Saç Kesim Şekilleri Brezilya fönü

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

kılıcbaligi sen hangi ürünle yaptın parıl parıl parlıyo saçların ben bakıyorum da youtube dan fln işlem sonrası hep sönük saçlar. bu kadar parlak değil. ben kendim yapamam işten anlayan biri de yok. bi sürü kuaförle görüştüm ama kendim ürünümü alıp kuaföre onu uygulatıcam. okuyorum da bazıları kuaför uygulamalarından memnun değil kampanya yapıcaz diye az ürün kullanıyolrmış, ucuz kalitesiz ürün alıyolarmış maliyeti düşürmek için. şöyle iyi bir ürün olsun istiyorum senin bu konuda bilgine güveniyorum. yardımcı olabilir misin? teşekkürler

ürün konusunda baya hassasmışsın daha doğrusu bu konuda sorun yaşamıssın galba ben de şimdi forumda konuyu inceleyince gördüm ya

imdaaat biri bana yardım etsin nerden alırım ben bu ürünü

ben önce keratin krystaline diye bi ürün sipariş ettim arkadaşlar. ürünü kendim alıp kuaförüme uygultacaktım. bana tek kullanımlık kit diye 70 TL ye eşantiyon gibi ürün sattılar. ben de iade edip paramı aldım. neyse şu balgattaki DE PARIS KUAFÖRE gittim. 75 tl kampanyasını görmüştüm nette. hangi ürünü kullanıyosunuz dedim nano fix ve divines gibi 2 marka söyledi. ama folmaldehit olmasın dersen alfapars var onu da 150 ye yaparım dedi. ama ben hangi ürünü kullanacağını bilemeyeceğimden sonuçta karışımı içerde hazırlayıp getiriyolar farklı davranırsan da ona göre tepkiyle karşılaşırsın malesef, herneyse divinesla yap dedim çünkü yorumları okudum güzel olmuş diye. karışımı hazırladı geldi saçıma sürdü. 20 dk kdr bekledi, fön çeker gibi kuruttu, düzleştiriciyle üstünden geçti. ertesi gün kuaförüne git düzleştiriciyle üstünden geçsin dedi. gittim. 3 gün bekle dedi bekledim.

bu işleme 75 tl brezilya fönü için 60 tl de şampuanı ve bakım kremi için aldı.

SAÇLARIMI YIKADIĞIMDA SAÇLARIM YİNE AYNIYDI ARKADAŞIM! dalgalıydı gene dalgalı. yıpranmıştı DAHA DA YIPRANDI. inceldi resmen saçlarım tüy gibi kaldı. yani o kadar parayı çöpe attım arkadaşlar. bu kuaförler kampanya yapacaz diye ne idüğü belirsiz ürünler kullanıyolar. ne bir parlaklık, ne bir canlanma soldu gitti resmen ya saç. ayrıca diplere uygulamaması gerekirken diplere de sürüldü ki bu folmaldehit kanser yapan bi madde saçın ta dibine yedire yedire ne gerek var? 3 gün onunla beklediğimle kaldım buyrun..

AYRICA DİKKAT! bu kuaförlerden uyanık olanları kadın forumlarına fln girip kendi saçlarını yaptırmışlar gibi anlatıyolar bence benden söylemesi çünkü biliyolar hangi kuför hakkında nerde ne yorum yapılmış fln internete gir bk diyolar.

arkadaşlar dün bu yorumu yazdım bugün deparis kuaför beni aradı yorumu okumuş hakaret etti, rahatsızsın galiba falan dedi. hakkımı helal etmiyorum falan dedi. ya para veren benim ta yenimahalleden balgata güvenip de giden benim, saçları olmayan benim, kazıklanan hayal kırıklığına uğrayan benim üstüne hakarete uğrayan da ben oldum iyi mi? hiç helal etmiyorum bi iş yapıyosunuz bari hora geçirin bu işin maliyeti yüksekse de bunu yapmayın. insanları mutsuz etmeye hakkkınız yok. ayrıca ben size demedim mi bu kuaförler bu forumları takip ediyolar diye. görmüş aramış. güzel yorumları kendilerinin yapmadığı ne malum. ben de burdan okuyup gittim ta balgata... 5-6 tane kuaförü es geçtim güvendim, karşılığı bu mu olmalıydı yani? yazıklar olsun. bu saç fönsüz fln kullanılmaz arkadaşım, benim saçım da son derece yıpranmış altında pilatin sarısı üstünde de 6 numara kahve boya vardı. saçlarım normalde düz gibi ama bu yıpranmalardan dolayı dalgalanmıştı baya. arkadaşlar annem falan dalga geçiyo benle ne gittin oralara diye kazıklamışlar seni diye. fön demeye bin şahit ister. her forumda da yazıcam bunu. memnun kalsaydım tavsiye ediccektim sonuçta hiç bi sorun yaşamadık. personeli de güleryüzlü iyi insanlar son derece de güzel ağırladılar AMA SAÇ OLMADI yıkayınca brezilya fönü mönü yalan oldu. ben de paramı kendim kazanıyorum yazık değil mi??? yorum yazmadan gelseydin hallederdik diyor. evimin yanı değil ki 40 defa gideyim. böyle hani fön yaptırırsın yağmur çiseler falan bozulur saçın onun gibi oldu dalga dalga ve dediğim gibi yıpranmasında en ufak bi iyileşme olmadı üstüne bi de inceldi gibi böyle anlamadım ben bu işten ya daha ne söyleyim... benim tek istediğim saçlarımı fönsüz 6 ay fln fönlü gibi kullanabilmek ve en önemlisi de sağlığına kavuşturabilmekti o kdr pırıl pırıl ve düz fönsüz de kullanabileceğim bi saç istedim. brezilya fönü yaptırmamızın amacı bu değil mi??

mrb arkadaşlar. benim saçlarım çok kıvırcık. yıllardır denemediğim yöntem kalmadı, saçlarımın kökünden koptuğunu bile gördüm.
neyse birde brezilya fönünü deneyim dedim, baktım herkes değişik bişeyler sölüyor, evde kendi yapanda var. ama riske atmayım dedim, netten araştırdım, ilker yavrutürkte karar kıldım, aylarca para biriktirdim, gittim yaptırdım. üstüne üstlük kayseride yaşıyorum, sırf bunun için istanbula gittim, 400 tl para verdim. ilker bey dedi saçın kıvırcığının %50 sini açar, eleman dedi %80 ini açar.
neyse bugün yıkadım, ve sonuç hüsran. aynı saçlarım duruyor, olduğu gibi, hiç bir fark yok. yarın tel açıcam bakalım ne diyecekler. en iyi ihtimal tekrar gel yapalım diyecekler, hem gitmek sorun, hemde artık güvenim kalmadı.

Kızlar bir kaç şey sormak istiyorum. Benim saçlarım yanmıştı çok önceleri, toplayarak idare ettim ve bakımlar uyguladım fakat hiç düzelme olmadı. Islakken saç tellerim birbirine yapışıyor ve kurutmak saatlerce uğraşsam da mümkün olmuyor. Dümdüz saçlarım olduğu halde, yanmış kısımlar tiftik tiftik ve kıvırcık gibi. Saçlarımın kurutabildiğim kısımları, ıslak haline göre nispeten daha düzgün duruyor.Kestir uçlarından demeyin çünkü dip boyasında başka marka ile boyandığı için oldu yani kestirirsem 3e vurdurmam falan gerekecek yüzüme ve kiloma yakışmaz. Herneyse saçları böyle berbat durumda olup brezilya fönü yapan/yaptıran arkadaşlar sorularım size:

Brezilya fönünden sonra saçım yine bu kadar zor mu kuruyacak? İnanın saatler yetmiyor, canımdan bezdim.

Kurutmadan bırakırsam şimdiki gibi berbat mı görünecek yoksa düz olmasa da sağlıklı mı görünecek? Bazen kurutmaya vaktim olmayabilir.

Brezilya fönü egzema gibi sorunlara neden olur mu? Çoğu saç bakım ürünü bende egzema yapıyor.

Hangi marka iyidir? Burdan söylemek sorun yaratacaksa öm atarsanız çok sevinirim.

Her gün duş alan birisi için brezilya fönünün ömrü ne kadar olur? Denize girince çok mu çabuk bozulur?

Bir de Antalya'da brezilya fönü uygulayan iyi bir kuaför biliyor musunuz?

Çok soru sordum ama inanın artık bıktım şu saçlarımdan. Benim amacım bakım, düzlük önemli değil hatta dalgalı ve kıvırcık saçlara bayılırım.

Son düzenleme:
hanımlar geçen yaz yaptırmıştım, çok memnun kaldım. Bu sene de yaptırdım.
dilerseniz DM atın bende yönlendirebilirim sizi.

sevgiler,

uzun yıllardır çok kıvırcık saçlarımla hep perişan olmuştum.kabarık saçlarım beni hep mutsuz etti.glattı lorealin x tennsosunu falan hep denemiştim.sonuç alamamıştım.kadınlar kulübünde lucifer isimle bir kullanıcıdan global keratini öğrendim.kırıkkaleden kalkıp ankara çankayada tigi kuaförde global keratinle 250 liraya saçımı düzleştirdim.sonuç mükemmel ötesiydi.hep aynaya saçlarımın güzelliğine bakmak istiyordum. bakım ürünü kullanmadım.şampuan olarakta live clean kulllandım.ancak mutluluğum sadece 4 ay sürdü.maddi sebeplerden ikinci düzleştirmemi evde gitti gidiyordaan aldığım QOD keratinle kendim yaptım.olmadı.yeniden aynı yerde yaptıracağım.buraya yazmamın sebebi pes etmeyinkıvırcık kardeşlerim..doğru ürün iyi sonuç veriyor.

7-8 ay önce iyi bir yere yaptırmıstım ve ilk gün bile hiç memnun kalmamıstım. Zahmeti çok. saçı dustan sonra tamemen kurutmak zorundasın ki yazın bu işkence çekilmez. Ayrıca kurutsan bile TİFTİK TİFTİK oluyor !!! O yuzden dustan sonra düzleştirici yapmak zorunda kalıyorsunuz. EEE ne anladım ben bu işten ! Duşta sülfatsız şampuan kullanmak zorundasın ki bu şampuanlar çok pahalı !!!!

EN ÖNEMLİSİ DE BENİM HAYATIM BOYUNCA DÖKÜLMEYEN SAÇLARIM 7-8 AYDIR KESİNTİSİZ ŞEKİLDE DÖKÜLÜYOR. ESKİDEN NE DUSTA NE DE TARARKEN SACIMDAN BİR TEK TEL BİLE DÜŞMEZDİ. ŞİMDİ SANKİ KEMOTERAPİ GÖRÜYORMUSUM GİBİ O GÜNDEN BERİ SACIM COK FAZLA DÖKULUYOR.

KESINLIKLE TUZAK TAVSIYE ETMIYORUM KIMSEYE. BURADA OLUMLU YORUM YAPANLARIN BİR KISMI BU İŞİ YAPAN KUAFÖRLER OLABILIR. YADA BU İŞİN ZAHMETLERİNE VE MADDI BOYUTUNA KATLANMAYA RAZI OLACAK KADAR DÜZ SAC SEVENLER ANCAK OLUMLU YORUM YAPAR. ONUN DISINDA COK BOŞ BİR İŞ.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar. Sonunda cesaretimi toplayip brezilya fonu yaptirdim. Yaptirmadan once Mehmet Tatli kuaforden fiyat almistim. 400tl dediler. Ayrica bi de sampuanini sac keremini serumunu vs alirsan 600 e yakin bir fiyata patlicakti. Cok fazla geldi fiyat ama firsat sitelerinde 89liraya yapilanlar kotu urunle yapilir diye kararsiz kaldim. Mehmet tatli kuafor "global keratin juvenix" diye bir marka kullaniyordu. Ve gel gelelim firsat sitesinde ilan veren kuafor de ayni markayi kullaniyordu. Ben de kuaforu arayip bu ucurumun neden kaynaklandigini sordum. Kuafor bana aslinda 400tlnin ucuk bir fiyat oldugunu ancak normalde 200tlye yapildigini soyledi. Ama tanitim yapmak icin kisa bir sure icin kampanya yaptiklarini soyledi. Ayrica dedigine gore firsat sitesi ucretin geri kalan kismini karsiliyormus. Bunu derken neyi kastettigini anlamadim ama ustunde de durmadim. Sonunda 3 gun once kararimi verdim ve firsat sitesinde ilan veren kuafore gitmeye karar verdim. Kupon almama gerek kalmadi cunku burada hallederiz dediler. Ben de p.tesi gunu gittim ve yaptirdim. Buarada sisli image kuafor bahsettigim yer. Metro duragina cok yakin yerleri. İlk once sacimi yikadilar. İslak sacima ilaci boya gibi firca ile iyice surduler. Sonra 20dk kadar bekledim. Ardindan sacimi fonle iyice kuruyana kadar kuruttlar. Ama bu sirada gozlerim ve genzim cok yandi. İlac buharlastikca solumak zorunda kaliyosunuz ve zararli denilen kismi bu olsa gerek. Bidaha yaptirirsam eczaneden bir maske alip takicam. Henuz yaptirmamis arkadaslar kesinlikle maske olayini ihmal etmeyin. Neyse saclarim kuruduktan sonra duzlestirici ile tutam tutam duzlestirdiler. Ve islem bitti. Ayrica orada sampuan ve sac kremini de satiyolar ama malesef cok pahali almak zorunda kaldim ama ikisine resmen bi brezilya fonu parasi daha vermis oldum. Eger sampuan ve kremi kullanmayi keserseniz iki hafta icinde saclar eski haline donmeye basliyormus. Artik ne kadar dogru bilemem. Ertesi gun sacima gidip yeniden fon cektirmemi soylediler. Sali gunu ben evde fon makinemle kendim cektim ve duzlestiricimle bir kat daha duzlestirdim. Buarada saci yikamak ve toka va takmak yasak. Bir sonraki gun de yani ugun yikadim. Vee sonuc gercekten mukemmel. Sacimi makina ile tek darbe firca vurmadan kuruttum ve resmen fonlu gibi duruyor. Yumusacik olmasi da ayri mesele. Annem saclarima dokununca inanamadi. İpek gibi parmaklarimin arasindan kayip gidiyor. Bencebu isi dogru urun ike yaptirdiginiz taktirde memnun kalmamaniz zor. Kesinlikle bir kez denenmesi gereken birsey. Ben tavsiye ediyorum. Memnun kalmayan arkadaslar bir de global keratin marka uygulayan biyerde denemenizi oneriyorum. Hepinize ahenkle dans eden saclar dileriiiimmm

kuaförler farklı ama bende global keratin juvenix ile yaptırdım, memnunum...

En iyisi global keratin ...Bana 1.sinde Hawaii keratin , 2.sinde Global Keratin kullanıldı...

En son evde ben kendim yaptım Fix Nano Keratin Plus ile....

Bu üçü arasında en iyisi hangisi derseniz Global Keratin derim..Hawaii de iyi ama Global daha iyi.

Fix nano keratinden hiç memnun kalmadım. Saçta acayip bir koku bırakıyor ve saçını boyayana kadar geçmiyor o koku...Düzleştirmede de etkili değil.
Ayrıca şampuanının içerisinde Sodyum Sülfat da var. Yetkili kişiyi arayıp sorduğumda evet var ama bu fönü bozan Sondyum Sülfat filan değil diye bişeyler söyledi.

Eylül'de 4. sefer yapmayı düşünüyorum.Bu kez de Style Keratini deneyeceğim. Bakalım ne olacak.

Dökülmesini engellemek için ne yaptın benimde çok dökülüyor

Kızlar merhaba bende 10 gün sonra yaptırıcam keratin dedi kuaför 400 tl içinde şampuan ve saç kremi de dahil.Şampuanla kremi kullanırsam 5-6 ay gider kullanmazsam 3 ay kadar dayanabileceğini söylediler.Ancak tek korkum dökülme yasayan arkadaslar olmus benim saclarım zaten gür değil bir de dökülmesini istemem.Diğer yaptıran arkadaslar da bu konuda deneyimlerini paylasabilirler mi lütfen?

mrb kızlar ben okul için antalyaya gidicem malum nemden saçlarım kıvır kıvır oluyo zaten baş edemiyorum kayseride yaşıyorum kayseride bu işlemi güzel yapan önerebileceğiniz bi kuaför var mı? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…