ankara da cok guvendigim bir kuaforde bugun yaptirdim, 4 gun boyunca yikanmiycak saclar:/ ve de yapyagli...
bundan once 2 yil kadar schwarzkopf hair straight therapy yaptirdim, ondan da memnundum (baska kuafor) nerdeyse 4 kez yaptirdim onu, tabi yan etkileri de yok degildi, ama sonuca degiyordu
bir de bunu deneyelim bakalim
merhabalar,
ben de birkaç güne kadar brezilya fönü yaptırmayı düşünüyorum. saçlarım kıvırcık.internetten araştırdım birçok kuaföre sordum.araştırmalarıma göre marcia en iyisiymiş sağlık açısından ama düzleştirici etkisi diğerlerine göre azmış.kendi kuaförümde marcia ve QOD ürünleri var.OOD içinde düzleştirici etkisinin marciayaya göre daha iyi olduğunu sağlık açısından da bir problemin olmadığını formaldehitin bulunmadığını söyledi.hatta konuşmaya gittiğimde yeğeni ordaydı ona o gün yapmış.sen kendi eşine kızına yapar mısın o kadar güveniyor musun dedim yaparım dedi ki yeğenine yapmış gördüm.QOD ürününün doğal olduğunu da söyledi.arada sırada fön için gittiğim kuaför de loreal x-tenso moisturist ürününü söyedi.bu ürün için 3 gün beklemeye ve sülfatsız şampuanla yıkamaya gerek yokmuş keratin de yok dedi ama bilmiyorum bu ürün nasıl.ben açıkçası yaptırırsam QOD yi yaptırmayı düşünüyorum ama bu kanserojen haberleri midemi bulandırdı.eğer gerçekten bu ürünler de zararlıysa yaptırmaktan vazgeçeceğim.sağlık için vazgeçmeyi göze aldım.bu konu ve QOD ürünü hakkında gerçekten bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi?(kılıçbalığı rica etsem sen de fikrini söyler misin?)
tabiki kuaförler bu uygulamaya pek sıcak bakmayacak cunku muhtemelen onlar ıcın gelir kaybı olacak malum föne dünya para harcıyoruz
sanırım kuaforun babannem zamanından kalma deepfrezee denen şeyi anlatmıs . 2002 de yaptırmıstım hıc memnun kalmadım o kadar parayı çöpe atsaydım daha ıyı olurdu en azından saçlarım yanmazdı..
brezılya fonunu ılk duydugumda bende deepfreze sandım ama kullananların yorumlarına bakılırsa alakası yok cunku onu yaptırıpta memnun kalan tek bı kadın tanımadım sımdıye kadar.
.... bende bu haftaıcınde denemeyı dusunuyorum sonucları yazarım
Dünya Sağlık Örgütü (Who) tarafındanda insan sağlığına zararlı olduğu kanıtlanan ve birçok ülkede kozmetik ürünlerinin üretiminde yasaklanan ''formaldehit'' adlı kimyasal, Fix Nano Keratin Plus Ürünlerinin hiçbirinin içeriğinde bulunmamaktadır. Yurt içi ve yurt dışında birçok ülkede yapılan laboratuvar çalışmaları ve testlerde Fix Nano Keratin ürünlerinin ''formaldehit'' içermediği kanıtlanmış, verilen sertifikalar ile belgelenmiştir. Bu nedenle Fix Nano Keratin ürünlerinin kullanımında, yanma ve göz yakma gibi formaldehit etkileri gözlenmez. Fix Nano Keratin ürünlerini güvenle kullanabilirsiniz. Bu açıklamaların tersine yapılan bütün iddialar asılsızdır.
Fix Nano ürünün satan firmanın konu ile ilgili sizlere yapılan açıklama ;
kızzlaaaar ben bugün bir fırsat sitesinden 68 liraya aldım fakat tereddütlerim yok değil
aldıktan sonra elim ayağım birbirine girdi ya saçım mahvolursa diye
izmir değişim kuaförden aldım
acaba yaptıran var mı buradaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?