Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
herkese merhaba!!
sürekli alıp vermelerle al gülüm ver gülüm şeklinde devam eden sürece artık dur demeye başladım!!
sürekli kilo problemiyle baş etmekten koruyamamktan çok sıkıldım ve yıprandım!
89dan 67 ye düşmüşken ine 77.1 oldum arkadaşlar!ve buna dur diyerek bugün diyete başladım umarım devam ettirebilirim.
merhaba canım hoşbulduk dün biraz geç kalkmıştım hemen dışarıda çıkmam gerekti akşama kadar yoktum dışarıda bir şey yemek istemedim..ama haklısın bundan sonra atlamamaya çalışacağım..
bu sabah gerçekten çok güzel başladı erken kalktım..sporumu yaptım.o kadar mutlu oluyorum ki böyle olunca.
ve kilommmmm 77.1 den 76.1 e inmiş çok mutlu oldum
ayrıca bugün vicdan çorbası yapıcam..ilk defa yapacağım bakalım nasıl olacak daha önce yapan bilen var mı acaba
internette gezinirken gördüm.
canım ben yaptım biraz önce..tadı gayet güzel oldu ama tam tarifini yapmadım çünkü çorbanın amacı bir gün önce çok yiyince günü hafif geçirmek.ama ben düşük kalorili bir çorba olarak kullanacağım o yüzden yeşillikleri birer demet koymadım 1/3 koydum.diğerlerini tam uyguladım.zeytinyağınıda bir kaşık koydum çok güzel oldu