Saç Kesim Şekilleri Brezilya fönü

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Canım aslında ben koyduğum resmin temsili olduğunu belirtmiştim, herhalde yanlış anlaşılmış kullandığım şişe rastgele bir şişe ama sana tavsiyem internette şu sıra bir çok şehir fırsatı sitesi var mesela "fırsat bu fırsat" veya "grupon" (google'a yazarsan direkt siteler çıkar), bunlara üye olup İstanbul'da ki fırsatları takip et tatlım gayet uygun fiyata fırsatlar oluyor ve kullandıkları ürünler kanserojen olanlardan değil...Benim kullandığım üründe elbette ki benim çok araştırarak bulduğum ve kanserojen olmayan bir ürün...Sen fırsatlara bak, karar verdiğinde burada paylaşırsan uygun mu değil mi sana söyleriz...

sıtede cesıtlı urunlerı fıyatlarıyla b eraber yazmıslar onu bulmaya calıs. uygun urunler var. lıste yapıp alısverısı oyle yapabılırsın.ben oyle yapacagım. dalını benım kuaforum de onerde. ozel sampuanlarından almak ıstemezsen dalın al ıcınde sulfat oranı en az olan o dedı. ama ben sulfatsız bısey alacam. lısteyı bulursan gorursun fıyatları uygundu.fıyatı uygun bır sampuan alıp parayı asıl seruma vermeyı dusunuyorum

Dalinde bulunan sülfat diğer şampuanlarla aynı, yenidoğan şampuanında sülfat yok, ayrımını iyi yapın almadan önce muhakkak inceleyin zaten kutu üzerinde sülfat free veya sls free yazar... Bu arada bahsettiğin konu bana ait olduğu için direkt ihtimalleri yazayım...

Nude 12.90 lira 325 ml (çok memnun kaldık) watsons ve gratiste mevcut
Live Clean 19 lira 350 ml (genel olarak saçı yağlandırıyor) watsons ve tekin acar mağazalarında mevcut
Yenidoğan şampuanı 12.50 lira 250 ml falan sanırım hemen her yerde mevcut

bunun haricinde loreal kerastese ve tigi ürünleri arasındada sülfatsızlar mevcut ancak pahalılar , gayet luzumsuz...

Pirasa saç moda oldu su hale bak o kadar masrafa degmez bence, canimiz istedigi zaman zaten duzlestiriyoruz, dalgali yapiyoruz... buda bi yorum tabi:89:

evet arkadaslar benim brezilyafönümü yaptıralı 6 ay gecti artık eskisi gibi dümdüz bi saca sahip degilim fakat eskisi gibi kabarmıyor sacım sekilsiz semalsiz bisey degil ıslakken bile kendi haline bırakınca dalgalanıyor ama güzel bisekilde hic bisekilde kabarma olmuyor.tekrar yaptırmak istiyorum fakat cok pahalı bencee gecen 230 Ytl felan vermismdim kuaföre az para degil.Daha uyguna aslında becerbilsem evde yapmak isterimde kılıcbalıgı sen nerden siparis veriyorsun bbana özelden mesaj atabilrimisn?

saçları dalgalı değilde kıvırcık olan arkadaşlar acaba yazabilirlermi, 5-6 ay geçince dipler uzayınca nasıl oluyor, çok mu kötü duruyor?

teşekkür ederim kılıçbalığı gözden kaçırmışım geç oldu kusura bakma ben buldum bi tne fix nano keratin diye 150 ama şehir fırsatından 75 e yapıyoruz dedi. formaldehit içermez yazıyo ama bazıları sıvı halinin adını yazıyolarmş dye duydum o yüzden bundan yaptıran biri var mı dye öğrenip öyle yaptrmak daha mntıklı. senn bunun hakkında fkrn var mıı

bende bugün yaptırdım
normalde saçlarımın dipleri düz ama uçlar boya düzleştiriciden dolayı yanık ve çok kabarıyor
şehir fırsatlarından 89 tl ye aldım erenköyde yaptırdım önümüzdeki 2 gün yine gidicez kuzenimle birlikte
ama bana dediki kuaför saçlarımın uçları yanık olduğu için dümdüz olmayabilir bu yüzden keratinden sonra pres değil fön çekti böylelikle düz olabilirmiş deniycez dedi
yarın ve ondan sonraki gün pres yapıcaklar şuanki hali çok güzel ama tabi öyle ilanlarda yazdığı gibi yıkayınca kuaförden çıkmış gibi olmazmış
bakalım yaptırdık bundan sonra ne olacak
ama keratin inanılmaz göz yakıyor saatler geçti üzerinden hala ara ara gözlerim yanıyor kuaförde yanması ise fenaydı
kötü olan bu şampuan saç kremi olayı sadece şampuan 60 tl miş tabi bunu bilmiyordum
ve artık saça bakım yapamıycakmışım yağlarla

yinede eğer bugünki gibi durucaksa 300 de verseydim değerdi

kızlar ben bugün yaptrdım fönü yaparken çok fazla koku olmadı gözlerm de yanmadı ama yapan kişi zaten adi markalarda öyle şeyler oluyo bunda olmaz bu frmaldehit içermiyo dedi ama belmiyorum belki de onun ki adi oldğu için kokmuyodur şampuanla maskesi için 100 tl istedi bnde kıyamadım diğer formdan okuduklarma dayanarak nude yi aldım ptesi yıkıycam sonuçları yazarımmm

karadeniz94 nereden aldın nude yi ben anlıyamadım nasıl bişe olduğunu bilgi verirmisin ?
bu arada kuaförün kokuyorsa adi demiş bizimkide tam tersini söylüyor
bakalım zamanla acaba fark olucakmı aramızda

karadeniz94 nereden aldın nude yi ben anlıyamadım nasıl bişe olduğunu bilgi verirmisin ?
bu arada kuaförün kokuyorsa adi demiş bizimkide tam tersini söylüyor
bakalım zamanla acaba fark olucakmı aramızda

evet tatlım olabilir bnde o konuda şüphe ettim ama sonra formaldehit içermiyosa sorun yok keratin keratindir dedm yaptırım şimdilik her şey yolunda gözüküyo bakalım yıkayınca nolucak

işte tatlım sodyum sülfat falan içermiyomuş live clean yağlandırıyo yazmışlar nude için çok iyi demişler bnde o yzden onu aldım. yassı beyaz bi kutusu var ben ist anadolu yakasındayım capitol deki watsons dan aldım istersen orda live clean in de ürünleri vardı sen nerdensn blmyrm ama

bugün kuaföre söyledim bu sözünü " ah bu kuaförler hepsi birbirini kötüler" dedi bizdede global kratin kullanılıyormuş

bugün saçlarım yıkandı bakımı yapıldı kurutuldu ve gerçekte inanamadım
gerçi hala kendim yıkayıp kurutunca eski haline dönücek gibi geliyor
inanılmaz birşey kesinlikle ısrarla herkese tavsiye ediyorum

Arkadaşlar merhaba ,
ben yen üyeyim ve konuyu yanlış yere yazıyor olabilirim ama evde keratin yapmak istiyorum ama hangi markanın keratinini alacağımı bilmiyorum kılıçbalığı bu konuda bilgi sahibi fakat özel mesajda atamıyorum derdimi burdan söylemek zorunda kaldım yardım lütfen

yani sen bilirsin ama bence kuaförde yaptırmak hem tecrübe açısından hemde maliyet olarak daha iyi ben araştırmıştım keratinde kaliteli olunca pahalı oluyor kaldıki her düzleştirici ile olmuyor kuaförlerdeki presslerden olmalı ve oda pahalı

bende grupfoni grupanya gibi siteleri takip edersen 79 dan itibaren uygun fiyatlara yapyorlar

Evet evet aynen öyle çok doğru demiş çok sevindim canım hayırlı olsun güle gğle kullan bnmki de bugün yıkandı gerçekten dümdüz oldu saçlarım ilk defa kabarmadı çok mutluluk verici bnde kesinlikle tavsiye ediyorumm ve cesaret veren bilgi veren herkese çok teşekkürleeer

Evet evet aynen öyle çok doğru demiş çok sevindim canım hayırlı olsun güle gğle kullan bnmki de bugün yıkandı gerçekten dümdüz oldu saçlarım ilk defa kabarmadı çok mutluluk verici bnde kesinlikle tavsiye ediyorumm ve cesaret veren bilgi veren herkese çok teşekkürleeer

Kizlar kuaforum bana 200e yapabilecegini soyledi..normalde 300den basliyor..iyi bir kuafordur,dande nano keratin diye birsey kullaniyor, iyi bir urunmudur bilen varsa acil cvp verebilir mi??

internette birçok fırsatı var malzemeler bu kadar pahalıysa nasıl oluyorki saçı yapıp yıkayan yokmu hiç :)
onlar toplu alıyorlar ve sürümden kazanıyorlar anlaşmalı olarak yanılmıyorsam
bi sitede setin 1000 tl olduğunu gördüm düşünki kaç kişiye yapıyorlar mutlaka kazanıyorlardır

Kizlar kuaforum bana 200e yapabilecegini soyledi..normalde 300den basliyor..iyi bir kuafordur,dande nano keratin diye birsey kullaniyor, iyi bir urunmudur bilen varsa acil cvp verebilir mi??

dande nano keratin mi ? fix nano olmasın o ? fix nano nun iyi olduğunu duydum

evet canm bu 3 tipi var bu gsterdiğin hacimlendirme için olan

canım buna 18 vermektense 28 e fix nano karatin şampuanı var üstelik 500 ml brezilya fönüne özel bir şampuan saça keratin yüklemesi yapıyormuş

açıkcası ben kararsızlıktan alamadım ve normal şampuanla yıkamak zorunda kaldım evet kurutunca düz ama toplayınca falan bozuluyor bilmiyorum artık ne kadar dayanır ama kuaförden çıkmışcasına diyor reklamlarda o kadarda değil bence

Kizlar bugunku milliyette(11eylul 2011) 2. Sayfadaki brezilya fonu hakkindaki yaziyi okuyun sonra isteyen yaptirsin yorum yokk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…