Lekeler, Çiller Bronz cildi eski haline çevirmek

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

beasuperstar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014
278
34
68
Arkadaşlar daha bir hafta önce bembeyazdım. Güneşte istemeden de olsa 50 faktör koruyucu kullanmama rağmen bronzlaştım, cildim buğdaya döndü. Nasıl eski halime dönerim? Hamamda keselenmek falan işe yarar mı?

Sok ettin beni su an :D Ne guzel bronzlasmissin ki beyaz tenlisin beyaz tenliler genellikle bronzlasamaz pancara donerler neden gecirmek istiyorsun ki? Keseyle falan olabilicek bir sey degil duzenli gunes kremini kullan haftada 2 gun domates un maskesi yapabilirsin ya da pirinc suyuyla tonik :)

Sok ettin beni su an :D Ne guzel bronzlasmissin ki beyaz tenlisin beyaz tenliler genellikle bronzlasamaz pancara donerler neden gecirmek istiyorsun ki? Keseyle falan olabilicek bir sey degil duzenli gunes kremini kullan haftada 2 gun domates un maskesi yapabilirsin ya da pirinc suyuyla tonik :)
Bana yakışmadı bence, beyaz tenli halim daha iyiydi... Belki ölü deriyi atarım diye düşünmüştüm keseyle, teşekkür ederim canım birkaç yıla dönerim eski halime heralde.

Bende bundan şikayetçiyim üzerine birde lekelerin arttı
Deniz'de hiç güneşin altında durmamama rağmen Deniz'in içinde yandım nasıl olduysa bende garnier 50 faktörü kullanmıştım oysa Deniz'i sırf bu bronzluk yüzünden sevmiyorum
Keseleniyorum ve pek dışarı çıkıp güneşe maruz kalmıyorum bakalım tenim açılacak mı

Back
X