veee yaptırdım 3 gün yapışık yağlı gb saçlarla gezdim ama sonuç harika kurut çık uçları yumuşacık bu kadarını ben bile beklemiyordum kıvırcık saçlı deilim ama saçlarım platin olduğu için fönsüz düzleştiricisiz asla dısarı çıkamıyordum şimdi kurutuyorum düzleştirici yapmışım gb dümdüz kesinlikle tavsiye ediyorum..
Merhaba,
Uğurkan kuaföre beox ürünleri ile ve yine Sheraton Maslak Hair&Style Kuaförde Global Keratin Ürünleri İle kampanya mevcut. bu yerlerde yaptıran var mı? ya da bu ürünlerden hangisi güvenilirdir?
kuaförü bilmem ama benim yaptırdığım yerde global keratin kullandı hatta global juventus mu neydi ben memnunum
Merhaba,
Uğurkan kuaföre beox ürünleri ile ve yine Sheraton Maslak Hair&Style Kuaför’de Global Keratin Ürünleri İle kampanya mevcut. bu yerlerde yaptıran var mı? ya da bu ürünlerden hangisi güvenilirdir?
10 gün önce ben yaptırdım uğurkan'da...4 ay önce yaptırdığımda memnun kalmıştım ama bu sefer nrdense istediğim gibi olmadı50:
Kızlar global keratin çok iyi değil deniyor iyi araştırın bi çok ülkede yasaklanmış
beox ve alix iyi diye biliyorum
bu arada yaptırrken kuaförün gerçekten hangi markayla yaptığını bilemeyiz ki hani gözümüzün
önünde kaseye dökse bile belki beox kutusuna başka bi marka doldurmuştur ne bilecez ki
kendi vicdanına kalmış bişey,sonuçta markalar arasnında uçurum fiyat farkları var beox 1LT 800 TLden fazlayken
fix nano 250TLye bulunabiliyor,araştırın göreceksiniz,kafanız daha da karışacak,benim öyle oldu
ama bilgi sahibi olmadan da fikir sahibi olunmuyor
Uğurkan kuaförle ilgili ben şikayet edenleri duydum dikkatli olun derim
Canım ben 2 kez yaptırdım ikisinde de gerçekten memnun kaldım kış başı ve kış ortasıydı.İkisi de yaklaşık 4 ay sürdü işime rahat rahat gittim bakımlı saçlarla.Aktardan da sülfatsız şampuan ve krem aldım markası da sentor tanesi 13 Tl krem de aynı. yaza girince denize çok girdiğim için etkisi geçti tabi eylül ayında yeniden yaptıracağım.İstanbul kampanyaları olan siteden alıyorum en fazla 70 TL ödedim 4 aylık rahatlığa değdi tabiki
cnm slm hangi kuaförden yaptırdın adını yerini verebilirmisin?ve saçın nasıl ?kıvırcıkmı?boyalımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?