Saç Kesim Şekilleri Brezilya fönü

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Kıp kıvırcık saçlıyım Kızlar ben de kılıçbalığı diye bir üyeden keratin alıp ilk uygulamamı kendim evde denemiştim
bilenler bilir resimlerimi de eklemiştim buraya çok da memnun kalmıştım
allah razı olsun gönderenden de sebep olandan da

Şimdi sanırım tekrardan yollamayı düşünmüyor

neyse bben uzun zamandır tereddüt ederek,fırsat sitelerinden kendime yakın bi kuaför seçmeye
çalışıyorum her yer ayrı bir markayla yapıyor,
ne olur bilenler bana bi akıl versin hangi markalara güvenip yaptırdınız siz daha önce?

Maslak sheraton kuaför var,hani adına bakarak adamlar sheratonda riske atıp da kötü
yapmazlar heralde diyorum 90 TL Global keratin kullanıyolarmış.Şimdi bu markaya kötü diyeceksiniz ama ben
araştırdım aynı isimde bi kaç değişim marka var,ithal olanı,yerli olanı,italyan olanı falan
bu adamlar hangisini kullanıyor ki?Bi kızcağızda buraya site eklemiş,global keratin diye
göz atınca ikna oldum gibi valla ben sheratondan alacam ha

merak edenler için ahanda resimlerim ben evde kendim uygulamıştım
o resimler yani....

kızlar ben de yaptıracağım brezilya fönü bu hafta. bir fırsat sitesinden satın almayı planlıyorum ama benim derdim acaba kıvırcık saçlarıma geri dönebilecek miyim yazın? çünkü ben bu halini de çok seviyorum sadece kışın bakımı zor oluyor diye yaptıracağım. ilk kez deneyeceğim dilerim güzel olur ama yazın eğer saçımı kıvırcık kullanamazsam üzülürümmm! saçı kıvırcık olup yaptıran arkadaşım varsa bozulma süreci nasıl gerçekleşiyor ve eğer marka adı vermek yasak değilse kullanılabilecek en hesaplı şampuan hangsi yazabilir misiniz? mesela dalin kullandığını yazmış bir arkadaşım? kullansam olur mu? teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmmmm :)

Maslak sheraton'dan ben de almayı düşünüyorum. yaptırınca açıklar mısın nasıl yapıyorlar, işe yaradı mı?

Maslak sheraton'dan ben de almayı düşünüyorum. yaptırınca açıklar mısın nasıl yapıyorlar, işe yaradı mı?

Ben de bayağıdır takipçisiyim konunun ve yaptırmaya karar da verdim aslında. Ama Antalya'da hangi kuaför bu konuda tecrübeli bilgim yok. ben de fırsat sitelerinden alıyım diorum telefonla arayıp sorcam artık kuaföre nasıl yapıyolar diye... Antalya'da yaptırıp memnun kalan arkadaşlar varsa bi bilgilendirin canım yaaa.

Merhaba,

Ben yaklaşık 1 ay önce yaptırdım Brezilya fönü. Global Keratin uygulamışlardı bende. Bir aydır çok memnunum. Önceden saçlarımın aşırı elektriklenmesinden dolayı saçım sürekli ya topuzdu, ya at kuyruğu. Artık toka kullanmıyorum. Fırsat sitesinden almıştım bende. 5 ay garanti verdiler. Eğer 5 aydan önce bozulursa gelirsiniz yeniden uygularız diyecek kadar iddialıydılar ya umarım 5 ay sürer bu düzlük

Bende fırsatlardan 89 tl ye alıp şişli de bir kuaföre yaptırdım. İlk gittiğimde 1 kez uygulanacak ve kalıcı olacak dendi fakat uygulama sonrasında 2 gün bekleyip saçlarımı yıkayınca eskisinden çok da farklı olmayan bir görüntü ortaya çıktı. Benim moral sıfır oldu. Kuaförü arayıp tekrar gelmek istediğimi söyledim. Kabul ettiler, gittim; bu sefer başka birisi çok titiz davrandı, işlem daha uzun sürdü ve sonuç mükemmel. Yani bu işte temel kural işin baştan savma değil titizlikle yapılması. Gittiğiniz yerle bu konu hakkında özellikle konuşun derim.

Bende fırsat sitelerinin birinden gördüm
kredi kartımla ilgili bi sorun vardı falan alamadım neyse tel açtım ve faydalanmak istediğimi söyledim aynı
fiyata fakat nakit olursa yaparız dediler OK. dedim
maslak'ta sheraton otelin kuaförüne yaptırdım,gayet güzel ilgilendiler
önce saçımı global arındırıcı şamp.yıkadılar 2 kez daha sonra ıslak saça keratin uyguladılar saçımda 30dk. kadar bekledi ve sonra düz fön çektiler,arkasından da 2 kez presle geçtiler
şu anda pırasa gibi saçlarım ama bu kadar dümdüz kalmaz dedi zaten hafif dalgalı olurmuş ben de öyle isterdim zaten,vantilatöründen,presine,adamların tarağından eldivenlerine kadar herşey global markaydı yani bana sistemli çalışıyolar gibi gelldi,gayet profesyonel bi şekilde yaptılar,hatta benle beraber gelen bi bayanın saçını yıpranmış bu saça yapamam deyip geri çevirdi,kadının saçları oryalle önce baya bi açılıp sonra hürrem kızılına boyanmıştı,gerçekten de tiftik tiftik görünüyordu üstelik kupon parasını da iade ettiler
yarın akşam yıkayabilicem saçlarımı,tel veya kumaş hiç bir şekilde toka takılmayacak dedi,kulak arkası bile yapmayacakmışım,ben uydum mu?hayır tabiki sıkılırım ben öyle saçaklı gezemem
toplayıverdim ama açınca hala pırasaa

yalnız gelelim yediğim kazığa:26:
Sheraton otel otoparkı kuaförden faydalananlara 2 saat ücretsizmiş ben 40 dk geçirmişim(bu arada arabanızın önüne araba park ediyorlar özellikle olabilir ve görevli bi türlü gelip de çekemiyor) ben bu 2 saat olayını bilmiyordum kimse de söylemedi neyse en düşük ücretmiş sıkı durun taaam 15 tl otopark ücreti verdim,vermemek için çok laf ettim ama neyse çingeneye bağlamayim şimdi deyip,la havle çekerekten parayı uzattım bileydim arabayla gitmezdim bana çok uzak sayılmazdı,neyse sinirden yarılmış bi şekilde eve geldim şu anda saçlarımdan memnunum ama 15 TL yokmuuuu,

Merhaba
Bu urunu evde kendım uyguladım ve sonuc muhtesem.Oldukca kalın tellı ve basedılmesı zor olan saclarımı artık kurutarak kullanabılıyorum.Uygulama yaparken de maske kullanmaya gerek kalmıyor cunku kokusuz dumansız bır uygulama gercekten.Formaldehıt ve dıger zararlı maddelerı ıcermıyor saclarım yumusak ve ıstedıgım duzlukte.Sorularınız olursa yardımcı olurum.
Sevgıler

kızlar bende brezilya fönü yaptırıyorum ikinci günü bugün. kuaför ısrarla şampuanı alırsan 6 aya kadar dayanır saçın. almazsan en fazla 2 ay diyo. çok kararsız kaldım o kadar para vermek istemiyorum. sülfatsız şampuan alıp kullanmak istiyorum ne yapıyım sizce? önerebileceğiniz şampuan markaları var mı? teşekkürler şimdiden

Merhabalar,

ben Antalya'da HM kuaförde yaptırdım. Lara'da Anonis Otelin karsısında 2 ay oldu . gayet memnunum.
orayı deneyebilirsin chenburcu

Naturel nude şampuan kullanabilirsin.
watsons ve macro center larda var. ve bircok kozmatık mazasında.
ben kullanıyorum. gayet memnunum. 2 ay oldu.

Merhabalar,

ben Antalya'da HM kuaförde yaptırdım. Lara'da Anonis Otelin karsısında 2 ay oldu . gayet memnunum.
orayı deneyebilirsin

Brezilya fönü büyük rahatlık. Özellikle benim gibi kıvırcık saçlarınız var ve sabah şekil vemek çok zorsa. Banyodan çıkıyorsunuz sadece saç kurutma makinesi ile saçlarınızı kurutuyorsunuz ve sonuç dümdüz, parlak, sağlıklı saçlar. :) Uygulamadan sonra mutlaka sülfatsız şampuan kullanmak gerekiyor böylece yaptırdığınız işlemin kullanım süresi daha uzun oluyor. Ben ilk 5 ay düm düz kullandım sonrasında kuruturken makineyi daha eğik tutarak saçlarımı karıştırmadan kuruttum ve 8 aya kadarda bu şekilde idare ettim. aralık ayında 1 sene dolacak hala saçlarımın eski kıvırcık hali yok. Şimdi fön çektirdikten sonra ıslanınca dalgalanıyor. O rahatlığa alışmışım şimdi kuaföre gitmek çok zor geliyor. Tekrar yaptırana kadar katlanmam gerekiyor.

ben uğurkan libadiyede yaptırdım brezilya fönü kampanyadan. yıkandıktan sonra hemen uçları dalgalandı. şimdide her yılamadan sonra kabarıyor. daha bir ay olmadı
açıkçası 6 ay dümdüz tamamen palavra memnun kalmadım ben hiç

bu uygulama içinde bulundurdugu kanserojen maddeler yuzunden cokda tutulan bır sey degil bence ve cokda pahalı ucuzlarıda kımbılır ıcınde neler barındırıyorlar amerıkada bı fuara katılmıstım ve orda bunun ıcerıgındeki maddelerin ilerde sacım icin kendim icin cok tehlikeli olacagını sölemişlerdi herkes dogal guzeldir bana gore ii arastırmadan yapmayın derim arkadaslar

herkese merhabalar,

brezilya fönü ile ilgili bir konuda danışmak istiyorum.

kıvırcık ve ince telli saçlarda da etkili mi?
yoksa sadece geçici bir hafif dalga şeklinde mi netice alırım?

bilgilendirirseniz sevinirim

merhaba

evde kendim yaptım diyen arkadaşlar ne kullandınız nasıl yaptınız yardıncı olursanız ben de denemek istiyorum. ürünü nerden alıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…