Saç Kesim Şekilleri Brezilya fönü

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
fix nano keratin ev kullanıcları için seti var arkadaşıma ondan alıp yapmıştık başka markalarda var ama biz bundan yapmıştık formandehit kanser riski yok falan diyo diye aldık güzelde oldu 2 aydır kullanıyor bende bakım amaçlı yapmayı düşünüyorum ama bakalım

Sen başka başlıklarda rofmaldehit diye bağırırken bu ürünü nasıl alıp kuallandınız şaşırıyorum... Fix nano keratin istisnasız bu firmalar arasında formaldehit miktarı en yükse firma... Formaldehitsiz diye reklam yaptıklarına bakmayın, analiz yaptırırsanız görürsünüz zaten... Firma bu konuda incelemede bilginize... Sağlık bakanlığı eğer ürünü riskli bulursa ki bulacak, o zaman hem insan sağlığını riske atmaktan hem haksız rekabetten yüklü miktarda tazminat ödeyecekler... Siz hala kullanın bu ürünü... İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı yazık...Bin tane marka var başka bir şey kullanın...

bende sağlık bakanlığı personeli olarak gelişmeleri yazarım

kızlaaaar forumdaki yazıları okudum bende düzenli saçlarımı düzleştiriyorum haliyle yıpranıyolar ve buna emek vermekten artık tiksindim diyebilirim. brezlya fönü çok cezbetti beni ama bi kaç çekincem oldu 1. si saçı yıpratırmı? kimileri saçı çok daha yaktığını kırık oluştrduğunu söylüo kimileri kırıkları onardığın ben bu işi anlamadım? ikincisi 4 ay gayet güzel bi süreç ama ya daa erken bozulursa? vede 4 ayda bir durmadan bunu fönü yaptrsak üstelik dipten uzayanlara düzlemeye devam edersek bide saçlarımı boyuyorum ben 3 4 ayda bir saçlarım mahvolurmuuu??? lütfen yardım edinnnn

şuan saçlarının durumu nasıl cnm merak ettm

saçlarını yıpratıomu bu fön ??

arkadaslar baslık cok dıkkatımı cektı benım saclarım kendılıgınden duzdur ama brezılya fonu daha mı degısık duruyo nasıl bısey kı bu resım ekleyebılrsenız cok sevınırım

ankara da cok guvendigim bir kuaforde bugun yaptirdim, 4 gun boyunca yikanmiycak saclar:/ ve de yapyagli...

bundan once 2 yil kadar schwarzkopf hair straight therapy yaptirdim, ondan da memnundum… (baska kuafor) nerdeyse 4 kez yaptirdim onu, tabi yan etkileri de yok degildi, ama sonuca degiyordu

bir de bunu deneyelim bakalim…

mrb ben de ankarada ouruyorum guvendıgınızz kuaforunu ısmını solemede sakınca yoksa solermısınız

merhaba kılıçbalığı bu formandehit olayı beni baya tedirgin ediyordu bir saç yaptıracağız kansermi olalım gerçi ben kendi saçlarıma yapmadım daha arkadaşıma yaptık hangi markayı yapsak diye araştırırken fix nano keratini bulduk formendehitsiz diye aldık yaptık. formda senin başka yazılarınıda gördüm şimdi ben kendimede yapacağım hangi markayı kullansam diye kararsızım çünkü fix nano en çok formendehit içerin marka diyorsun kafam karıştı formendihit ürün koku ve duman yapmaz mı bu fix keratini birlikte yaptık ne duman çıktı ne gözleri genzi yakan bir koku formendihit olsa çıkması gerekmezmi. Birde Fix nano keratin plus serisi diye bir serisi varmış aldığımız kozmetikçi firması öyle söyledi plus serisinde fornmendehit yok daha öncede bu markadada vardı falan dedi. bu konudaki bilgilerin nedir beni biraz aydınlatabilirsen sevinirim bende kendime yapmayı düşünüyorum kışın zorr oluyor maşa süzleştirme falan

bende sağlık bakanlığı personeli olarak gelişmeleri yazarım

Merhaba,
Saglık bakanlığı personeli olarak Fix nano için takipteyim demişsiniz.
Nedir son durum, bu marka güvenilir mı?
Setini aldım, bir türlü yapamıyorum bu yazılanlar yüzünden.
Lütfen acil yardım !!!!!!

Son düzenleme:
Kilicbaligi yardım et lütfen. Ankara da birkaç kuaforle konuştum. Bana 150- 200 tl fiyat verdiler. Kullandıkları markayı soruyorum. Formaldehitsiz olmalı diyorum. Biri Fix nano dedi. Bunun hakkındaki düşünceni biliyorum. Diğer birkaçı da davires dedi. Davires nasıldır acaba. Kuaforde yaptıracağım. Tek basıma yapamam gibi geliyor. Ankara güvenilir marka kullanan bir yer arıyorum. Tecrübesi olanlardan yorum bekliyorum.
Bir de balığım. Benim sacım ince Telli kıvırcık az ve kuru. 1 hafta yıkamasam yaglanmaz. Parlak ve yumusaktir aslında. Yani tek sıkıntım az olması ve duzlestirici olmadan dışarı çıkamıyorum. Brezilya fonu yaptirisam sac kafama yapışıp agirlasir mı acaba. Yani az ve ince Telli saclarda sonuc nasıl oluyor??

Canım, ben Davires diye bir marka duymadım Davines olmasın? Araştırmak lazım, bu markayı satan bir yere mail at içeriğini yazsınlar bir bakalım nedir ne değildir... Normalde marka olarak iyidir ama brezilya fönlerini bilemiyorum.

Saçlarını normalde düzleştirdiğinde kafana yapışmıyorsa yine yapışmaz ama diplerden 1 cmden itibaren yaptırman lazım işlemi, buna dikkat etmediğin takdirde yapışacağından emin olabilirsin

Ankarada uygulama yaptıran arkadaşlar nerde kime ne kadar yaptırdınız, bilgi lütfen...

Son düzenleme:
kizlar ben dun bir kuafore 120 tl ye yaptirdim.
guya indirimdeymis.
ama beynimin etini yiyerek su 98 tl ye sampuan ve kremi sattilar.
sonrada 3 gun daha masaya gelmelisin dediler. bugun gittim.
2 gun daha gidecekmisim. ama her masa icin 10 tl daha istediler.
ya bunlar beni kandirdilar mi? o kadar cok kiziyorum ki. ama bi basladim diye birakamiyorum da.

Canım bazen insanın basireti bağlanıyor. Hiç olmayacak seylere evet deyiveriyorsun.
Tamam sampuani satmışlar ama her masa için tekrar para istemek ne. Ayıp valla.
Ben olsam yaptırır ve vermem. Bir fiyat verirken hersey icine dahildir. Sonrasında uygulanan masa bu isin olmazsa olmazı.
Keyfinden yaptırmıyorsun ki. Bazı kuaförler hakikaten isin ucunu kaçırmış. Nereye şikayet edilir bir araştır ve şikayet et bence.
Yok ugrasamicam diyorsan ve yüksek dereceli duzlestiricin varsa kendin yap.
Sampuanla pr için de kullan bir dahakine de nude alırsın, fiyatı çok uygun.

haklısın canım. ama nude bulmakta zor.
kadın bişi daha diyor. banyodan sonra fön çeker gibi kurutmam lazımmış. öyleyse ben brezilya fönünü niye yaptırıyorum anlamadım kiiii

mrb ben de ankarada ouruyorum guvendıgınızz kuaforunu ısmını solemede sakınca yoksa solermısınız

gec cevap icin kusura bakma, bu sitede yeniyim, bana alinti yapildigina dair bir bilgi gelmedi, tesadufen gordum. yoksa boyle bir bildirim sistemi yok mu?

bir de ozelden cevap atamiyorum, mesaj sayim 100 un altinda oldugu icin.

ben tunalida burhan kuafore yaptirdim. koray camasirdan 2 blok yukarda, vakifbankin yani gibi. cocuklugumdan beri gittigim cok sevdigim cok duzgun bir insandir burhan abi. 350 lira ya yaptirdim sampuan da vardi icinde, hangi marka kullandilar o zamnlar sormustum, anlatmisti ama unuttum simdi. ama kokusuz dumansiz dediklerinden degil, kokulu dumanli bi islemdi, arkada baska bir odada acik cam onunde yaptik. ne yalan soyliym islem sirasinda baya bi korktum bu kadar ugrasmaya ya kabarik kalirsam diye… aradan ne kadar zaman gecti, cok mutluyum sonuctan, kesinlikle tavsiye ederim. kendi adimi yazmiyim simdi ama "cocuklugunu bilirmissiniz 'kuzu' " derseniz tanir:))

not: saclar pimpirasa olmuyor, cok hafif bir dalga elektrik oluyor. banyodan sonra simsiki topuz yaparsaniz sabaha isil isil!!

sacla ilgili her tur isleminiz icin de cok cok tavsiye ederim, cok sabirli, guler yuzlu ve mutevazidir.
reklama giriyor mu bunlari yazinca… nolur atmayin beni… 100 mesaj yazicam soz

not: saclar pimpirasa olmuyor, cok hafif bir dalga elektrik oluyor. banyodan sonra simsiki topuz yaparsaniz sabaha isil isil!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…