Saç Kesim Şekilleri Brezilya fönü

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

mrb benim saclarımda platin rengi koyulastı mı? koyulasmasını istemiyorum. ankara için olan fırsat sitesinde 90 tl. 15 saat süresi kalmıs alsam mı bilemedim

Merhaba,
Uğurkan kuaföre beox ürünleri ile ve yine Sheraton Maslak Hair&Style Kuaför’de Global Keratin Ürünleri İle kampanya mevcut. bu yerlerde yaptıran var mı? ya da bu ürünlerden hangisi güvenilirdir?

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım:) ben de fırsat sitesinden indirimli brezilya fönü aldım ankara'da aranızda ankara'da yaptıranlar varsa kuaförü araştırmak istiyorum.

Merhaba,
Uğurkan kuaföre beox ürünleri ile ve yine Sheraton Maslak Hair&Style Kuaför’de Global Keratin Ürünleri İle kampanya mevcut. bu yerlerde yaptıran var mı? ya da bu ürünlerden hangisi güvenilirdir?

kuaförü bilmem ama benim yaptırdığım yerde global keratin kullandı hatta global juventus mu neydi ben memnunum

Merhaba,

10 gün önce ben yaptırdım uğurkan'da...4 ay önce yaptırdığımda memnun kalmıştım ama bu sefer nrdense istediğim gibi olmadı50:

10 gün önce ben yaptırdım uğurkan'da...4 ay önce yaptırdığımda memnun kalmıştım ama bu sefer nrdense istediğim gibi olmadı50:

hadi ya istanbul fırsatlarında bana en güvenilir uğurkan gibi gelmişti ara ara çıkıyor kampanyası. beox ürünleri ile yapıyormuş. çok kararsız kalıyorum

Kızlar selam
kararsız kaldım açıkçası oğuz yanal kuaförü duydunuz mu hiç??
fırsat sitelerinden buldum,int.araştırdım
kaliteli bi yere benziyor aslında 94TL Beox ürünleriyle yapıyormuş
beox da iyi bi marka diye araştırdım benama
hakkında şikayet var sitesinde bi kaç tane şikayete rastladım
şehirfırsatuyla gelenlenlerle fazla ilgilenmiyormuş
randevularını aksatıyormış,biraz salla pati yapıyomuş demiler
sizin bi bilginiz var mı???

acaba zaten isim yapmış bi yere değil de
yine kaliteli marka kullanan daha az duyulmuş mahalle kuaförüne
yaptırmak daha mı iyi olur?adam zaten isim yapmışım bi kere deyip de sallıyomuş baksanıza

Kızlar global keratin çok iyi değil deniyor iyi araştırın bi çok ülkede yasaklanmış
beox ve alix iyi diye biliyorum
bu arada yaptırrken kuaförün gerçekten hangi markayla yaptığını bilemeyiz ki hani gözümüzün
önünde kaseye dökse bile belki beox kutusuna başka bi marka doldurmuştur ne bilecez ki

kendi vicdanına kalmış bişey,sonuçta markalar arasnında uçurum fiyat farkları var beox 1LT 800 TLden fazlayken
fix nano 250TLye bulunabiliyor,araştırın göreceksiniz,kafanız daha da karışacak,benim öyle oldu
ama bilgi sahibi olmadan da fikir sahibi olunmuyor

Uğurkan kuaförle ilgili ben şikayet edenleri duydum dikkatli olun derim

selam
oğuz yanal bugün benim de dikkatimi çekti bir ama bir türlü karar veremiyorum. sanıyorum en iyisi gözünü karartıp denemek

ben de kararsız kaldım ve almadım
ama sürekli çıkıyor fırsatlarda takip etmek lazım
:44:

Aynen ben de almadım.. ama boya yaptırdıktan sonra uğurkan ya da oğuz yanal dan birinden deneyeceğim.
eğer kendi bildiğim güvenilir bir kuaför olsa çekinmeden parası neyse verirdim ama o da yok.
saçlarımdan bıkmış durumdayım

ya kızlar allah aşkına birisi özellikle kıvırcık saçlı brezilya fönünü yaptırmadan önce ve yaptırdıktan sonraki fotosunu koyabilirmi??

Masa yapmaktan cok iyoruldum, cok zamanimi aliyor. Brezilyan fönü yapmak istiyorum ama yurtdisinda yasiyorum ve burada cok pahali. 800 tl falan..

Kızlar brezilya fönünden sonra saçlarım dökülmeye başladı diyen varmı? Aslında keratin saça bakım yapar bunu hepimiz biliyoruz ama bir sebepten dökülme şikayeti olanlarda var sanırım. Bende birkaç gün sonra yaptıracağım ve saçlarım zaten çok dökülüyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim

cnm slm hangi kuaförden yaptırdın adını yerini verebilirmisin?ve saçın nasıl ?kıvırcıkmı?boyalımı?

arkadaşlar benim saçlarım düz ince telli ve hergün yıkamaya alıştığı için çok sık yağlanıyo. 1 aydır birezilya fönünü araştırıyorum videoları falan izledim yorumları okuyorum bazıları saçlarım yandı falan diyor çok kararsız kaldım. ama her gün saçıma fön çekmekten bıkkınlık geldi. Ankarada oturuyorum Kızılay civarında güvenebileceğim bir yer varmı bilen varsa fiyat hakkında da bilgi versin lütfeeennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…