fix nano keratin ev kullanıcları için seti var arkadaşıma ondan alıp yapmıştık başka markalarda var ama biz bundan yapmıştık formandehit kanser riski yok falan diyo diye aldık güzelde oldu 2 aydır kullanıyor bende bakım amaçlı yapmayı düşünüyorum ama bakalım
Sen başka başlıklarda rofmaldehit diye bağırırken bu ürünü nasıl alıp kuallandınız şaşırıyorum... Fix nano keratin istisnasız bu firmalar arasında formaldehit miktarı en yükse firma... Formaldehitsiz diye reklam yaptıklarına bakmayın, analiz yaptırırsanız görürsünüz zaten... Firma bu konuda incelemede bilginize... Sağlık bakanlığı eğer ürünü riskli bulursa ki bulacak, o zaman hem insan sağlığını riske atmaktan hem haksız rekabetten yüklü miktarda tazminat ödeyecekler... Siz hala kullanın bu ürünü... İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı yazık...Bin tane marka var başka bir şey kullanın...
bende sağlık bakanlığı personeli olarak gelişmeleri yazarım
kızlarrrrr ve sonunda saçım yıkandı. bu kadarını ben bile beklemiyordum. saçlarım tam istediğim gibi dümdüz ama pırasa gibi değil neyse ki. bu arada size söylediğim gibi fön saç renginizi biraz açıyor. o yüzden sacımı yıkandıktan sonra tekrar boyattım ve uclarından azıcık kestirdim. su an kırıksız, parlak ve sac tellerim kalınlaşmıs gibi.. bakalım kaç ay böyle gidecek:))
veee yaptırdım 3 gün yapışık yağlı gb saçlarla gezdim ama sonuç harika kurut çık uçları yumuşacık bu kadarını ben bile beklemiyordum kıvırcık saçlı deilim ama saçlarım platin olduğu için fönsüz düzleştiricisiz asla dısarı çıkamıyordum şimdi kurutuyorum düzleştirici yapmışım gb dümdüz kesinlikle tavsiye ediyorum..
ankara da cok guvendigim bir kuaforde bugun yaptirdim, 4 gun boyunca yikanmiycak saclar:/ ve de yapyagli...
bundan once 2 yil kadar schwarzkopf hair straight therapy yaptirdim, ondan da memnundum (baska kuafor) nerdeyse 4 kez yaptirdim onu, tabi yan etkileri de yok degildi, ama sonuca degiyordu
bir de bunu deneyelim bakalim
Sen başka başlıklarda rofmaldehit diye bağırırken bu ürünü nasıl alıp kuallandınız şaşırıyorum... Fix nano keratin istisnasız bu firmalar arasında formaldehit miktarı en yükse firma... Formaldehitsiz diye reklam yaptıklarına bakmayın, analiz yaptırırsanız görürsünüz zaten... Firma bu konuda incelemede bilginize... Sağlık bakanlığı eğer ürünü riskli bulursa ki bulacak, o zaman hem insan sağlığını riske atmaktan hem haksız rekabetten yüklü miktarda tazminat ödeyecekler... Siz hala kullanın bu ürünü... İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı yazık...Bin tane marka var başka bir şey kullanın...
bende sağlık bakanlığı personeli olarak gelişmeleri yazarım
Kilicbaligi yardım et lütfen. Ankara da birkaç kuaforle konuştum. Bana 150- 200 tl fiyat verdiler. Kullandıkları markayı soruyorum. Formaldehitsiz olmalı diyorum. Biri Fix nano dedi. Bunun hakkındaki düşünceni biliyorum. Diğer birkaçı da davires dedi. Davires nasıldır acaba. Kuaforde yaptıracağım. Tek basıma yapamam gibi geliyor. Ankara güvenilir marka kullanan bir yer arıyorum. Tecrübesi olanlardan yorum bekliyorum.
Bir de balığım. Benim sacım ince Telli kıvırcık az ve kuru. 1 hafta yıkamasam yaglanmaz. Parlak ve yumusaktir aslında. Yani tek sıkıntım az olması ve duzlestirici olmadan dışarı çıkamıyorum. Brezilya fonu yaptirisam sac kafama yapışıp agirlasir mı acaba. Yani az ve ince Telli saclarda sonuc nasıl oluyor??
kizlar ben dun bir kuafore 120 tl ye yaptirdim.
guya indirimdeymis.
ama beynimin etini yiyerek su 98 tl ye sampuan ve kremi sattilar.
sonrada 3 gun daha masaya gelmelisin dediler. bugun gittim.
2 gun daha gidecekmisim. ama her masa icin 10 tl daha istediler.
ya bunlar beni kandirdilar mi? o kadar cok kiziyorum ki. ama bi basladim diye birakamiyorum da.
Canım bazen insanın basireti bağlanıyor. Hiç olmayacak seylere evet deyiveriyorsun.
Tamam sampuani satmışlar ama her masa için tekrar para istemek ne. Ayıp valla.
Ben olsam yaptırır ve vermem. Bir fiyat verirken hersey icine dahildir. Sonrasında uygulanan masa bu isin olmazsa olmazı.
Keyfinden yaptırmıyorsun ki. Bazı kuaförler hakikaten isin ucunu kaçırmış. Nereye şikayet edilir bir araştır ve şikayet et bence.
Yok ugrasamicam diyorsan ve yüksek dereceli duzlestiricin varsa kendin yap.
Sampuanla pr için de kullan bir dahakine de nude alırsın, fiyatı çok uygun.
mrb ben de ankarada ouruyorum guvendıgınızz kuaforunu ısmını solemede sakınca yoksa solermısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?