- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
Kıp kıvırcık saçlıyım Kızlar ben de kılıçbalığı diye bir üyeden keratin alıp ilk uygulamamı kendim evde denemiştim
bilenler bilir resimlerimi de eklemiştim buraya çok da memnun kalmıştım
allah razı olsun gönderenden de sebep olandan da
Şimdi sanırım tekrardan yollamayı düşünmüyor
neyse bben uzun zamandır tereddüt ederek,fırsat sitelerinden kendime yakın bi kuaför seçmeye
çalışıyorum her yer ayrı bir markayla yapıyor,
ne olur bilenler bana bi akıl versin hangi markalara güvenip yaptırdınız siz daha önce?
Maslak sheraton kuaför var,hani adına bakarak adamlar sheratonda riske atıp da kötü
yapmazlar heralde diyorum 90 TL Global keratin kullanıyolarmış.Şimdi bu markaya kötü diyeceksiniz ama ben
araştırdım aynı isimde bi kaç değişim marka var,ithal olanı,yerli olanı,italyan olanı falan
bu adamlar hangisini kullanıyor ki?Bi kızcağızda buraya site eklemiş,global keratin diye
göz atınca ikna oldum gibi valla ben sheratondan alacam ha
merak edenler için ahanda resimlerim ben evde kendim uygulamıştım
o resimler yani....
Eki Görüntüle 273559 Eki Görüntüle 273560 Eki Görüntüle 273561 Eki Görüntüle 273562 Eki Görüntüle 273563
Kıp kıvırcık saçlıyım Kızlar ben de kılıçbalığı diye bir üyeden keratin alıp ilk uygulamamı kendim evde denemiştim
bilenler bilir resimlerimi de eklemiştim buraya çok da memnun kalmıştım
allah razı olsun gönderenden de sebep olandan da
Şimdi sanırım tekrardan yollamayı düşünmüyor
neyse bben uzun zamandır tereddüt ederek,fırsat sitelerinden kendime yakın bi kuaför seçmeye
çalışıyorum her yer ayrı bir markayla yapıyor,
ne olur bilenler bana bi akıl versin hangi markalara güvenip yaptırdınız siz daha önce?
Maslak sheraton kuaför var,hani adına bakarak adamlar sheratonda riske atıp da kötü
yapmazlar heralde diyorum 90 TL Global keratin kullanıyolarmış.Şimdi bu markaya kötü diyeceksiniz ama ben
araştırdım aynı isimde bi kaç değişim marka var,ithal olanı,yerli olanı,italyan olanı falan
bu adamlar hangisini kullanıyor ki?Bi kızcağızda buraya site eklemiş,global keratin diye
göz atınca ikna oldum gibi valla ben sheratondan alacam ha
merak edenler için ahanda resimlerim ben evde kendim uygulamıştım
o resimler yani....
Eki Görüntüle 273559 Eki Görüntüle 273560 Eki Görüntüle 273561 Eki Görüntüle 273562 Eki Görüntüle 273563
kızlar bende brezilya fönü yaptırıyorum ikinci günü bugün. kuaför ısrarla şampuanı alırsan 6 aya kadar dayanır saçın. almazsan en fazla 2 ay diyo. çok kararsız kaldım o kadar para vermek istemiyorum. sülfatsız şampuan alıp kullanmak istiyorum ne yapıyım sizce? önerebileceğiniz şampuan markaları var mı? teşekkürler şimdiden
Ben de bayağıdır takipçisiyim konunun ve yaptırmaya karar da verdim aslında. Ama Antalya'da hangi kuaför bu konuda tecrübeli bilgim yok. ben de fırsat sitelerinden alıyım diorum telefonla arayıp sorcam artık kuaföre nasıl yapıyolar diye... Antalya'da yaptırıp memnun kalan arkadaşlar varsa bi bilgilendirin canım yaaa.
merhaba
evde kendim yaptım diyen arkadaşlar ne kullandınız nasıl yaptınız yardıncı olursanız ben de denemek istiyorum. ürünü nerden alıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?