- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
merhaba kızlar. bende brezilya fönünü araştırıyorum yaptırmaya karar verdm fakat nerde yaptıracağımı bilmiyorum istanbuldayım. Ve kılıçbalığı senden bi ricam olucak bütün yorumları okudum bi yerde o keratinin şişesinin resmini koyduğunu söylemişsin ama bulamadım yeni üyeyim deacaba tekrar koyup bana yardımcı olabilir misin yada adını da yazsan olur. ayrıca ''formaldehit'' %100 kanser yapıcı etkiye sahipmiş brezilya fönünün özelliği o maddeyi içermekmiş aslında ama olmayanlarda varmış sanırım sennkinde var mıydı? cevap verip yardmcı olursanz çok sevinirim
ya kızlar brezilya fönü yaptıranlar sülfatsız şampuan kullanması gerekiyormuş siz hangisini kullanıyorsunuz bn bulamadım bide bu dalin bebe şampuanında sülfat varmıdır acaba bilgisi olan varmı arkadaşlar?
sıtede cesıtlı urunlerı fıyatlarıyla b eraber yazmıslar onu bulmaya calıs. uygun urunler var. lıste yapıp alısverısı oyle yapabılırsın.ben oyle yapacagım. dalını benım kuaforum de onerde. ozel sampuanlarından almak ıstemezsen dalın al ıcınde sulfat oranı en az olan o dedı. ama ben sulfatsız bısey alacam. lısteyı bulursan gorursun fıyatları uygundu.fıyatı uygun bır sampuan alıp parayı asıl seruma vermeyı dusunuyorum
Canım aslında ben koyduğum resmin temsili olduğunu belirtmiştim, herhalde yanlış anlaşılmış kullandığım şişe rastgele bir şişe ama sana tavsiyem internette şu sıra bir çok şehir fırsatı sitesi var mesela "fırsat bu fırsat" veya "grupon" (google'a yazarsan direkt siteler çıkar), bunlara üye olup İstanbul'da ki fırsatları takip et tatlım gayet uygun fiyata fırsatlar oluyor ve kullandıkları ürünler kanserojen olanlardan değil...Benim kullandığım üründe elbette ki benim çok araştırarak bulduğum ve kanserojen olmayan bir ürün...Sen fırsatlara bak, karar verdiğinde burada paylaşırsan uygun mu değil mi sana söyleriz...
karadeniz94 nereden aldın nude yi ben anlıyamadım nasıl bişe olduğunu bilgi verirmisin ?
bu arada kuaförün kokuyorsa adi demiş bizimkide tam tersini söylüyor
bakalım zamanla acaba fark olucakmı aramızda
bugün kuaföre söyledim bu sözünü " ah bu kuaförler hepsi birbirini kötüler" dedi bizdede global kratin kullanılıyormuş
bugün saçlarım yıkandı bakımı yapıldı kurutuldu ve gerçekte inanamadım
gerçi hala kendim yıkayıp kurutunca eski haline dönücek gibi geliyor
inanılmaz birşey kesinlikle ısrarla herkese tavsiye ediyorum
bugün kuaföre söyledim bu sözünü " ah bu kuaförler hepsi birbirini kötüler" dedi bizdede global kratin kullanılıyormuş
bugün saçlarım yıkandı bakımı yapıldı kurutuldu ve gerçekte inanamadım
gerçi hala kendim yıkayıp kurutunca eski haline dönücek gibi geliyor
inanılmaz birşey kesinlikle ısrarla herkese tavsiye ediyorum
onlar toplu alıyorlar ve sürümden kazanıyorlar anlaşmalı olarak yanılmıyorsaminternette birçok fırsatı var malzemeler bu kadar pahalıysa nasıl oluyorki saçı yapıp yıkayan yokmu hiç :)
Kizlar kuaforum bana 200e yapabilecegini soyledi..normalde 300den basliyor..iyi bir kuafordur,dande nano keratin diye birsey kullaniyor, iyi bir urunmudur bilen varsa acil cvp verebilir mi??
evet canm bu 3 tipi var bu gsterdiğin hacimlendirme için olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?