirmiştir, sirke de kepek için birebirdir aynen devam et canım, şifa olsun.Duştan 4 saat önce saç diplerime zeytin yağı sürdüm duşta da dediğiniz şeyi uyguladım şuan bi fark var gibi,teşekkürler :)
Saç dökülmesinede yararı olur mu acaba ?
urban care tea tree oil şampuan brezilya fönüne uygunmudur bir bilginiz var mı ?
İçeriğini yazarsan bakabilirim.
aqua, sodium laureth sufate, cocamidopropyl bataine, sodium chloride, glycol distearate, cocamide MEA, lauryl glucoside, climbazole, polyquaternium 7, strene/acrylates copolymer, alternifolia leaf oil, PEG/PPG-120/10 trimethylolpropane trioleate, laureth-2, benzyl alcohol, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, guar hydroxypropyltrimonium chloride, hydrolyzed corn protein, hydrolyzed soy protein, hydrolyzed wheat protein, citric acid,tetrasodium EDTA, sodium cocoamphopropionate, laurdimonium hydroxypropyl hydrolyzed wheat protein, hydroxyethyl cetyldimonium phosphate, polyquaternium-16, CI 19140, CI 17200
Kullanamazsın uygun değil.
Sodium Chlorid
Hayır canım maalesef o da uygun değil içerikte SLS varAyrıca birde evde Konazol diye bir şampuan buldum kepek için. Bileşiminde yalnızca Ketokonazol 20. mg yazıyor.bu olabilir mi ?
Ben bundan 8 ay evvel internetten satın alarak evde keratin fönü uygulaması yaptım kokusu acı bogaz yakan felket bişeydi ve benımde kepek sorunum oldu. kısa sure sonra saclarımı acıcı ıle acınca kepek ve keratın ektısı kayboldu. e bu hafta gittim kuaforde keratın yuklemesı yaptırdım kuaforun surdugu keratınde ne bıkoku ne de yakma oldu kepek de olmadı. zannediyorum kı keratinin kalitesi ıle ılgılı o kepek mevzusu. ayrıca eger sacların boyalıysa ve kullandıgın samouan sülfatsız şampuan sa hıc kullanma saclarını kısa sure sonra kestırmek zorunda kalırsın benım deneyımlerım bunlar.
nesil farkı derken ben keratini yıllar once denmedım tek basıma kuaforde yaptırdıgım uygulma ıle arasında kısa bı zaman farklı var. bence kalıte farkı var. sülfatsız şampuan da saçlarımı keçe gibi yaptı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?