Makyaj Ürünleri Brigitte Bardot Makyajı Nasıl Yapılır?(Resimli, Yazılı ve Videolu anlatımlı)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

KadinlarKulubu

Portal Editör
İçerik Editörü
21 Ağustos 2011
5.186
594
$brigitte_bardot_makyaj_yapimi.gif

Bridget Bardot 1950 ve 60’ların güzellik simgesiydi.Güzelliği ve şıklığı ona sadece kendi ülkesi olan Fransa’da değil, uluslararası bir şöhret kazandırmış ve giysileri, duruşu, makyajı ile stil ikonluğu mertebesine yükseltmişti.

Brigitte Bardot’u bu kadar çekici ve unutulmaz yapan şey onun saf, çocuksu hem de seksi duruşudur. Elbette, güzelliği bu sıralamada ilk tarafta yeralıyor. Kendisine baktığımızda ilk dikkat çekenler siyah göz makyajı, sarı dağınık saçları ve dolgun dudakları… Yüzüne kullandığı renklerde ise fazla çeşitlilik yok. Renkler hep sıcak ve mat. Göz makyajının ardından,elmacık kemiklerini belirginleştirme, dolgun dudaklarını ortaya çıkaran hafif bir ruju kafi görüyor. Makyaj adına fazla bi şey yapılmamış da gördüğümüz tüm güzellik ona aitmiş gibi doğal bir görüntü sergiliyor.

Bardot’u ikon haline getiren özelliklerinden biri belki de en mühimi iri gözleriydi. Benim iri gözlerim yok diye üzülmeyin. Makyajla hepsinin üstesinden gelebilirsiniz!
Şimdi 60′ların güzellik simgesinin makyajını aşama aşama beraber inceleyelim
1-Bridgitte Bardot makyaj yapımında ilk sırayı, öne çıkarılması gereken ilk yeri gözler alıyor…Bu makyaj stili ile Bardot bakışlarıyla masumiyeti ve baştan çıkarıcılığı yakalıyor. Onun imzası olan kedi makyajını uygulamakla siz de aynı çekiciliği yakalayabilirsiniz.

2-Kedi gözü makyajı uygulayın. Bu Bardot makyajının en mühim noktasıdır. Gözünüzün iç kısmında başlayarak, göz kapağınıza kuyruklu bir eyeliner çekin, eyelinerı mümkün mertebe kirpik diplerine yakın çekin. Bardot eyelinerı kalın çekerdi. Takma kirpik kullanın ve takma kirpikin yalnızca üst kısmına rimel sürün, takma kirpik kullanmanız mümkün değilse bol rimelle göz makyajınızı tamamlayın. Brigitte Bardot’nun farklı farklı makyajları uygulamaları olduğu için göz çukuruna siyah far uygulamak sizin insiyatifinizde, fakat çok az uygulayıp bunu hafifçe dağıtabilirsiniz. Veya gözlerinizin alt kısmına kirpik diplerine kalem çekip hafifçe dağıtın.

3-Kaşlarınız doğal görünsün. Bardot’un yay gibi kaşları yoktu, fakat bu kaşlar yüz hatlarına uygundu. Şayet kaşlarınızda boşluklar varsa bunları kaş fırçası yardımıyla, naturel bir görüntüden uzaklaşmadan doldurun.

4-Dudak hattınız boyunca dudak kalemi uygulayın. Doğal bir görüntü için pembe dudak kalemi tavsiyemizdir. Dolgun bir görüntü elde etmek için, kalemi dudak kenarına yakın bir hatta çekin.
Rujunuz doğal ve mat, pembe renk olsun. Brigitte rujda mat renkler kullanırdı.

5-Bardot dudak parlatıcısı kullanmıyordu, çünkü dudakları kendisinden parlak ve canlıydı.
Fakat dudaklarınız cansızsa parlatıcı uygulayın, hem böylece dudaklarınız daha dolgun da gözükecektir. Daha çekici bir görünüm için, dudak parlatıcınız alt dudak ortasında yoğunlaşsın.Dudaklar da bitince makyajımız son haline ulaşmış oluyorsunuz.Bu makyajı biz çok sevdik, umarım siz de uygular ve beğenirsiniz.

$asd.jpg
$brigitte_bardot_dudak_makyaji.jpg
$brigitte_bardot_makyaji (6).jpg $brigitte_bardot_makyaj_ornekleri (3).jpg $brigitte_bardot_makyaj_ornekleri (2).jpg $brigitte_bardot_makyaj_ornekleri (4).jpg $brigitte_bardot_makyaj_yapimi (1).jpg $brigitte_bardot_makyaj_yapimi (2).jpg Eki Görüntüle 1038400 $brigitte_bardot_makyaji (5).jpg $brigitte_bardot_makyaji (6).jpg $brigitte_bardot_makyaj_ornekleri (4).jpg Eki Görüntüle 1038393 $brigitte_bardot_makyaj_yapimi (1).jpg $brigitte_bardot_makyaj_yapimi (2).jpg $brigitte_bardot_makyaji (5).jpg $brigitte_bardot_makyaj_ornekleri (2).jpg $brigitte_bardot_makyaj_yapimi (3).jpg
[video=youtube;n4ogsb5bG64]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=n4ogsb5bG64[/video]
 
X