Formaldehit içermeyen ürün var canım, formaldehit yerine balmumu kullanılıyor ama kalıcılığı formaldehit içeren ürünlere göre daha azdır...Ayrıca beoxta bulunan formaldehit oranı %2 dir ve FDA tarafından onay görür...Bir ay sonra bende elimdeki testerla deneme yapacağım bu marka konusunda yorumumu yazarım kızlar...
kılıcbaligi sen hangi ürünle yaptınparıl parıl parlıyo saçların ben bakıyorum da youtube dan fln işlem sonrası hep sönük saçlar. bu kadar parlak değil. ben kendim yapamam işten anlayan biri de yok. bi sürü kuaförle görüştüm ama kendim ürünümü alıp kuaföre onu uygulatıcam. okuyorum da bazıları kuaför uygulamalarından memnun değil kampanya yapıcaz diye az ürün kullanıyolrmış, ucuz kalitesiz ürün alıyolarmış maliyeti düşürmek için. şöyle iyi bir ürün olsun istiyorum senin bu konuda bilgine güveniyorum. yardımcı olabilir misin? teşekkürler
ya ben tatile gitcem denizden çıkınca pakizeye dönüyorum(
brezilya fönüyle denize giriliyormu??
mrb arkadaşlar. benim saçlarım çok kıvırcık. yıllardır denemediğim yöntem kalmadı, saçlarımın kökünden koptuğunu bile gördüm.
neyse birde brezilya fönünü deneyim dedim, baktım herkes değişik bişeyler sölüyor, evde kendi yapanda var. ama riske atmayım dedim, netten araştırdım, ilker yavrutürkte karar kıldım, aylarca para biriktirdim, gittim yaptırdım. üstüne üstlük kayseride yaşıyorum, sırf bunun için istanbula gittim, 400 tl para verdim. ilker bey dedi saçın kıvırcığının %50 sini açar, eleman dedi %80 ini açar.
neyse bugün yıkadım, ve sonuç hüsran. aynı saçlarım duruyor, olduğu gibi, hiç bir fark yok. yarın tel açıcam bakalım ne diyecekler. en iyi ihtimal tekrar gel yapalım diyecekler, hem gitmek sorun, hemde artık güvenim kalmadı.
Merhaba arkadaslar. Sonunda cesaretimi toplayip brezilya fonu yaptirdim. Yaptirmadan once Mehmet Tatli kuaforden fiyat almistim. 400tl dediler. Ayrica bi de sampuanini sac keremini serumunu vs alirsan 600 e yakin bir fiyata patlicakti. Cok fazla geldi fiyat ama firsat sitelerinde 89liraya yapilanlar kotu urunle yapilir diye kararsiz kaldim. Mehmet tatli kuafor "global keratin juvenix" diye bir marka kullaniyordu. Ve gel gelelim firsat sitesinde ilan veren kuafor de ayni markayi kullaniyordu. Ben de kuaforu arayip bu ucurumun neden kaynaklandigini sordum. Kuafor bana aslinda 400tlnin ucuk bir fiyat oldugunu ancak normalde 200tlye yapildigini soyledi. Ama tanitim yapmak icin kisa bir sure icin kampanya yaptiklarini soyledi. Ayrica dedigine gore firsat sitesi ucretin geri kalan kismini karsiliyormus. Bunu derken neyi kastettigini anlamadim ama ustunde de durmadim. Sonunda 3 gun once kararimi verdim ve firsat sitesinde ilan veren kuafore gitmeye karar verdim. Kupon almama gerek kalmadi cunku burada hallederiz dediler. Ben de p.tesi gunu gittim ve yaptirdim. Buarada sisli image kuafor bahsettigim yer. Metro duragina cok yakin yerleri. İlk once sacimi yikadilar. İslak sacima ilaci boya gibi firca ile iyice surduler. Sonra 20dk kadar bekledim. Ardindan sacimi fonle iyice kuruyana kadar kuruttlar. Ama bu sirada gozlerim ve genzim cok yandi. İlac buharlastikca solumak zorunda kaliyosunuz ve zararli denilen kismi bu olsa gerek. Bidaha yaptirirsam eczaneden bir maske alip takicam. Henuz yaptirmamis arkadaslar kesinlikle maske olayini ihmal etmeyin. Neyse saclarim kuruduktan sonra duzlestirici ile tutam tutam duzlestirdiler. Ve islem bitti. Ayrica orada sampuan ve sac kremini de satiyolar ama malesef cok pahalialmak zorunda kaldim ama ikisine resmen bi brezilya fonu parasi daha vermis oldum. Eger sampuan ve kremi kullanmayi keserseniz iki hafta icinde saclar eski haline donmeye basliyormus. Artik ne kadar dogru bilemem. Ertesi gun sacima gidip yeniden fon cektirmemi soylediler. Sali gunu ben evde fon makinemle kendim cektim ve duzlestiricimle bir kat daha duzlestirdim. Buarada saci yikamak ve toka va takmak yasak. Bir sonraki gun de yani ugun yikadim. Vee sonuc gercekten mukemmel. Sacimi makina ile tek darbe firca vurmadan kuruttum ve resmen fonlu gibi duruyor. Yumusacik olmasi da ayri mesele. Annem saclarima dokununca inanamadi. İpek gibi parmaklarimin arasindan kayip gidiyor. Bencebu isi dogru urun ike yaptirdiginiz taktirde memnun kalmamaniz zor. Kesinlikle bir kez denenmesi gereken birsey. Ben tavsiye ediyorum. Memnun kalmayan arkadaslar bir de global keratin marka uygulayan biyerde denemenizi oneriyorum. Hepinize ahenkle dans eden saclar dileriiiimmm
7-8 ay önce iyi bir yere yaptırmıstım ve ilk gün bile hiç memnun kalmamıstım. Zahmeti çok. saçı dustan sonra tamemen kurutmak zorundasın ki yazın bu işkence çekilmez. Ayrıca kurutsan bile TİFTİK TİFTİK oluyor !!! O yuzden dustan sonra düzleştirici yapmak zorunda kalıyorsunuz. EEE ne anladım ben bu işten ! Duşta sülfatsız şampuan kullanmak zorundasın ki bu şampuanlar çok pahalı !!!!
EN ÖNEMLİSİ DE BENİM HAYATIM BOYUNCA DÖKÜLMEYEN SAÇLARIM 7-8 AYDIR KESİNTİSİZ ŞEKİLDE DÖKÜLÜYOR. ESKİDEN NE DUSTA NE DE TARARKEN SACIMDAN BİR TEK TEL BİLE DÜŞMEZDİ. ŞİMDİ SANKİ KEMOTERAPİ GÖRÜYORMUSUM GİBİ O GÜNDEN BERİ SACIM COK FAZLA DÖKULUYOR.
KESINLIKLE TUZAK TAVSIYE ETMIYORUM KIMSEYE. BURADA OLUMLU YORUM YAPANLARIN BİR KISMI BU İŞİ YAPAN KUAFÖRLER OLABILIR. YADA BU İŞİN ZAHMETLERİNE VE MADDI BOYUTUNA KATLANMAYA RAZI OLACAK KADAR DÜZ SAC SEVENLER ANCAK OLUMLU YORUM YAPAR. ONUN DISINDA COK BOŞ BİR İŞ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?